Kusturica odustao od „Andrićgrada“, pa se predomislio

Emir Kusturica namjeravao je prije mjesec dana da se potpuno povuče iz projekta „Andrićgrad“, potvrdili su mi izvori iz kabineta Milorada Dodika.

Republika Srpska 17.04.2014 | 11:40
Kusturica odustao od „Andrićgrada“, pa se predomislio
Emir Kusturica namjeravao je prije mjesec dana da se potpuno povuče iz projekta „Andrićgrad“, potvrdili su mi izvori iz kabineta Milorada Dodika.Isti izvori tvrde da je Kusturica o svojoj namjeri Dodika obavijestio pismenim putem. „Kusturica je Dodiku napisao da više ne želi da učestvuje u projektu ‘Andrićgrad', da namjerava da svoj udio u zajedničkoj firmi prepiše na Vladu RS i da je čvrsto odlučio da se skroz povuče“, rekao je izvor iz Dodikovog kabineta. Pismo istovjetne sadržine uputio je i premijerki Željki Cvijanović, što mi je potvrđeno u njenom kabinetu. Razlog Kusturičine ljutnje i navedene odluke je činjenica da su revizori Glavne službe za reviziju RS zatražili određene podatke o utrošku budžetskih sredstava za projekat „Andrićgrad“. „To je Kusturicu potpuno ‘izbacilo iz cipela'. Shvatio je to kao pritisak i reagovao je oštro“, naveo je naš izvor. Međutim, 15-tak dana nakon ovog pisma Kusturica se predomislio i, kako sada stvari stoje, neće izlaziti iz projekta „Andrićgrad“. „Na satsanku koji je nedavno održan u banjaluci, Dodik i Kusturica su sve poravnali“, tvrde moji sagovornici. Moji izvori dalje kažu da su članovi Dodikovog kabineta uvukli Kusturicu u svoje lične obračune. „Tekst u ‘Euroblicu', objavljen 3. aprila ove godine pod naslovom 'Triša i Vaske: Od čobanina do genetskog inženjeringa', napisao je Pero Simić, Dodikov savjetnik za medije. Cijelu akciju oko tog teksta osmislili su Simić i Anđelko Kozomara, urednik 'Euroblica', a umolili su Kusturicu da se tekst objavi kao njegov autorski komentar“, navode moji sagovornici. Dodik je, inače, Simića zadužio za saradnju sa Kusturicom i njih dvojica se ne razdvajaju kada je režiser u Repoblici Srpskoj. Zaista je žalosno šta je sebi Kusturica dozvolio, da se potpisuje pod uratke Pere Simića i Anđelka Kozomare, koji nisu nikakvi komentari, već CT snimak psihopatoloških boleščina, od kojih su ti tipovi teško oboljeli. Beogradsko uredništvo „Blica“ ne zna ništa o ovoj teškoj manipulaciji Anđelka Kozomare, ali su proteklih mjeseci sa brojnih adresa u RS obaviješteni kakvim se sve nečasnim radnjama i zloupotrebama služi Kozomara. Upravo zbog toga mu u poslednjih 20-tak dana ne objavljuju brojne tekstove iz Banjaluke, koji su drastično stranački obojeni, a nije mali broj ni članaka koji su u tom periodu vraćeni na doradu. Kako stvari stoje, Kozomarina urednička pozicija nije duga vijeka, jer menadžment i uredništvo iz Beograda sve više uviđaju kakvom mobingu i torturi su izloženi članovi banjalučke redakcije tog lista, kao i kakvu su kreaturu postavili na čelo nekada uspješnog lista, koji je pod Kozomarinim vođstvom postao stranački bilten SNSD-a. I ostao bez čitalaca i ikakvog ugleda. SlobodanVaskovicBlog

Komentari / 520

Ostavite komentar
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 21:35

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas.Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac.Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

risto

16.04.2014 20:53

cuj ovoga vaskovica njegov izvor,e jado kakav tvoj izvor informacija pa covjek je stvarno komicar.a ti lazare nikad nisi ni glasao za dodika ti si opkorjeli sds-ovac tj.vjeciti gubitnik i zato ti i takvi ko ti nece i nije im mjesto da ikad budu u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

Miloš983

16.04.2014 23:17

Ovo se moglo i ocekivati! Naravno da je poslanik Kojić u pravu, tražio covjek izvještaj da narod zna kako se ulagalo, a oni ga htjeli na lomacu. Sad nema bjezanja, prvo neka gospodin Nemanja :) položi račune, pa neka onda pokuša pobjeci. Vjerovatno će stići samo do najbližeg zatvora.

ODGOVORITE
Name

EVROPA

16.04.2014 16:20

Da se usvoji zakon o kriminalu i korupciji...Pravima povratnika. Da BiH ostaje suverena i ne djeljiva uz njene prijeratne granice. Izjava G.VUCICA. Zalim sto to nekim strankama ne pase al sve se to mora usvojiti i u djelo sprovesti do oktobarskih izbora. Veliki pozdrav za TV BN.

ODGOVORITE
Name

I am

17.04.2014 06:15

za bojana-zorana.vasković piše baš o onome što interesuje narod,inače ne bini čitali ni komentarisali njegove tekstove. Čovjek jednostavno pogadja u srž! A o čemu da piše? O Dodikovom referendumu ili o Predsjednikovom dijeljenju ordenja?Ono juče je bilo sramotno: BABI KOJA JE IZGUBILA 3 SINA U RATU DODIK TEK JUČE POSLIJE 20 GODINA OD RATA PRIJE NJENE SMRTI I "PRIJE IZBORA" DIJELI ORDEN! Žalosno.Prije nje ordenje su dobili :Grigorije, Vlajki,biznismeni Drašković i Kusturica i mnogi drugi "zaslužni". DODIK JE NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA!OBIČNI DEMAGOG!

ODGOVORITE
Name

roki

16.04.2014 21:27

Lazare lopuzo nikad nisi ni glasao za dodika ti si teski bosicevac.a takvima i nije mjesto u najacoj stranci kao sto je snsd.

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.04.2014 06:15

Pa ne ide to tako.Nemozes ti Emire otici kad ti hoces.Dzombic kad je hteo da da ostavku Mile i krimi klan posalje svoje ubice i prebiju covjeka.Bio je 15 dana na oporavku u Slatini.A onda su ga sutnuli sami kao zadnje g..no i doveli onu mucenicu koja ni sama ne zna ni gdje je ni sta radi...Tako i ti Emire.Nema izaci iz mafije kad ti hoces...

ODGOVORITE
Name

AA

16.04.2014 16:41

Na sto je bacen DUPLI KEC. Sve je nekako islo dok se ne pokrenu AFERA na Drini KUSTURICA.(Dokumentarni film) I sad kad gori pod nogama sad bi da se spasu da se ne udave(BiK) .........Kako rece SOIC- Nece moci. A F O R I Z A M Zalud mala trgovacka skola, prevari te nepismena lola. Sa SDS-om svi u EU. Puno srece i uspijeha za BN-TV

ODGOVORITE
Name

bjezanija

16.04.2014 16:36

Hehehe, sad ce Nemanja u Federaciju pobjeci.. ali od zatvora ni on ni Baja nece.

ODGOVORITE
Name

z4 rsk

16.04.2014 21:33

Poslije izbora ce se obadvojica naljutiti i odustati od Andric grada te tako LJUTI PRODATI PRIVATNIKU a lovu podeliti po ugovoru .Ovo je samo najava [Probni balon]Svi znamo koja je vlasnicka struktura po ugovoru. 52% KUSTA 24%VLADA Srpske I 24% OPSTINI VISEGRAD .KO SE JOS UGRADIO U OVIH 52% NIJE TESKO POGODITI.

ODGOVORITE
Name

Luaneshë

16.04.2014 20:24

Drugovi...........neće da može ovako........ neće slonče u lonče,narod dobro kaže.... https://www.youtube.com/watch?v=majQCZT6ObY

ODGOVORITE
Name

Lazar

16.04.2014 20:55

Cime li sam ja bio oduševljen tek sad vidim i kome sam dao glas. Andricgrad je mjesto gdje Milorad i Emir peru nas novac. Nikad više za SNSD!

ODGOVORITE
Name

SanjaVGD

16.04.2014 20:28

Normalno da želi da se povuče kada zna šta je i kako je radio. Brod tone polako, a Dodik i Emir će se hvatati za slamku spasa. Plašim se da im nema pomoći kada sve izađe na vidjelo!

ODGOVORITE
Name

jelena

16.04.2014 16:47

Najbolje bi i bilo da se povukao! Al nece mile mu pare! Ma sta on gradi? Gradi nasim parama! I naravno puni svoje dzepove zajedno sa Dodikom!

ODGOVORITE
Name

STRAVA

16.04.2014 16:45

U strahu su velike oci, pogledajte im face ko da su blizanci.

ODGOVORITE
Name

bojan

16.04.2014 14:26

Pa dobro Vaskoviću i juče si pisao o Kozomari. Imaš li išta pametnije da pišeš.

ODGOVORITE
Name

sova

16.04.2014 19:13

šteta da smo sve devalvirali. A onda tragom tih mahinacija uvukli i likove kao što je Kusta. No ništa nije sveto pa ni umetnost. Mnogo je orasa u džepovima da bi se najednom mogli porazbijati i nestati. Ljuske moraju ostati. A ako se i predomišlja Kusturica, onda nije ni čudo od kuda potiče. Jer za svoje ja, treba ipak biti okrutno principijelan.....U svakom slučaju previše i za mnogo veću zajednicu nego je ova naša mala kolonija...

ODGOVORITE
Name

JOVAN

16.04.2014 14:42

Gori pod nogama. Izgleda nesto ovde SMRDI. Cuce se. Razlaz mirnim putem. Jer nicija nije gorela do zore.

ODGOVORITE
Name

JovanBL

16.04.2014 20:19

Veliki vezir se uplašio revizije. Sasvim logično, vrijeme će pokazati šta i kako se radilo u Andricgradu. Sumnjiv projekat, sumnjivi realizatori. Dodik i Kusta bi u zatvoru mogli praviti nove planove, samo bez realizacije!

ODGOVORITE
Name

prnjavorcanka

16.04.2014 14:51

KADA BROD TONE I MISEVI BJEZE! E ovo je sada neki znak, cim Kusta bjezi...

ODGOVORITE
Name

MarkoMM

16.04.2014 14:55

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Ali, Mile izgleda ne da. Samo mi je žao što ova dvojica svojim prevarama kaljaju ime velikog pisca.

ODGOVORITE
Name

LANMI

16.04.2014 15:06

SAD ĆE ON POBJEĆI U SARAJEVO I VRATITI SE KAO VELIKI "BOŠNJAK". REĆI ĆE DA MU JE NEKO SIHIRE NAPRAVIO PA JE SADA KAO SEBI DOŠAO.. POČELA JE BJEŽANIJA LOPOVA OD ESKOBARA IZ LAKTAŠA..

ODGOVORITE
Name

zoran

16.04.2014 17:22

Vaskoviću imaš još išta o Dodiku lopovu piši do izbora, a onda idi kod Bakira.

ODGOVORITE
Name

ROKY BALBOA

16.04.2014 17:29

Vasokoviću ti još prehlađen, tačno nemaš šta da pišeš pa malo DODIK pa KUSTURICA, pa DODIK pa KUSTURICA i tako u nedogled bombarduješ nas.

ODGOVORITE
Name

petar

16.04.2014 15:33

Ovim ljudima je kriv Kusturica sto gradi po Republici Srpskoj i zaposljava narod. Njega treba nagraditi a ne kritikovati treba ga podrzati da gradi na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

omca

16.04.2014 15:19

Nema bezanja EMIRE nego da se vidi gde su pare potrosene zasta ti je MILOKKRAD davao i gde si novac trosio od ovog napacenog naroda. SRAM DA VAS BUDE!!!

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

16.04.2014 17:50

Sta god da je mislio ovaj projekat svakako treba ispitati jer velika kolicina novca je ulozena..

ODGOVORITE
Name

pera

16.04.2014 16:57

A lijepo je vama Kojic govorio da tu nesto nije u redu, da se pare peru i da je lopovluk na sve strane. Nema sada povlacenja, racuni se moraju podnijeti ovom gladnom narodu.

ODGOVORITE
Name

re.STOJAN

17.04.2014 14:28

Da i ti si primjetio ja mislim da nije nikad kosu opro.Ruglo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

17.04.2014 15:28

U jednoj Kustinoj izjavi smo mogli procitati.(vidi neku od prethodnih stranica)PRIJE MENE NI D R I N A nije tekla. Sad kad Drina tece opet se Kusta okupati nece. Nece se ni stic okupat. KUD KOJI MILI MOJI.Bes ANDRICGRAD.

ODGOVORITE
Name

CTOJAH

17.04.2014 11:51

Ima li vode u ovom Andricgradu da Kusturica bar kosu opere kad vec obraz ne moze.

ODGOVORITE
Name

pitanje

17.04.2014 17:57

Ciji je sad ovo mauzolej dal' Kustin il' kuma Micka il ce tu da sahrane ono malo likvidnog kapitala sto je ostalo u javnim preduzecima?

ODGOVORITE
Name

Zabrdje Milan

17.04.2014 07:23

Rreci nam Vaskoviću imenom i prezimenom koji izvori u kabinetu predsjednika Republike Srpske, a koji u kabinetu premijerke?

ODGOVORITE
Name

Rodoljub Čolaković

17.04.2014 07:29

Nije Dodik kriv što je majka koja je izgubila tri sina tek juče dobila orden. Šta su radili predhodni predsjednici Karadžić, Plavšić, Poplašen, Šarović, Čavić, Jelić, Kuzmanović, šta su radile republička i lokalne boračke organizacije?

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

17.04.2014 07:51

Kusta je vidio da Dodo gubi kontrolu i poodrsku naroda,pa na vrijeme da se otkači od njega da se sačuva policije i tužilaštva nakon oktobra ,lafo razlog poreska hahhah...

ODGOVORITE
Name

Гојко, Република Српска - Бања Лука

17.04.2014 23:02

Јооој Емире ти си андол за ове овдје бошњаке. Само напријед брате мој.

ODGOVORITE
Name

goran

17.04.2014 19:10

Drina je tekla i tecice, al da je Andricgrad pomogao Visegradu da postane turisticka destinacija da se ne lazemo jeste. Ja sam u Visegrad otisao prvi put bas zbog Andricgrada. Ima tu svega i svacega i mucki i lopovluka al gdje nema? Treba se ispitati to. Hoce Kusta da gradi i na Romaniji i to sa nacelnikom koji je iz SDS. Zato Visegradjani smirite se malo ja bih bio ponosan da u mom gradu ima nesto tako. Nestace i Mila i Emira, ali to ce ostati do vijeka.

ODGOVORITE
Name

Md

17.04.2014 10:10

Vasković je izgleda zaljubljen u Kozamaru samo pise o njemu

ODGOVORITE
Name

kusta

17.04.2014 18:54

Tolko sam para ulozio u skupljanje kamena po Hercegovini da nemam od cega ni postenog frizera da platim. A kako stvari idu ni ovaca za sisanje vise nece bit poslije oktobra

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

17.04.2014 09:50

Kad tad će isplivati na vidjelo sve neregularnosti oko Andrićgrada. Kusturica to zna i želi na vrijeme da se povuče. Koliko li se tu samo para opralo!

ODGOVORITE