Snaga Srbije u razumijevanju, ljubavi i solidarnosti

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je u vaskršnjoj čestitki građanima da snaga Srbije treba da bude u razumijevanju, ljubavi i solidarnosti.

Srbija 25.04.2012 | 09:38
Snaga Srbije u razumijevanju, ljubavi i solidarnosti

Nikolić je u čestitki poručio da su pobjeda Isusta Hrista nad smrću i nauk vaskrsenja sina Božijeg, nada za sve vjernike da su pravda i dobrota uvijek jače od nepravde i zla.
“U prazničnim danima u kojima slavimo vaskrsenje Isusovo, neka naše molitve budu posvećene zdravlju i napretku naših porodica, prijatelja, našem rasejanju, slabim i ugroženim sunarodnicima, napretku zajedničke nam domovine Srbije, dobrobiti svakog čoveka, bez obzira na versku pripadnost”, poručio je predsjednik Srbije.
Čestitajući Vaskrs svim građanima Srbije, Nikolić je poželio da ga proslave “okruženi porodicom, u miru sa sobom i drugima”.
U saopštenju iz Pres službe predsjednika Srbije navodi se da je Nikolić povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Vaskrsa uputio čestitku NJegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, sveštenstvu i monaštvu, te svim građanima Srbije koji proslavljaju ovaj praznik.
Najveći hrišćanski praznik predsjednik Srbije čestitao je i građanima katoličke i protestantske vjeroispovijesti, beogradskom nadbiskupu i časnim ocima Beogradske nadbiskupije, navodi se u saopštenju.

Komentari / 0

Ostavite komentar