Запаљене просторије хитне помоћи

Непознати мушкарац посуо је бензин у просторијама Хитне помоћи у Подгорици и запалио га, а затим побјегао у непознатом правцу.
 

Свијет 26.04.2014 | 11:00
Запаљене просторије хитне помоћи

Пожар, који је избио касно синоћ, угашен је и нема поријеђених, саопштено је из црногорске Управе полиције.

Из Клиничког центра Црне Горе саопштено је да просторије Хитне помоћи до даљњег нису за употребу.

Из ове здравствене установе позивају све осигуранеке којима је потребна хитна медицинска помоћ да се јаве у Ургентни центар.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

давиес рутх

05.05.2016 13:31

Мислите ли да је за добивање кредита? Ти си озбиљно је потребна хитна кредит за покретање властитог посла? Јесте ли у дуговима? Ово је ваша прилика да се постигне своје жеље, дајемо особни зајмови, пословне зајмове и кредите подузећима и све врсте кредита са 2% камата за више информација контактирајте нас путем е-маила (давиесрутхфирм@гмаил.цом)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кумах Јамес

22.01.2020 09:26

Добивање легитимног зајма одувијек је био огроман проблем Толиком броју клијената који имају финанцијске потребе. Питање лошег кредита и осигурања је нешто што клијенте увијек забрињава када траже кредит од легитимног зајмодавца. Али МИДЛАНД КРЕДИТ ФИРМ је направио ту разлику у кредитној индустрији. МИДЛАНД ЦРЕДИТ ФИРМ акредитиран је од стране организације зајма за додјелу кредита локалним и међународним клијентима уз каматну стопу од 3%. Дали смо привилегију да испунимо ваше финанцијске потребе. Проблем кредита не би вас требао зауставити у добијању потребног зајма. Наше услуге укључују сљедеће: * Зајмови за инвеститоре * Консолидација дуга * Друга хипотека * Пословни зајмови * Особни зајмови * Међународни зајмови Без социјалног осигурања и без провјере кредита, 100% гаранција. Све што требате учинити је обавијестити нас што точно желите и сигурно ћемо вам остварити сан. МИДЛАНД КРЕДИТНА ФИРМА каже ДА када ваше банке кажу НЕ. Напокон, финанцирамо мале зајамне твртке, посреднике, мале финанцијске институције јер имамо неограничен капитал. За додатне појединости о купњи зајма од нас: Молимо одмах одговорите на ову е-маил: мидланд.цредит2@гмаил.цом Назив твртке: МИДЛАНД ЦРЕДИТ ХОМЕ Твртка е-поште мидланд.цредит2@гмаил.цом Твртка НМЛС ИД: 315276. Wеб страница твртке: мидландцредитонлине.цом Мото: Инвестирање за генерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јан седа

12.12.2020 13:46

Финансијска помоћ у осигурању Нудим зајмове од 50.000 до 50.000.000 еура било којем грађанину у иностранству, компензацију са добрим периодом без протокола. Каматна стопа је једнократна 3% за било који период отплате. Подаци за контакт доступни су за додатне информације 24х / 24х. Е-пошта: јанседа555@гмаил.цом

ОДГОВОРИТЕ