Čelsi s rezervama na Liverpul?

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo potpuno je umrtvio igru u prvom meču polufinala Lige šampiona protiv Atletika u Madridu (0:0), a sve "karte" baciće na revanš i duel na Stamford Bridžu, čemu se najviše raduju u taboru Liverpula.

Fudbal 25.04.2012 | 09:38
Čelsi s rezervama na Liverpul?

Ljubitelji fudbala sigurno nisu uživali u dekadenciji fudbala, ali Murinju je ispred svega rezultat, a ostvario je željeni cilj nakon prvih 90 minuta. Sa "plavcima" je Portugalac već osvajao Premijer ligu, ali ne i Ligu šampiona, pa je i razumljiv cilj da posle uspeha sa Portom i Interom dođe do "ušatog" pehara i sa londonskom ekipom.

"Ja nisam najvažniji čovek u Čelsiju, radim ono što klub odluči. Protiv Liverpula bih igrao sa fudbalerima koji ne bi igrali u sredu, ali moram da razgovaram sa čelnicima", rekao je Murinjo.

Sigurno neće računati na Petra Čeha koji je zbog povrede završio sezonu, a mala je verovatnoća da će rizikovati i sa Džonom Terijem. U nedelju u 15:05 će Čelsi u 36. kolu Premijer lige gostovati lideru Liverpulu, koji ima pet bodova više i priliku da osvoji prvu šampionsku titulu posle 1990. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar