Teško povrijeđen policajac

Policajac Vladislav Miović iz Foče, u pokušaju da spriječi sukob dva lica, zadobio je povrede glave opasne po život, zbog čega je hitno prebačen u sarajevski Klinički centar Koševo.

Republika Srpska 26.04.2014 | 13:17
Teško povrijeđen policajac

Portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić kaže da se nesreća dogodila rano jutros oko 3.20 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta u Foči.

"Pripadnik Jedinice za podršku Foča, koji nije bio na dužnosti, htio je da spriječi sukob između dva lica i tom prilikom je zadobio udarac od kojeg je pao i udario glavom o ivičnjak", rekla je Tešićeva.

Portparol Univerzitetsko-kliničkog centra "Koševo" Muamera Šehić rekla je da je Miović u ranim jutarnjim časovima u stanju kome primljen na Kliniku za neurohirurgiju.

"Pacijent je i dalje u komi sa teškim povredama glave i životno je ugrožen", rekla je Šehićeva, navodeći da je Miović pod stalnim nadzorom ljekara.

"Srna" nezvanično saznaje da je Miovića udario Darko Lukić, čuvar u Kazneno-popravnom zavodu "Foča", koji je lišen slobode i nalazi se u službenim prostorijama fočanske policije.

Komentari / 0

Ostavite komentar