50 нијанси жуте

Жута од главе до пете или само као детаљ на ципелама, ташни, шеширу или ешарпи, овог лета је прави хит.

Мода и љепота 25.04.2014 | 17:34
50 нијанси жуте

Највећа светска модна имена нам поручују да почнемо смелије да се играмо са овом .
Поље сунцокрета, банана са сладоледом од ваниле, сунце, мимозе или лимун инспирисали су највећа светска модна имена која нам предстојеће дане боје у жуто. Прада, Армани, Кензо, Вивијан Вествуд, Донатела Версаће и многи други показали су нам да се са овом бојом можемо играти слободније него икад.

То нам је потврдила и војвоткиња Кејт Мидлтон пре неколико дана када се у жутој хаљини наше креаторке Роксанде Илинчић.

Иако се принц Вилијам шалио на њен рачун рекавши јој да изгледа као банана, није успео да баци сенку на њену беспрекорну појаву. Било да је реч о жутој "од главе до пете" или само у детаљима, разне нијансе жуте ту су да нам унесу додатну дозу лепог расположења.

Појављује се у комбинацији са свим другим бојама, на хаљинама, купаћим костимима, шеширима, ташнама, ципелама па и начарима за сунце.


Зато у инат свима којима је жута синоним за љубомору, прошетајте је самоуверено и весело тако да они буду љубоморни на вас.


И, не морате чекати да лето званично почне. Довољан је само један жути кишобран да улепшате ове кишне дане! Једнобојна црна хаљина биће много ефектнија уколико је прошетате у ципелама са жутим ђоном, а лагана ешарпа око врата са жутим детаљима може учинити да сива, плава, зелена или бела одевна комбинација просто сине.

Коментари / 0

Оставите коментар