Хороскоп и мода

Пролећни шопинг организујте у складу са астро саветима.

Мода и љепота 28.04.2014 | 07:24
Хороскоп и мода

Ован - Овнови треба да носе црвену боју. Њихов владар је Марс, зато им пристају енергичне боје. Нежне нијансе једноставно нису за њих. На њима ће добро изгледати и оно што други не могу да комбинују, боје које никако не иду заједно.

Бик - Розе је боја која је за Бикове препоручљива, као и све нијансе зелене. Бикови воле цветне дезене и боје пролећа. Све, само да нису у "мртвим" нијансама.  Црвено им се не препоручује.

Близанци - За Близанце је жута боја, наранџаста, сива, као и нежна небо плава. Ветропирасте Близанци воле да комбинују црну и белу. Жута у детаљима, као и наранџаста им се такодје препоручују.

Рак - Препорука за Ракове је да се окруже сребрном и белом бојом. То их смирује. Што више носите бело, сребрно, може и плаво, само да су светле нијансе. Простор у којем боравите се треба да опушта и да подсећа на море.

Лав - Црвено и златно су боје којима Лав треба да се окружи и да их носи. Боја Сунца, владара знака Лава, тера овај знак да шљашти. Светле нијансе и упадљив накит су добри за Лава. Окер је боја која им такође прија.

Девица - Браон, окер, сива, али и зелена, боја траве, су препоручљиве за овај знак. Земљани знак Девица воли сведене комбинације, не превише упадљиве боје. Намештај у боји дрвета или од дрвета је онај који обично бирају. Битни су им детаљи.

Вага - Розе, бело, нежно плаво, сиво, крем, пастелне боје, светло зелена. Ваге се облаче врло складно, воле нежне боје које се лако комбинују. Неупадљиво, лепо и елегантно. И намештај у њиховој кући треба да буде у неутралним бојама.

Шкорпија - За Шкорпију су бордо и црно. Лако се комбинују са другим бојама, а осим у орману, Шкорпије би требало у овим бојама да имају и намештај.

Стрелац-- Препоручују им се тегет и љубичаста, али и тамно плава. Јупитер влада овим знаком, па се љубичаста или тамно плава везује за ову планету. Мада, Стрелац је један од ретких знакова који ће се одлучити за шаренило боја, јер сматра да му све одговарају.

Јарац - Сиво, боја камена, као и црно су боје за Јарца, али им пристаје и браон боја. Практични и пословни, припадници овог знака су сталожени тако да не експериментишу много ни са бојама.

Водолија - Тиркизна боја, сива и плава се препоручују овом знаку. Пристаје им и тегет и модро плава.

Рибе - Плаво, зелено, светлоплаво, тегет, љубичасто су за Рибе. Све нијансе мора су добре за овај знак. Исто тако, макар у спаваћој би требало да имају неку нијансу плаве. Треба да избегавају боје земље, као и боје ватре.

 

Коментари / 0

Оставите коментар