Пуније даме и облачење

Не постоји савршена жена, али зато постоји савршен одабир гардаробе. Може жена бити најзгоднија на свету али када обуче нешто што јој не пристаје, нико неће приметити њену добру линију.

Мода и љепота 26.04.2014 | 09:29
Пуније даме и облачење

Такво је правило и са женама које спадају у пунију категорију. Ове даме обично имају затегнуто лице које сија, и оно што им треба је гардароба која ће учинити и да тело изгелда фантастично.Ово су нека правила која можете да пратите када се облачите:


1. Црно бело је најзахвалнија комбинацијама уз коју је најлакше створити визуелни склад тела. Конструкције са облинама тајна су у одабиру идеалног кроја при чему свакако горњи део тела треба истакнути белом бојом, а доњи део тела у овом случају прекрити црним материјаломдопуштеног ширег кроја.


2. Отворен лађа изрез или дубоки В изрезнагласиће деколте и рамена, ови модели иделани су за жене које желе скренути пажњу са кукова. На стратешким местима модели одеће свакако би могли да прате линију тела. "Високи струк и водоравне пруге на дамама крупније грађе створиће визуелно издужену фигуру".


3. Панталоне упркос предрасудама могу бити савезнице жена са облинама, идеални модели су шаргарепа кројеви чије се ногавице од колена на доле сужавају. Тренутни тренд принта на панталонама не треба избегавати, дијагоналне дискретне линије фигуру ће учинити визуелно мршавијом. Уз панталоне са дезеном најбоље је комбиновати струкирани једнобојни сако.


4. Високи струк је трик који издужује фигуру и свакако га треба бирати у кројевима сукњи и панталона, припита мајица уз панатлоне високог струка скида килограме.


5. Обућа никако не би требала бити премалена и преуска, стопало у свеукупном утиску стварања издужене и мршавије фигуре такође игра важну улогу. Па тако заобљени врх избегавајте, он смањује величину ноге, бирајте благи шпиц и код елегантније обуће свакако моделе благо отворених прстију.


6. Водоравне пруге детаљ су од којих крупне жене презају, но оне сузаправо савезнице визуалне липосукције, баш као и паметни принтеви у тамним нијансама позиционираним на бочним странама тела.


7. Доњи веш је кључан приликом комбиновања са одећом, и никако се не смеурезивати у кожу, бити премалено или преуско. Тржиште је препуно иновативних стезника који критичне зоне тела држе на окупу.

 

Коментари / 0

Оставите коментар