Gužva na "Marakani" pred derbi

U subotu od 19 časova na stadionu Partizana aktuelni prvak Srbije u fudbalu ugostiće Crvenu zvezdu, a karte za taj "večiti derbi" koji će po svoj prilici odlučiti ko će biti šampion počele su da se prodaju ovog ponedeljka i na Marakani.

Fudbal 25.04.2012 | 09:38
Gužva na "Marakani" pred derbi

Već od rane zore nekoliko stotina "delija" čekalo je u redu da se blagajne otvore, ne bi li, počev od 11 časova, došli do vrednog parčeta papira koji garantuje ulazak na fudbalski duel sa crno-belima.

Ulaznice se prodaju po 800 dinara za severnu tribinu, ista cena je i za "Partizanov jug", dok je 1.500, odnosno 2.000 dinara potrebno izdvojiti za bočne, odnosno centralne delove "istoka" i "zapada".

Navijači Zvezde, čiji se broj uvećavao iz minuta u minut u iščekivanju otvaranja blagajna, u mogućnosti su i da nabave karte za poslednju proveru pred "večiti derbi": 200 dinara košta ulaz na severnu tribinu za prvenstveni duel sa niškim Radničkim, koji je zakazan za utorak od 18 časova. U istom, 25. kolu, u utorak od 16 časova Partizan će gostovati Napretku.

Na tabeli Jelen Superlige Zvezda ima tri boda prednosti, kao i prednost jer jer dobila crno-bele u prvom ovosezonskom duelu.

Komentari / 0

Ostavite komentar