Тренд овог прољећа: "Мачкасте" наочаре

"Мачкасти" облици наочара овог прољећа могу се видети у разним варијантама. Популарни су модели у свим бојама, са рефлектујућим стаклима, дезенима, украсима попут кристала, бисера, шљокица, цвећа...

Мода и љепота 25.04.2012 | 09:38
Тренд овог прољећа: "Мачкасте" наочаре

Лица холивудских лепотица Мерилин Монро, Одри Хепберн и Елизабет Тејлор красиле су наочаре "мачкастог" облика. С обзиром на то да је актуелна модна сцена највише инспирисана РЕТРО стиловима, не чуди што СЕ овај облик нашао међу водећим трендовима. Готово да не постоји колекција која га није уврстила у своју понуду, а дизајнери су му дали још упечатљивији изглед. Поред једноставних модела, појавили су се и они са "оштрим" крајевима и украсима.

"Мачкасти" облици овог пролећа могу се видети у разним варијантама. Популарни су модели у свим бојама, са рефлектујућим стаклима, дезенима, украсима попут кристала, бисера, шљокица, цвећа... Ориганалан ДИЗАЈН чИНИ их посебним, а једнако су и романтичне и сексепилне, па стога и не чуди што их многе даме радо носе. Избор модела је разноврстан, од ситнијих до већих и облијих, а најбоље је бирати их према облику лица. Овалном, четвртастом и срцоликом најбоље пристају нежније варијанте "мачкастих" наочара, док на округлом лепо стоје модели оштрих ивица.

Можете лако да их комбинујете, лепо стоје уз класичне уске хаљине, као и лепршАВЕ и елегантне А кроја, али и у варијанти са "војничком" кошуљом, обичном спортском мајицом или тексас јакном.

Коментари / 0

Оставите коментар