Тешко повријеђен полицајац

Полицајац Владислав Миовић из Фоче, у покушају да спријечи сукоб два лица, задобио је повреде главе опасне по живот, због чега је хитно пребачен у сарајевски Клинички центар Кошево.

Република Српска 26.04.2014 | 13:17
Тешко повријеђен полицајац

Портпарол Центра јавне безбједности Источно Сарајево Данка Тешић каже да се несрећа догодила рано јутрос око 3.20 часова испред једног угоститељског објекта у Фочи.

"Припадник Јединице за подршку Фоча, који није био на дужности, хтио је да спријечи сукоб између два лица и том приликом је задобио ударац од којег је пао и ударио главом о ивичњак", рекла је Тешићева.

Портпарол Универзитетско-клиничког центра "Кошево" Муамера Шехић рекла је да је Миовић у раним јутарњим часовима у стању коме примљен на Клинику за неурохирургију.

"Пацијент је и даље у коми са тешким повредама главе и животно је угрожен", рекла је Шехићева, наводећи да је Миовић под сталним надзором љекара.

"Срна" незванично сазнаје да је Миовића ударио Дарко Лукић, чувар у Казнено-поправном заводу "Фоча", који је лишен слободе и налази се у службеним просторијама фочанске полиције.

Коментари / 0

Оставите коментар