Spriječeno krijumčarenje 205 komada "kamagre"

Na Međunarodnom graničnom prelazu Šepak, na ulazu u BiH, pripadnici Granične policije BiH, u saradnji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH, spriječili su krijumčarenje 205 komada"kamagre" i više vrsta steroida.

Bosna i Hercegovina 28.04.2014 | 13:00
Spriječeno krijumčarenje 205 komada "kamagre"

Roba je otkrivena sinoć oko 19.20 časova prilikom granične kontrole putničkog motornog vozila "bmv" registarskih oznaka BiH, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali B.D. /32/.

Sa njim u vozilu nalazio se i S.A. /29/. O događaju je obaviješten tužilac Tužilaštva BiH, prema čijem su nalogu lica saslušana u svojstvu osumnjičenih za krivično djelo krijumčarenje.

Otkrivena roba je privremeno oduzeta, saopšteno je iz Granične policije BiH. Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Tužilaštvu BiH biće dostavljen u redovnoj proceduri.

Pripadnici Jedinice granične policije Brod juče su u 8.30 časova spriječili izlaz iz BiH četvorici državljana Srbije sa područja Kosova, jer nisu posjedovali važeće dokumente za prelazak granice. Lica su se nalazila u putničkom motornom vozilu "bmv" njemačkih registarskih oznaka.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu, izdata su im i naplaćena četiri prekršajna naloga. Uz prijedlog za izricanje mjere protjerivanja sa teritorije BiH predati su službenicima Službe za poslove sa strancima BiH na dalje postupanje.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar