Вук Бојовић саслушан у полицији

Директор београдског Зоолошког врта Вук Бојовић саслушан је данас у полицији поводом напада вука на дјевојчицу у овом зоолошком врту, саопштио је МУП.

 

Србија 25.04.2012 | 09:38
Вук Бојовић саслушан у полицији

 

Дјевојчица од непуне двије године повријеђена је јуче у Зоолошком врту када ју је напао вук којег је на повоцу шетала волонтер.

Бојовић је раније данас одбацио наводе да је дјевојчица повријеђена након што се вук отргао са повоца.

Он је прецизирао да је волонтерка била са петомјесечним вуком, кога је одгојила, у ограђеном дијелу бејби зоолошког врта.

"Простор је ограђен жицом од посјетилаца. Ту се волонтерка играла са вуком, бацала му је лоптицу и одједном негдје са леђа дотрчала је та дјевојчица. Вук је наравно реаговао, да ли због лоптице или не знам чега и ухватио је за јакну. Родитељи су реаговали, настала је дрека", рекао је Бојовић.

Доктор Иван Ракић са Дјечије клинике у Тиршовој рекао је да дјевојчица има нагњечење са огреботином и да ће бити задржана на посматрању још дан-два, с обзиром на то да је повреда настала у необичним околностима.

Он није желио да потврди да ли су на повредама препознатљиви трагови канџи животиње како је раније утврђено и саопштено из београдске Хитне помоћи.

 

Коментари / 0

Оставите коментар