Vuk Bojović saslušan u policiji

Direktor beogradskog Zoološkog vrta Vuk Bojović saslušan je danas u policiji povodom napada vuka na djevojčicu u ovom zoološkom vrtu, saopštio je MUP.

 

Srbija 25.04.2012 | 09:38
Vuk Bojović saslušan u policiji

 

Djevojčica od nepune dvije godine povrijeđena je juče u Zoološkom vrtu kada ju je napao vuk kojeg je na povocu šetala volonter.

Bojović je ranije danas odbacio navode da je djevojčica povrijeđena nakon što se vuk otrgao sa povoca.

On je precizirao da je volonterka bila sa petomjesečnim vukom, koga je odgojila, u ograđenom dijelu bejbi zoološkog vrta.

"Prostor je ograđen žicom od posjetilaca. Tu se volonterka igrala sa vukom, bacala mu je lopticu i odjednom negdje sa leđa dotrčala je ta djevojčica. Vuk je naravno reagovao, da li zbog loptice ili ne znam čega i uhvatio je za jaknu. Roditelji su reagovali, nastala je dreka", rekao je Bojović.

Doktor Ivan Rakić sa Dječije klinike u Tiršovoj rekao je da djevojčica ima nagnječenje sa ogrebotinom i da će biti zadržana na posmatranju još dan-dva, s obzirom na to da je povreda nastala u neobičnim okolnostima.

On nije želio da potvrdi da li su na povredama prepoznatljivi tragovi kandži životinje kako je ranije utvrđeno i saopšteno iz beogradske Hitne pomoći.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar