Гужва на "Маракани" пред дерби

У суботу од 19 часова на стадиону Партизана актуелни првак Србије у фудбалу угостиће Црвену звезду, а карте за тај "вечити дерби" који ће по свој прилици одлучити ко ће бити шампион почеле су да се продају овог понедељка и на Маракани.

Фудбал 25.04.2012 | 09:38
Гужва на "Маракани" пред дерби

Већ од ране зоре неколико стотина "делија" чекало је у реду да се благајне отворе, не би ли, почев од 11 часова, дошли до вредног парчета папира који гарантује улазак на фудбалски дуел са црно-белима.

Улазнице се продају по 800 динара за северну трибину, иста цена је и за "Партизанов југ", док је 1.500, односно 2.000 динара потребно издвојити за бочне, односно централне делове "истока" и "запада".

Навијачи Звезде, чији се број увећавао из минута у минут у ишчекивању отварања благајна, у могућности су и да набаве карте за последњу проверу пред "вечити дерби": 200 динара кошта улаз на северну трибину за првенствени дуел са нишким Радничким, који је заказан за уторак од 18 часова. У истом, 25. колу, у уторак од 16 часова Партизан ће гостовати Напретку.

На табели Јелен Суперлиге Звезда има три бода предности, као и предност јер јер добила црно-беле у првом овосезонском дуелу.

Коментари / 0

Оставите коментар