Ukrajinski helikopter pogođen raketom

Pista aerodroma u Kramatorsku, na istoku Ukrajine, obavijena je dimom poslije serije eksplozija,prenijela je stanica "Rusija danas".

Svijet 25.04.2014 | 14:25
 Ukrajinski helikopter pogođen raketom

Prema preliminarnim izvještajima, nekoliko detonacija dogodilo se oko 11.00 časova po lokalnom
vremenu. Poslije eksplozija pojavili su se vatra i dim.

Ukrajinska služba bezbjednosti /SBU/ saopštila je da je na aerodromu eksplodirao avion, nakon što je hitac ispaljen iz snajpera pogodio rezervoar letjelice. General SBU Vasilij Krutov rekao je da je pilot povrijeđen u ovom incidentu. Očevici kažu da se ukrajinska vojna letjelica srušila na pistu, ali da nema žrtava, pošto je pilot iskočio na vrijeme.

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

VRS RVI

25.04.2014 15:43

Baš su dobri kada im avijaciju obaraju puškama.

ODGOVORITE
Name

DIJANA

25.04.2014 20:10

Kome vise verovati..Sad kazu pogodjen raketom sad snajperom, sad zoljom. To je ruska borbena avijacija koja se snajperom moze pogoditi. Sila nema sta.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

26.04.2014 09:13

RE Dijana. Za obuku dobrog pilota treba mnogo novca školovanja i sati letenja u pravom smislu te riječi za šta Ukajina kao zemlja u teškoj ekonomskoj krizi nema ni približno mogućnosti kao ni kadra. Drugo, Ukrajina ima već zastarjelu rusku avijaciju što još olakšava posao. Svaki dan se ugradi nešto novo. Zašto nisu pogodili ruski avion "niže" klase sa američkog strašnog razarača?! Zato što nisu mogli iako je preletio preko njih 12 puta?

ODGOVORITE