Кустурица одустао од „Андрићграда“, па се предомислио

Емир Кустурица намјеравао је прије мјесец дана да се потпуно повуче из пројекта „Андрићград“, потврдили су ми извори из кабинета Милорада Додика.

Република Српска 17.04.2014 | 11:40
Кустурица одустао од „Андрићграда“, па се предомислио
Емир Кустурица намјеравао је прије мјесец дана да се потпуно повуче из пројекта „Андрићград“, потврдили су ми извори из кабинета Милорада Додика.Исти извори тврде да је Кустурица о својој намјери Додика обавијестио писменим путем. „Кустурица је Додику написао да више не жели да учествује у пројекту ‘Андрићград', да намјерава да свој удио у заједничкој фирми препише на Владу РС и да је чврсто одлучио да се скроз повуче“, рекао је извор из Додиковог кабинета. Писмо истовјетне садржине упутио је и премијерки Жељки Цвијановић, што ми је потврђено у њеном кабинету. Разлог Кустуричине љутње и наведене одлуке је чињеница да су ревизори Главне службе за ревизију РС затражили одређене податке о утрошку буџетских средстава за пројекат „Андрићград“. „То је Кустурицу потпуно ‘избацило из ципела'. Схватио је то као притисак и реаговао је оштро“, навео је наш извор. Међутим, 15-так дана након овог писма Кустурица се предомислио и, како сада ствари стоје, неће излазити из пројекта „Андрићград“. „На сатсанку који је недавно одржан у бањалуци, Додик и Кустурица су све поравнали“, тврде моји саговорници. Моји извори даље кажу да су чланови Додиковог кабинета увукли Кустурицу у своје личне обрачуне. „Текст у ‘Еуроблицу', објављен 3. априла ове године под насловом 'Триша и Васке: Од чобанина до генетског инжењеринга', написао је Перо Симић, Додиков савјетник за медије. Цијелу акцију око тог текста осмислили су Симић и Анђелко Козомара, уредник 'Еуроблица', а умолили су Кустурицу да се текст објави као његов ауторски коментар“, наводе моји саговорници. Додик је, иначе, Симића задужио за сарадњу са Кустурицом и њих двојица се не раздвајају када је режисер у Репоблици Српској. Заиста је жалосно шта је себи Кустурица дозволио, да се потписује под уратке Пере Симића и Анђелка Козомаре, који нису никакви коментари, већ ЦТ снимак психопатолошких болешчина, од којих су ти типови тешко обољели. Београдско уредништво „Блица“ не зна ништа о овој тешкој манипулацији Анђелка Козомаре, али су протеклих мјесеци са бројних адреса у РС обавијештени каквим се све нечасним радњама и злоупотребама служи Козомара. Управо због тога му у последњих 20-так дана не објављују бројне текстове из Бањалуке, који су драстично страначки обојени, а није мали број ни чланака који су у том периоду враћени на дораду. Како ствари стоје, Козомарина уредничка позиција није дуга вијека, јер менаџмент и уредништво из Београда све више увиђају каквом мобингу и тортури су изложени чланови бањалучке редакције тог листа, као и какву су креатуру поставили на чело некада успјешног листа, који је под Козомариним вођством постао страначки билтен СНСД-а. И остао без читалаца и икаквог угледа. СлободанВасковицБлог

Коментари / 520

Оставите коментар
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 21:35

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас.Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац.Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

16.04.2014 20:53

цуј овога васковица његов извор,е јадо какав твој извор информација па цовјек је стварно комицар.а ти лазаре никад ниси ни гласао за додика ти си опкорјели сдс-овац тј.вјецити губитник и зато ти и такви ко ти неце и није им мјесто да икад буду у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

16.04.2014 23:17

Ово се могло и оцекивати! Наравно да је посланик Којић у праву, тражио цовјек извјештај да народ зна како се улагало, а они га хтјели на ломацу. Сад нема бјезања, прво нека господин Немања :) положи рачуне, па нека онда покуша побјеци. Вјероватно ће стићи само до најближег затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВРОПА

16.04.2014 16:20

Да се усвоји закон о криминалу и корупцији...Правима повратника. Да БиХ остаје суверена и не дјељива уз њене пријератне границе. Изјава Г.ВУЦИЦА. Залим сто то неким странкама не пасе ал све се то мора усвојити и у дјело спровести до октобарских избора. Велики поздрав за ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

17.04.2014 06:15

за бојана-зорана.васковић пише баш о ономе што интересује народ,иначе не бини читали ни коментарисали његове текстове. Човјек једноставно погадја у срж! А о чему да пише? О Додиковом референдуму или о Предсједниковом дијељењу ордења?Оно јуче је било срамотно: БАБИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА 3 СИНА У РАТУ ДОДИК ТЕК ЈУЧЕ ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА ОД РАТА ПРИЈЕ ЊЕНЕ СМРТИ И "ПРИЈЕ ИЗБОРА" ДИЈЕЛИ ОРДЕН! Жалосно.Прије ње ордење су добили :Григорије, Влајки,бизнисмени Драшковић и Кустурица и многи други "заслужни". ДОДИК ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА!ОБИЧНИ ДЕМАГОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

16.04.2014 21:27

Лазаре лопузо никад ниси ни гласао за додика ти си тески босицевац.а таквима и није мјесто у најацој странци као сто је снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.04.2014 06:15

Па не иде то тако.Немозес ти Емире отици кад ти хоцес.Дзомбиц кад је хтео да да оставку Миле и крими клан посаље своје убице и пребију цовјека.Био је 15 дана на опоравку у Слатини.А онда су га сутнули сами као задње г..но и довели ону муценицу која ни сама не зна ни гдје је ни ста ради...Тако и ти Емире.Нема изаци из мафије кад ти хоцес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АА

16.04.2014 16:41

На сто је бацен ДУПЛИ КЕЦ. Све је некако исло док се не покрену АФЕРА на Дрини КУСТУРИЦА.(Документарни филм) И сад кад гори под ногама сад би да се спасу да се не удаве(БиК) .........Како реце СОИЦ- Неце моци. А Ф О Р И З А М Залуд мала трговацка скола, превари те неписмена лола. Са СДС-ом сви у ЕУ. Пуно среце и успијеха за БН-ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјезанија

16.04.2014 16:36

Хехехе, сад це Немања у Федерацију побјеци.. али од затвора ни он ни Баја неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

16.04.2014 21:33

Послије избора це се обадвојица наљутити и одустати од Андриц града те тако ЉУТИ ПРОДАТИ ПРИВАТНИКУ а лову поделити по уговору .Ово је само најава [Пробни балон]Сви знамо која је власницка структура по уговору. 52% КУСТА 24%ВЛАДА Српске И 24% ОПСТИНИ ВИСЕГРАД .КО СЕ ЈОС УГРАДИО У ОВИХ 52% НИЈЕ ТЕСКО ПОГОДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луанесхë

16.04.2014 20:24

Другови...........неће да може овако........ неће слонче у лонче,народ добро каже.... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мајQЦЗТ6ОбY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

16.04.2014 20:55

Циме ли сам ја био одушевљен тек сад видим и коме сам дао глас. Андрицград је мјесто гдје Милорад и Емир перу нас новац. Никад више за СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

16.04.2014 20:28

Нормално да жели да се повуче када зна шта је и како је радио. Брод тоне полако, а Додик и Емир ће се хватати за сламку спаса. Плашим се да им нема помоћи када све изађе на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.04.2014 16:47

Најбоље би и било да се повукао! Ал неце миле му паре! Ма ста он гради? Гради насим парама! И наравно пуни своје дзепове заједно са Додиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАВА

16.04.2014 16:45

У страху су велике оци, погледајте им фаце ко да су близанци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

16.04.2014 14:26

Па добро Васковићу и јуче си писао о Козомари. Имаш ли ишта паметније да пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

16.04.2014 19:13

штета да смо све девалвирали. А онда трагом тих махинација увукли и ликове као што је Куста. Но ништа није свето па ни уметност. Много је ораса у џеповима да би се наједном могли поразбијати и нестати. Љуске морају остати. А ако се и предомишља Кустурица, онда није ни чудо од куда потиче. Јер за своје ја, треба ипак бити окрутно принципијелан.....У сваком случају превише и за много већу заједницу него је ова наша мала колонија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

16.04.2014 14:42

Гори под ногама. Изгледа несто овде СМРДИ. Цуце се. Разлаз мирним путем. Јер ниција није горела до зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

16.04.2014 20:19

Велики везир се уплашио ревизије. Сасвим логично, вријеме ће показати шта и како се радило у Андрицграду. Сумњив пројекат, сумњиви реализатори. Додик и Куста би у затвору могли правити нове планове, само без реализације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

16.04.2014 14:51

КАДА БРОД ТОНЕ И МИСЕВИ БЈЕЗЕ! Е ово је сада неки знак, цим Куста бјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

16.04.2014 14:55

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Али, Миле изгледа не да. Само ми је жао што ова двојица својим преварама каљају име великог писца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАНМИ

16.04.2014 15:06

САД ЋЕ ОН ПОБЈЕЋИ У САРАЈЕВО И ВРАТИТИ СЕ КАО ВЕЛИКИ "БОШЊАК". РЕЋИ ЋЕ ДА МУ ЈЕ НЕКО СИХИРЕ НАПРАВИО ПА ЈЕ САДА КАО СЕБИ ДОШАО.. ПОЧЕЛА ЈЕ БЈЕЖАНИЈА ЛОПОВА ОД ЕСКОБАРА ИЗ ЛАКТАША..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.04.2014 17:22

Васковићу имаш још ишта о Додику лопову пиши до избора, а онда иди код Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКY БАЛБОА

16.04.2014 17:29

Васоковићу ти још прехлађен, тачно немаш шта да пишеш па мало ДОДИК па КУСТУРИЦА, па ДОДИК па КУСТУРИЦА и тако у недоглед бомбардујеш нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.04.2014 15:33

Овим људима је крив Кустурица сто гради по Републици Српској и запосљава народ. Њега треба наградити а не критиковати треба га подрзати да гради на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омца

16.04.2014 15:19

Нема безања ЕМИРЕ него да се види где су паре потросене заста ти је МИЛОККРАД давао и где си новац тросио од овог напаценог народа. СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

16.04.2014 17:50

Ста год да је мислио овај пројекат свакако треба испитати јер велика колицина новца је улозена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

16.04.2014 16:57

А лијепо је вама Којиц говорио да ту несто није у реду, да се паре перу и да је лоповлук на све стране. Нема сада повлацења, рацуни се морају поднијети овом гладном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.СТОЈАН

17.04.2014 14:28

Да и ти си примјетио ја мислим да није никад косу опро.Ругло од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

17.04.2014 15:28

У једној Кустиној изјави смо могли процитати.(види неку од претходних страница)ПРИЈЕ МЕНЕ НИ Д Р И Н А није текла. Сад кад Дрина теце опет се Куста окупати неце. Неце се ни стиц окупат. КУД КОЈИ МИЛИ МОЈИ.Бес АНДРИЦГРАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТОЈАХ

17.04.2014 11:51

Има ли воде у овом Андрицграду да Кустурица бар косу опере кад вец образ не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

17.04.2014 17:57

Цији је сад ово маузолеј дал' Кустин ил' кума Мицка ил це ту да сахране оно мало ликвидног капитала сто је остало у јавним предузецима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрдје Милан

17.04.2014 07:23

Рреци нам Васковићу именом и презименом који извори у кабинету предсједника Републике Српске, а који у кабинету премијерке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб Чолаковић

17.04.2014 07:29

Није Додик крив што је мајка која је изгубила три сина тек јуче добила орден. Шта су радили предходни предсједници Караџић, Плавшић, Поплашен, Шаровић, Чавић, Јелић, Кузмановић, шта су радиле републичка и локалне борачке организације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.04.2014 07:51

Куста је видио да Додо губи контролу и поодрску народа,па на вријеме да се откачи од њега да се сачува полиције и тужилаштва након октобра ,лафо разлог пореска хаххах...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 19:10

Дрина је текла и тецице, ал да је Андрицград помогао Висеграду да постане туристицка дестинација да се не лаземо јесте. Ја сам у Висеград отисао први пут бас због Андрицграда. Има ту свега и свацега и муцки и лоповлука ал гдје нема? Треба се испитати то. Хоце Куста да гради и на Романији и то са нацелником који је из СДС. Зато Висеградјани смирите се мало ја бих био поносан да у мом граду има несто тако. Нестаце и Мила и Емира, али то це остати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

17.04.2014 10:10

Васковић је изгледа заљубљен у Козамару само писе о њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

куста

17.04.2014 18:54

Толко сам пара улозио у скупљање камена по Херцеговини да немам од цега ни постеног фризера да платим. А како ствари иду ни оваца за сисање висе неце бит послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

17.04.2014 09:50

Кад тад ће испливати на видјело све нерегуларности око Андрићграда. Кустурица то зна и жели на вријеме да се повуче. Колико ли се ту само пара опрало!

ОДГОВОРИТЕ