Владу треба стално држати "на леду" (ВИДЕО)

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе.

Република Српска 11.04.2014 | 15:34
Владу треба стално држати "на леду" (ВИДЕО)
Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. "Суштину треба превести на то да ли смо оспособљени да можемо вратити средства. Ако мислимо да можемо, онда кредитна задужења нису гријех", рекао је Павић у емисији "Пулс". "Критика власти треба да буде конструктивна , а не да уноси немир међу грађане Републике Српске. Истовремено Владу Српске треба држати под сталним притиском како би министри били свјесни да су замјењиви и да треба да раде у корист Српске", рекао је Павић. Препуцавање у Народној Скупштини Павић је окарактерисао као политиканство. Прерано се кренуло у предизборне кампање и тешке ријечи не доприносе рјешењу проблема, истакао је предсједник ДНС-а. "Није добро због грађана. Ви видите да се оваквом реториком међу грађане уноси један немир, неспокој, нису сигурни да ли имамо пара или немамо, хоћемо ли банкротирати или нећемо, хоће ли бити пензија или неће,...То су све животне ствари које се тичу обичног човјека и мислим да с тим не треба на овакав начин ићи у јавност. Мислим да треба грађанима рећи истину на одмјерен начин", каже Павић. Он сматра да Влада Републике Српске не треба да буде имуна на критике и истиче да је незадовољан појединим министрима, али није хтио да каже и о коме је ријеч. "Не треба под сваку цијену бранити Владу и њене поступке. Владу треба стално држати на леду и тако ће Влада постићи њабољи резултат", сматра Павић. (БН ТВ) хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=е2имсБјqБYЕ

Коментари / 351

Оставите коментар
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

11.04.2014 07:48

Слушајучи овај интервју учинило ми се да је снимак успорен, али није то, него Павић прића као успорени филм отееежууууучиии када говори, послушајте и увјерите се. Исто као да се нагуто апаурина прије емисије, да му шечер неби скочио од нервирања. Класични Бајин полтрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

25.04.2024 22:15

Доста итебе Павицу двадесет и кусур година , сијаси висе , зар се ниси досад доста накро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор

10.04.2014 21:31

Ако сам добро разумио, на изборима су самостални па улазе у коалиције са власцу, али нису на власти, па би мало и са другим неким странкама, али ето они су самостални и поред коалиција. Каква је то политика? Или нисам добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

10.04.2014 23:08

Од ДНС,-а це зависити ко це формирати владу, они це бити тас на ваги

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

11.04.2014 07:45

Од свих осталих политицара цовјек има најмање прљавог веса иза себе! Подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

11.04.2014 08:49

Ја сам гласала за овакве и слицне и никад висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

11.04.2014 08:00

Само напред господине Павицу, видис да хоце да поцркају од муке сто ДНС расте, не зна се коме висе сметате или СДС или СНСД. У октобру це народ све да казе кад будете имали 15 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

11.04.2014 06:53

Задужења-сервисирање!? Гријешим ли ако питам ста нам је учесталије: Нова задужења или отплате рата? Имам утисак да се задузујемо 1-2 пута мјесецно, јуце 65 милиона, неки дан 25 милиона трезорских записа, 16 милиона за МУП, транше од Руса, ако уопште стиже шта од тих новаца, Марко Павић је затражио од Владе да Приједор задужи са још 13 милиона, да би крпио путеве и направио пијацу, на којој не знам ко ће од кога шта куповати кад народ нема ни да оних тренутних 10 штандова има од чега да живи, затворио је и сточну пијацу у ПД, направио још једну зелену пијацу на локацији Урије коју је, након година уредјења свечано пустио у рад и не ради више, коме ће. Прије десет година, али и двадесет и тридесет, био је други по величини град на простору данашње РС, сада има готово пола мање регистрованих возила од Бијељине, упола мање привредних субјеката, готово 40 хиљада становника мање, да бисте нешто успјешно радили морате бити члан његове партије или бар блиски њему. Док није стављена калдрма у главну улицу и окречене фасаде за шта нас је задужио 18 милиона, Приједор је био општина са ружном главном улицом и сретним људима, сада је град лијеп у ужем центру, али погледајте мало људе... лица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

11.04.2014 10:47

Умјесто улагањем у привреду главни извор лове су нам кредити и наплата паркинга. Мозда ја и нисам у праву, али тако ми се цини. Несто не видим да је ико имао неке веце резултате да би опет добио повјерење на изборима. Ко зна ста доносе и промјене али су бар нада. Ово је дно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Приједор

11.04.2014 14:21

Мој град се много не разликује од осталих дијелова српске, и наравно кео и сваки крај имамо своје специфичности. Прије рата смо били велики комунисти, сви редом, малокоји није био, послије рата , ко већи комуниста-већи вјерник. Приједор је имао несрећу па је прије рата имао на мјесту с којега се могло манипулисати са људима, поготово са младима Симу Дрљачу. Радило се оно што није смјело да се ради, макар сто пута био рат, могло је, а и морало бити људскије, мудрије... Оправдање нису смјела да буду нити Јасеновац, нити Кнежпље, нити Шушњари, дакле нити страх да нам се то не понови, нити освета за оно шта су нам они радили, јер ми нисмо они, ми смо ми, слободарски народ. Али било шта је било, и ето, многи су на робијама , и ја их не кривим јер су били млади, а Симино доба, нажалост било. Е, данас Приједор има Марка, човјека који је сваком газди добар слуга, ваздарежимски човјек искључиво због својих властитих интереса. И увијек скупљао кајмак, а како је код њега похлепа појела све границе, он се у овом тешком времену опет приклонио режиму. Ето сад каже да није проблем задуживање уколико имамо одакле да враћамо. А, одакле да враћамо ? Из празне се не пуца. Узимају кредите у наше име, за тзв пензије које нису пензије , него социјалне помоћи, и за плате администрацији. И никада на зелену грану. Не би био ни проблем што смо се задужили да су од тих кредита ишта урадили.Но, ништа, осим што су та средства појели Марковићи и Милевићи, за харачградове , за лобисте бјелосвјетске , за каргановиће, владике, емире, и остале гадове... Ја не бих хтио ни три трена, ни три секунде да сам у Марковој кожи, по цијену живота. И Марко би волио да није Марко, али из своје коже не може . Ту је гдје је, с ким је, и то му је казна довољна. Већа му не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемања

11.04.2014 14:21

Огроман број страдалих од усташког терора, а онда највећи и најзадојенији комунисти су са тих подручја...Слушао сам анегдоте да су стоку затварали у цркве, нећу се заклети да је то истина...Кад је дошло вишестраначје и овај задњи рат, много екстрема је било са тог подручја, који су, руку на срце, доста ружних ствар урадили...Питам се, откуд сад то? Од великих комуниста, у неке екстремне Србе? Једном сам ишао у једно селу на сахрану у омарску, огромно гробље, али крстове можеш пребројити на прсте једне руке... Много више петокрака...Волио би да ми мој пријатељ "приједор", мало објасни ту ситуацију, јер знам да је искрен и поштен човјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

12.04.2014 07:47

Гријешите сви који мислите да господин Павић само полтрон великог Баје. Није само то, он је стари кадар УДБЕ. Наша УДБА-Ваша судба! хе-хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.04.2014 06:41

ХАХА ОВАЈ ЈЕ КАО УСПОРЕНИ СНИМАК:-) ЦУЈ ЗАДУЗЕЊА НИСУ ГРЕХ! ГРЕХ СИ ТИ ПАВИЦУ СТО 20 ГОДИНА ЛАЗЕС И ПОКРАДАС НАРОД. ЕТО ТО ЈЕ ГРЕХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дејана

11.04.2014 08:32

Дејане, износис несто сто је било и сто је посљедица посљедњих избора. Да ли нам је сад овако добро Дејане? НИЈЕ. Зато долазе нови избори и таквима треба дати до знања да нису способни да уцине зивот бољим, са свим тим својим коалицијама и бајкама. Ти си Дејане оцито њихов цлан, то је твоје право да их дизес у небеса и да прицас прице за малу дјецу. Ја само знам да ово ниста тренутно није добро. Доста је демагогије без резултата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

11.04.2014 15:39

Јој дајте нама Марка, ми смо имали и СНСД и СДС, па ниста, а колико сам видио Приједор је много много испред Градиске, иако смо ми на бољем полозају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

11.04.2014 07:22

Кад цете потписати договор са Адамом Сукалом, засто га вец нисте потписали? Мозда зато сто сте убудале отисли у БГ просли викенд? Ви сте смјесна партија, али доци це и таквима крај брзо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

11.04.2014 12:05

Самостално на изборе Павицева мудрост, а после избора у коалицију са јацим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељо

11.04.2014 08:39

Е мој Дејо, по теби онда никад не би требало бити нових избора. Многи су и у свијету владали, па су се смјењивали, мани се промоције, све смо цули у емисији. Благо теби ако ти је све ово потаман и ако си задовољан овим презивљавањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало трудна - пуно трудна

11.04.2014 08:11

Ови су "мало тамо, мало овамо". Доста је таквих, све су показали колико могу. Идите сви у прослост. Вријеме је за нове људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.04.2014 08:20

Ја све разумијем осим људи који немају елементарно знање о материји којом се баве, а ставове износе само на основу својих симпатија односно анимозитета. Да ли је тачно да ДНС у задња три изборна циклуса има раст од 50 одсто? - Јесте тачно! Да ли та странка има стабилно биорачно тијело? - Има! Да ли ДНС има страначку инфраструктуру која је на задњим локалним изборима подигла ту странку на треће мјесто у РС? - Има! Да ли су за ДНС и људе у ДНС везане било какве афере у РС и да ли је тачно да су само ревизорски извјештаји у министрствима у Влади РС на чијем су челу кадрови ДНС-а позитиви? - Јесте тачно! Да ли је тачно да све анализе показују да ће ДНС у октобру имати од девет до 12 одсто гласова у РС? - Јесте тачно! Па у чему је проблем ово разумјети! Зато што неко мрзи Павића или ДНС или зато што је фрустриран што у Приједору не може одбити перо ДНС-у. Упамет се људи, од Павића зависи ко ће бити предсједник РС, члан Предсједништва БиХ и ко ће имати нову Владу РС. Ко то не разумије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

11.04.2014 08:23

Ставите дио из емисије када гледалац из Приједора износи како никако не мозе да додје на разговор код њега, јер нема сансе да се најави и да га прими у истом граду. Како би онда нпр. примио мене који нисам из Приједора? Тако се понасају ови сто мисли да су Богом дани, глуме да су за народ јер им требају гласови а онда их забораве и гледају себе. Ова партија никад неце имати моје симпатије јер јој је политика недефинисана, са сваким би сарадјивали само да осјете мрвицу власти. Нема ту јасног става нипоцему, ни на једно питање није конкретно одговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све исто!!

11.04.2014 09:12

Лидер ДНС-а Марко Павић сматра да стална задужења Републике Српске нису омча око врата грађана, јер, тврди Павић, држава редовно сервисира своје обавезе. Не контам овог цовијек??? Од кога дрзава узима паре да би редовно сервисира своје обавезе, од Павица, Додика и других који не плацају порез, а могу да плате??? Свака будала зна ако се све висе задузује дрзава, а нема пара да враца јер у РС ниједна фабрика не ради, не извозимо скоро ниста, него увозимо, да би се могао новац врацати одмах се дизу цијене свега и свацега!!! Погледајте да 5 центи је скупље гориво у Словенији од РС, а гдје је Словенија, а гдје смо ми!!! Ако се не могну паре вратити, аутоматски поскупљује гориво, струја, телефон, регистрација аута, храна и уводе неке порезе као сто су до сада били вауцер итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

11.04.2014 09:07

Додик губи популарност а да неце Павиц и слицни. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.04.2014 14:24

Марко Павиц је тип без боје укуса и мириса , по његовом излагању он цека коце да добије највисе гласова да би се приклонио , био слуга у комунизму па настави тамо гдије је стао , вијецити камелеон удбас и тудји слуга ради лицних интереса , пустице он Бају низводу за јефтине паре , тај се нелиби ницега !

ОДГОВОРИТЕ