Снага Србије у разумијевању, љубави и солидарности

Предсједник Србије Томислав Николић поручио је у васкршњој честитки грађанима да снага Србије треба да буде у разумијевању, љубави и солидарности.

Србија 25.04.2012 | 09:38
Снага Србије у разумијевању, љубави и солидарности

Николић је у честитки поручио да су побједа Исуста Христа над смрћу и наук васкрсења сина Божијег, нада за све вјернике да су правда и доброта увијек јаче од неправде и зла.
“У празничним данима у којима славимо васкрсење Исусово, нека наше молитве буду посвећене здрављу и напретку наших породица, пријатеља, нашем расејању, слабим и угроженим сународницима, напретку заједничке нам домовине Србије, добробити сваког човека, без обзира на верску припадност”, поручио је предсједник Србије.
Честитајући Васкрс свим грађанима Србије, Николић је пожелио да га прославе “окружени породицом, у миру са собом и другима”.
У саопштењу из Прес службе предсједника Србије наводи се да је Николић поводом највећег хришћанског празника – Васкрса упутио честитку Његовој светости патријарху српском Иринеју, свештенству и монаштву, те свим грађанима Србије који прослављају овај празник.
Највећи хришћански празник предсједник Србије честитао је и грађанима католичке и протестантске вјероисповијести, београдском надбискупу и часним оцима Београдске надбискупије, наводи се у саопштењу.

Коментари / 0

Оставите коментар