Угризла пса да би спасила кћерку

Челси Чамп и њена кћерка Мекензи једва су прошлог мјесеца преживјеле напад питбула у њиховом дому у Алвину у америчкој савезној држави Тексас.

Свијет 25.04.2012 | 09:38
 Угризла пса да би спасила кћерку

Храбра мајка се свим снагама борила с побјесњелим псом који је напао њену двогодишњу кћерку, те му је притом одгризла уво и забила руку у уста, преноси Дејли Мејл.

Пас, који је иначе у власништу Челсиног дечка, ушетао је у собу у којој је спавала дјевојчица те је био миран док није намирисао другог пса с којим се дјевојчица раније играла.

Изненада је скочио на њу те је напао, а инстинктивно је реаговала њена мајка која је одмах скочила на пса како би спасила своју кћерку.

У борби с питбулом, Челси мује одгризла дио ува, али пас није престајао већ је и даље био фокусиран на сироту дјевојчицу.

Челси му је тада свом снагом забила руку у уста што га је ошамутило.

Полиција је по доласку у њихову кућу одмах пуцала у пса, а мајку и дјевојчицу су пронашли на поду купатила.

Повреде дјевојчице су биле толико озбиљне да је хитно хеликоптером превезена у болницу гдје је на операцији провела чак седам сати. Задобила је повреде по цјеломтијелу, а највише по глави и лицу.

Њена мајка је у борби са псом задобила ране по рукама. Обје су сада добро те се опорављају.

Мајка је пресретна што напокон може загрлити своју кћерку, јер то због озбиљности њених повреда прије није могла.

Полицијски службеници и радници хитне помоћи изјавили суда дуго неће заборавити призор који су затекли када су ушли уњихову кућу. Пас је тада још увијек нападао дјевојчицу због чега су одмах пуцали.

Шерил Камп, тетка дјевојчице, објавила је недавно на Фејсбуку да дјевојчица нема трауме након напада те да се ничега ни не сјећа. Спасио ју је мајчински инстинкт, преноси Индеx.хр.

Коментари / 0

Оставите коментар