Седмогодишњи близанци натјерали лопова да их ослободи

 

Нема зезања са клинцима из Тексаса. Близанци (7) из Сан Антонија, чија имена нису објављена, успели су да натерају лопова, који је украо аутомобил њихове мајке да их ослободи после неколико минута вожње.

 

Свијет 25.04.2012 | 09:38
Седмогодишњи близанци натјерали лопова да их ослободи

Инцидент се догодио када се породица спремала за одлазак у цркву. Дечаци су били у колима на задњем седишту са једногодишњом бебом. Њихова мајка Луција Лизонда је изашла из кола јер је заборавила флашицу за бебу.

То је искористио лопов који је улетео у возило и одвезао кола. Шокирана Луција видела је само како јој лопов одвози децу. Ипак, док је ауто јурио низ пут, храбри близанци су одлучили да узму ствар у своје руке, па је један почео да удара возача гуменом змијом по глави, док га је други шамарао.

Возач је буку и ометање трпео десетак минута, а затим се зауставио и рекао дечацима да изађу и поведу бебу са собом.

- Синови су ми рекли да се лопов руковао с њима пре него што је отишао – рекла је Луција која је нагласила да јој је најважније да су јој деца добро.

Када су изашли из аутомобила, близанци су схватили да не знају да се врате кући.

- Научени су да не разговарају са странцима, па су се обратили девојчици на коју су наишли – рекао је полицајац и додао да се и даље трага за аутомобилом и возачем.

Коментари / 0

Оставите коментар