Sedmogodišnji blizanci natjerali lopova da ih oslobodi

 

Nema zezanja sa klincima iz Teksasa. Blizanci (7) iz San Antonija, čija imena nisu objavljena, uspeli su da nateraju lopova, koji je ukrao automobil njihove majke da ih oslobodi posle nekoliko minuta vožnje.

 

Svijet 25.04.2012 | 09:38
Sedmogodišnji blizanci natjerali lopova da ih oslobodi

Incident se dogodio kada se porodica spremala za odlazak u crkvu. Dečaci su bili u kolima na zadnjem sedištu sa jednogodišnjom bebom. Njihova majka Lucija Lizonda je izašla iz kola jer je zaboravila flašicu za bebu.

To je iskoristio lopov koji je uleteo u vozilo i odvezao kola. Šokirana Lucija videla je samo kako joj lopov odvozi decu. Ipak, dok je auto jurio niz put, hrabri blizanci su odlučili da uzmu stvar u svoje ruke, pa je jedan počeo da udara vozača gumenom zmijom po glavi, dok ga je drugi šamarao.

Vozač je buku i ometanje trpeo desetak minuta, a zatim se zaustavio i rekao dečacima da izađu i povedu bebu sa sobom.

- Sinovi su mi rekli da se lopov rukovao s njima pre nego što je otišao – rekla je Lucija koja je naglasila da joj je najvažnije da su joj deca dobro.

Kada su izašli iz automobila, blizanci su shvatili da ne znaju da se vrate kući.

- Naučeni su da ne razgovaraju sa strancima, pa su se obratili devojčici na koju su naišli – rekao je policajac i dodao da se i dalje traga za automobilom i vozačem.

Komentari / 0

Ostavite komentar