Украјински хеликоптер погођен ракетом

Писта аеродрома у Краматорску, на истоку Украјине, обавијена је димом послије серије експлозија,пренијела је станица "Русија данас".

Свијет 25.04.2014 | 14:25
 Украјински хеликоптер погођен ракетом

Према прелиминарним извјештајима, неколико детонација догодило се око 11.00 часова по локалном
времену. Послије експлозија појавили су се ватра и дим.

Украјинска служба безбједности /СБУ/ саопштила је да је на аеродрому експлодирао авион, након што је хитац испаљен из снајпера погодио резервоар летјелице. Генерал СБУ Василиј Крутов рекао је да је пилот повријеђен у овом инциденту. Очевици кажу да се украјинска војна летјелица срушила на писту, али да нема жртава, пошто је пилот искочио на вријеме.

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

25.04.2014 15:43

Баш су добри када им авијацију обарају пушкама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИЈАНА

25.04.2014 20:10

Коме висе веровати..Сад казу погодјен ракетом сад снајпером, сад зољом. То је руска борбена авијација која се снајпером мозе погодити. Сила нема ста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

26.04.2014 09:13

РЕ Дијана. За обуку доброг пилота треба много новца школовања и сати летења у правом смислу те ријечи за шта Укајина као земља у тешкој економској кризи нема ни приближно могућности као ни кадра. Друго, Украјина има већ застарјелу руску авијацију што још олакшава посао. Сваки дан се угради нешто ново. Зашто нису погодили руски авион "ниже" класе са америчког страшног разарача?! Зато што нису могли иако је прелетио преко њих 12 пута?

ОДГОВОРИТЕ