Мајка настрадале дјеце завршила у притвору!

Биљана Миладиновић (27), мајка трогодишње Маше и једанаестомесечног Мартина који су се јуче ујутро утопили у набујалој реци Турији приведена је данас у полицију због сумње да је починила дело против опште сигурности јер се није бринула о деци што је довело до трагедијие.

Србија 25.04.2012 | 09:38
Мајка настрадале дјеце завршила у притвору!

Биљани је одређен 48 часовни полицијски притвор после проналаска беживотних тела њено двоје настрадале деце.  После истека притвора она  ће бити изведена пред дежурног истражног судију Основног тужилаштва у
Нишу.

Наиме она се терети да о својој деци није водила адекватну бригу због чега је дошло до трагедије.

Тело девојчице Маше Миленковић (3) пронађено је данас у Туријској реци, на 500 метара од места где се утопила, а тело њеног млађег брата Мартина рониоци су пронашли скоро километар од места где је пронађена његова сестра.

Подсетимо трогодишња Маша Миленковић и њен једанаестомесечни брат Мартин нестали су јуче ујутро у набујалој реци Турији у алексиначком селу Банковац. Децу је река однела наочиглед њихове мајке Биљане, која их је, како каже, извела у шетњу.

Тим ватрогасно-спасилачких јединица одмах је почео потрагу за несталим малишанима, али њихова тела још нису пронађена.Биљана каже да је у воду најпре упала Маша, а да јој је Мартин испао из руку док је покушавала да из реке извуче ћеркицу.

Око десет сати дошли смо до реке јер је Маша хтела да баца каменчиће у воду. Бацила је један камен, посрнула и упала у воду. Ухватила сам је за одећу и покушала да је извучем, али сам изгубила равнотежу, па сам и ја упала у реку, а Мартин ми је испао из руке. Машу сам чула како говори „мама“ и тоне у таласе, а Мартина сам гледала како ми нестаје пред очима. Дозивала сам у помоћ, па је један комшија дошао и извукао ме, али деци није било помоћи - описује трагедију мајка страдалих малишана.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ам

24.04.2014 19:46

Трагедија ,недао бог никоме овако несто да се деси

ОДГОВОРИТЕ