Спријечено кријумчарење 205 комада "камагре"

На Међународном граничном прелазу Шепак, на улазу у БиХ, припадници Граничне полиције БиХ, у сарадњи са службеницима Управе за индиректно опорезивање БиХ, спријечили су кријумчарење 205 комада"камагре" и више врста стероида.

Босна и Херцеговина 28.04.2014 | 13:00
Спријечено кријумчарење 205 комада "камагре"

Роба је откривена синоћ око 19.20 часова приликом граничне контроле путничког моторног возила "бмв" регистарских ознака БиХ, којим је управљало лице чији су иницијали Б.Д. /32/.

Са њим у возилу налазио се и С.А. /29/. О догађају је обавијештен тужилац Тужилаштва БиХ, према чијем су налогу лица саслушана у својству осумњичених за кривично дјело кријумчарење.

Откривена роба је привремено одузета, саопштено је из Граничне полиције БиХ. Извјештај о почињеном кривичном дјелу Тужилаштву БиХ биће достављен у редовној процедури.

Припадници Јединице граничне полиције Брод јуче су у 8.30 часова спријечили излаз из БиХ четворици држављана Србије са подручја Косова, јер нису посједовали важеће документе за прелазак границе. Лица су се налазила у путничком моторном возилу "бмв" њемачких регистарских ознака.

Због почињеног прекршаја из Закона о кретању и боравку странаца и азилу, издата су им и наплаћена четири прекршајна налога. Уз приједлог за изрицање мјере протјеривања са територије БиХ предати су службеницима Службе за послове са странцима БиХ на даље поступање.

 

Коментари / 0

Оставите коментар