Мајка ишла код љубавника

Кобног дана вода је однела мост, па је Биљана узела Мартина (1) и Машу (3) у руке и загазила у набујалу реку Турију како би дошла до друге обале и куће свог момка.

Србија 26.04.2014 | 08:45
Мајка ишла код љубавника

Трогодишња Маша и њен брат од 11 месеци Мартин Миленковић из алексиначког села Банковац утопили су се у среду док је њихова мајка Биљана покушавала да прегази набујалу реку Турију да би се састала с љубавником, сазнаје Курир!

Она је на саслушању у полицији испричала да је пет дана пре трагедије започела љубавну везу с четрдесетједногодишњим слепим комшијом и да су јој деца испала из руку док је покушавала да дође до његове куће!

Против ње је поднета кривична пријава због тешког дела против опште сигурности, за које је запрећена казна од једне до осам година затвора!

Биљана је ухапшена у четвртак по подне, непосредно након што су Машино и Мартиново тело нађени у реци.

"Најпре је тврдила да је Маша упала у воду док је бацала каменчиће и да јој је Мартин испао из руке док је покушавала да спасе девојчицу. Посумњали смо у ту причу, а онда је она, притиснута доказима, испричала шта се десило! Признала је да се с љубавником упознала преко заједничке комшинице и да се три дана пре трагедије искрала из куће, док су деца спавала, и први пут имала секс с њим. Тада је реку прешла преко дрвеног мостића", препричао је Биљанине речи извор Курира.

На дан трагедије Биљана је телефонирала љубавнику и предложила му да се сретну у његовој кући.

"Кад је дошла до Турије, видела је да је бујица однела мост, па је одлучила да прегази реку. Машу, коју је дотле водила за руку, узела је око појаса, а Мартина у наручје, и тако кренула на другу обалу. Међутим, набујала Турија ју је оборила и вода је однела децу', рекао јенеименовани извор.

Биљанин пријатељ је, како сазнаје лист, у полицији потврдио њене речи.

"Он је казао да је с Биљаном ступио у везу на њено инсистирање. Одбацио је било какву везу с трагедијом у којој је погинуло двоје деце, а полиција нема никакав доказ који би оповргао његову причу" каже извор Курира.

Малишани ће бити сахрањени данас у 13 сати у Банковцу, а судија за претходни поступак њиховој мајци је одредио притвор до 30 дана.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

никола

26.04.2014 17:58

Страшно, немам коментар на ово.. Зар је могуће на овај начин ризиковати живот дјеце..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

26.04.2014 19:42

Болесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

27.04.2014 03:52

Њој би било најбоље да се убије, жали Боже дјечице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

27.04.2014 08:11

Данас је најтезе бити "цовјек"......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мостарац

27.04.2014 09:07

Видите да је болесна.

ОДГОВОРИТЕ