Четвртак дан одлуке за дистрофичаре! (ВИДЕО)

Дистрофичари су се предомислили. Умјесто одлуке коју је требало да донесу данас о томе шта ће даље, одлучили су да Влади дају још једну шансу.

Република Српска 25.04.2012 | 09:38
Четвртак дан одлуке за дистрофичаре! (ВИДЕО)

Са радног мјеста предсједнику Владе су послали писмо које садржи само двије али јасне реченице.


Одлуку ишчекује и Витомир Сурутка, РВИ који у бившем Заводу дистрофичара а садашњем Центру ради 15 година. Свима је, каже, јасно да је ситуација у Центру катастрофалана, али није јасно зашто Влада на то не реагује.

Извршни директор Центра за професионану рехабилитацију и запошљавање инвалида, Слободан Јакшић је за БН телевизију проговорио о неким детаљима. Потврдио је причу радника о мобингу. Каже, све указује на сценарио по којем Влада недвосмислено чува леђа директору Драгићу Гојковићу.

Од састанка на Тргу републике, прије сједнице Владе у четвртак а на којем инсистирају дистрофичари, неће бити ништа. Барем, ако је судити по изјави предсједника Владе.

Извршни директор је из свих оружја распалио по Драгићу Гојковићу, али његов коментар нисмо добили јер се није јављао на телефон. Баш као ни министар Петар Ђокић, за којег радници, тврде, да по партијској основи чува позицију Драгића Гојковића а запоставља проблеме већине радника у Центру.


Из Министаства рада и борачко - инвалидске заштите стигао је одговор у којем нам је потврђено да ће се о свим проблемима и захтјевима радника разговарати у четвртак када се и очекују конкретни закључци.


БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар