Majka išla kod ljubavnika

Kobnog dana voda je odnela most, pa je Biljana uzela Martina (1) i Mašu (3) u ruke i zagazila u nabujalu reku Turiju kako bi došla do druge obale i kuće svog momka.

Srbija 26.04.2014 | 08:45
Majka išla kod ljubavnika

Trogodišnja Maša i njen brat od 11 meseci Martin Milenković iz aleksinačkog sela Bankovac utopili su se u sredu dok je njihova majka Biljana pokušavala da pregazi nabujalu reku Turiju da bi se sastala s ljubavnikom, saznaje Kurir!

Ona je na saslušanju u policiji ispričala da je pet dana pre tragedije započela ljubavnu vezu s četrdesetjednogodišnjim slepim komšijom i da su joj deca ispala iz ruku dok je pokušavala da dođe do njegove kuće!

Protiv nje je podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti, za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora!

Biljana je uhapšena u četvrtak po podne, neposredno nakon što su Mašino i Martinovo telo nađeni u reci.

"Najpre je tvrdila da je Maša upala u vodu dok je bacala kamenčiće i da joj je Martin ispao iz ruke dok je pokušavala da spase devojčicu. Posumnjali smo u tu priču, a onda je ona, pritisnuta dokazima, ispričala šta se desilo! Priznala je da se s ljubavnikom upoznala preko zajedničke komšinice i da se tri dana pre tragedije iskrala iz kuće, dok su deca spavala, i prvi put imala seks s njim. Tada je reku prešla preko drvenog mostića", prepričao je Biljanine reči izvor Kurira.

Na dan tragedije Biljana je telefonirala ljubavniku i predložila mu da se sretnu u njegovoj kući.

"Kad je došla do Turije, videla je da je bujica odnela most, pa je odlučila da pregazi reku. Mašu, koju je dotle vodila za ruku, uzela je oko pojasa, a Martina u naručje, i tako krenula na drugu obalu. Međutim, nabujala Turija ju je oborila i voda je odnela decu', rekao jeneimenovani izvor.

Biljanin prijatelj je, kako saznaje list, u policiji potvrdio njene reči.

"On je kazao da je s Biljanom stupio u vezu na njeno insistiranje. Odbacio je bilo kakvu vezu s tragedijom u kojoj je poginulo dvoje dece, a policija nema nikakav dokaz koji bi opovrgao njegovu priču" kaže izvor Kurira.

Mališani će biti sahranjeni danas u 13 sati u Bankovcu, a sudija za prethodni postupak njihovoj majci je odredio pritvor do 30 dana.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

nikola

26.04.2014 17:58

Strašno, nemam komentar na ovo.. Zar je moguće na ovaj način rizikovati život djece..

ODGOVORITE
Name

Ivan

26.04.2014 19:42

Bolesno

ODGOVORITE
Name

Ferdo

27.04.2014 03:52

Njoj bi bilo najbolje da se ubije, žali Bože dječice.

ODGOVORITE
Name

normalan...

27.04.2014 08:11

Danas je najteze biti "covjek"......

ODGOVORITE
Name

mostarac

27.04.2014 09:07

Vidite da je bolesna.

ODGOVORITE