Majka nastradale djece završila u pritvoru!

Biljana Miladinović (27), majka trogodišnje Maše i jedanaestomesečnog Martina koji su se juče ujutro utopili u nabujaloj reci Turiji privedena je danas u policiju zbog sumnje da je počinila delo protiv opšte sigurnosti jer se nije brinula o deci što je dovelo do tragedijie.

Srbija 25.04.2012 | 09:38
Majka nastradale djece završila u pritvoru!

Biljani je određen 48 časovni policijski pritvor posle pronalaska beživotnih tela njeno dvoje nastradale dece.  Posle isteka pritvora ona  će biti izvedena pred dežurnog istražnog sudiju Osnovnog tužilaštva u
Nišu.

Naime ona se tereti da o svojoj deci nije vodila adekvatnu brigu zbog čega je došlo do tragedije.

Telo devojčice Maše Milenković (3) pronađeno je danas u Turijskoj reci, na 500 metara od mesta gde se utopila, a telo njenog mlađeg brata Martina ronioci su pronašli skoro kilometar od mesta gde je pronađena njegova sestra.

Podsetimo trogodišnja Maša Milenković i njen jedanaestomesečni brat Martin nestali su juče ujutro u nabujaloj reci Turiji u aleksinačkom selu Bankovac. Decu je reka odnela naočigled njihove majke Biljane, koja ih je, kako kaže, izvela u šetnju.

Tim vatrogasno-spasilačkih jedinica odmah je počeo potragu za nestalim mališanima, ali njihova tela još nisu pronađena.Biljana kaže da je u vodu najpre upala Maša, a da joj je Martin ispao iz ruku dok je pokušavala da iz reke izvuče ćerkicu.

Oko deset sati došli smo do reke jer je Maša htela da baca kamenčiće u vodu. Bacila je jedan kamen, posrnula i upala u vodu. Uhvatila sam je za odeću i pokušala da je izvučem, ali sam izgubila ravnotežu, pa sam i ja upala u reku, a Martin mi je ispao iz ruke. Mašu sam čula kako govori „mama“ i tone u talase, a Martina sam gledala kako mi nestaje pred očima. Dozivala sam u pomoć, pa je jedan komšija došao i izvukao me, ali deci nije bilo pomoći - opisuje tragediju majka stradalih mališana.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

am

24.04.2014 19:46

Tragedija ,nedao bog nikome ovako nesto da se desi

ODGOVORITE