Челси с резервама на Ливерпул?

Менаџер Челсија Жозе Мурињо потпуно је умртвио игру у првом мечу полуфинала Лиге шампиона против Атлетика у Мадриду (0:0), а све "карте" бациће на реванш и дуел на Стамфорд Бриџу, чему се највише радују у табору Ливерпула.

Фудбал 25.04.2012 | 09:38
Челси с резервама на Ливерпул?

Љубитељи фудбала сигурно нису уживали у декаденцији фудбала, али Мурињу је испред свега резултат, а остварио је жељени циљ након првих 90 минута. Са "плавцима" је Португалац већ освајао Премијер лигу, али не и Лигу шампиона, па је и разумљив циљ да после успеха са Портом и Интером дође до "ушатог" пехара и са лондонском екипом.

"Ја нисам најважнији човек у Челсију, радим оно што клуб одлучи. Против Ливерпула бих играо са фудбалерима који не би играли у среду, али морам да разговарам са челницима", рекао је Мурињо.

Сигурно неће рачунати на Петра Чеха који је због повреде завршио сезону, а мала је вероватноћа да ће ризиковати и са Џоном Теријем. У недељу у 15:05 ће Челси у 36. колу Премијер лиге гостовати лидеру Ливерпулу, који има пет бодова више и прилику да освоји прву шампионску титулу после 1990. године.

Коментари / 0

Оставите коментар