Zapaljene prostorije hitne pomoći

Nepoznati muškarac posuo je benzin u prostorijama Hitne pomoći u Podgorici i zapalio ga, a zatim pobjegao u nepoznatom pravcu.
 

Svijet 26.04.2014 | 11:00
Zapaljene prostorije hitne pomoći

Požar, koji je izbio kasno sinoć, ugašen je i nema porijeđenih, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Iz Kliničkog centra Crne Gore saopšteno je da prostorije Hitne pomoći do daljnjeg nisu za upotrebu.

Iz ove zdravstvene ustanove pozivaju sve osiguraneke kojima je potrebna hitna medicinska pomoć da se jave u Urgentni centar.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

davies ruth

05.05.2016 13:31

Mislite li da je za dobivanje kredita? Ti si ozbiljno je potrebna hitna kredit za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugovima? Ovo je vaša prilika da se postigne svoje želje, dajemo osobni zajmovi, poslovne zajmove i kredite poduzećima i sve vrste kredita sa 2% kamata za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila ([email protected])

ODGOVORITE
Name

Kumah James

22.01.2020 09:26

Dobivanje legitimnog zajma oduvijek je bio ogroman problem Tolikom broju klijenata koji imaju financijske potrebe. Pitanje lošeg kredita i osiguranja je nešto što klijente uvijek zabrinjava kada traže kredit od legitimnog zajmodavca. Ali MIDLAND KREDIT FIRM je napravio tu razliku u kreditnoj industriji. MIDLAND CREDIT FIRM akreditiran je od strane organizacije zajma za dodjelu kredita lokalnim i međunarodnim klijentima uz kamatnu stopu od 3%. Dali smo privilegiju da ispunimo vaše financijske potrebe. Problem kredita ne bi vas trebao zaustaviti u dobijanju potrebnog zajma. Naše usluge uključuju sljedeće: * Zajmovi za investitore * Konsolidacija duga * Druga hipoteka * Poslovni zajmovi * Osobni zajmovi * Međunarodni zajmovi Bez socijalnog osiguranja i bez provjere kredita, 100% garancija. Sve što trebate učiniti je obavijestiti nas što točno želite i sigurno ćemo vam ostvariti san. MIDLAND KREDITNA FIRMA kaže DA kada vaše banke kažu NE. Napokon, financiramo male zajamne tvrtke, posrednike, male financijske institucije jer imamo neograničen kapital. Za dodatne pojedinosti o kupnji zajma od nas: Molimo odmah odgovorite na ovu e-mail: [email protected] Naziv tvrtke: MIDLAND CREDIT HOME Tvrtka e-pošte [email protected] Tvrtka NMLS ID: 315276. Web stranica tvrtke: midlandcreditonline.com Moto: Investiranje za generacije.

ODGOVORITE
Name

jan seda

12.12.2020 13:46

Finansijska pomoć u osiguranju Nudim zajmove od 50.000 do 50.000.000 eura bilo kojem građaninu u inostranstvu, kompenzaciju sa dobrim periodom bez protokola. Kamatna stopa je jednokratna 3% za bilo koji period otplate. Podaci za kontakt dostupni su za dodatne informacije 24h / 24h. E-pošta: [email protected]

ODGOVORITE