Vladu treba stalno držati "na ledu" (VIDEO)

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze.

Republika Srpska 11.04.2014 | 15:34
Vladu treba stalno držati "na ledu" (VIDEO)
Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. "Suštinu treba prevesti na to da li smo osposobljeni da možemo vratiti sredstva. Ako mislimo da možemo, onda kreditna zaduženja nisu grijeh", rekao je Pavić u emisiji "Puls". "Kritika vlasti treba da bude konstruktivna , a ne da unosi nemir među građane Republike Srpske. Istovremeno Vladu Srpske treba držati pod stalnim pritiskom kako bi ministri bili svjesni da su zamjenjivi i da treba da rade u korist Srpske", rekao je Pavić. Prepucavanje u Narodnoj Skupštini Pavić je okarakterisao kao politikanstvo. Prerano se krenulo u predizborne kampanje i teške riječi ne doprinose rješenju problema, istakao je predsjednik DNS-a. "Nije dobro zbog građana. Vi vidite da se ovakvom retorikom među građane unosi jedan nemir, nespokoj, nisu sigurni da li imamo para ili nemamo, hoćemo li bankrotirati ili nećemo, hoće li biti penzija ili neće,...To su sve životne stvari koje se tiču običnog čovjeka i mislim da s tim ne treba na ovakav način ići u javnost. Mislim da treba građanima reći istinu na odmjeren način", kaže Pavić. On smatra da Vlada Republike Srpske ne treba da bude imuna na kritike i ističe da je nezadovoljan pojedinim ministrima, ali nije htio da kaže i o kome je riječ. "Ne treba pod svaku cijenu braniti Vladu i njene postupke. Vladu treba stalno držati na ledu i tako će Vlada postići njabolji rezultat", smatra Pavić. (BN TV) https://www.youtube.com/watch?v=e2imsBjqBYE

Komentari / 351

Ostavite komentar
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE
Name

Ferdo

11.04.2014 07:48

Slušajuči ovaj intervju učinilo mi se da je snimak usporen, ali nije to, nego Pavić prića kao usporeni film oteeežuuuuučiii kada govori, poslušajte i uvjerite se. Isto kao da se naguto apaurina prije emisije, da mu šečer nebi skočio od nerviranja. Klasični Bajin poltron.

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

valter

20.04.2024 02:10

Dosta itebe Pavicu dvadeset i kusur godina , sijasi vise , zar se nisi dosad dosta nakro !

ODGOVORITE
Name

Velibor

10.04.2014 21:31

Ako sam dobro razumio, na izborima su samostalni pa ulaze u koalicije sa vlascu, ali nisu na vlasti, pa bi malo i sa drugim nekim strankama, ali eto oni su samostalni i pored koalicija. Kakva je to politika? Ili nisam dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

ja

10.04.2014 23:08

Od DNS,-a ce zavisiti ko ce formirati vladu, oni ce biti tas na vagi

ODGOVORITE
Name

nn

11.04.2014 07:45

Od svih ostalih politicara covjek ima najmanje prljavog vesa iza sebe! Podrska!

ODGOVORITE
Name

Marija

11.04.2014 08:49

Ja sam glasala za ovakve i slicne i nikad vise!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

11.04.2014 08:00

Samo napred gospodine Pavicu, vidis da hoce da pocrkaju od muke sto DNS raste, ne zna se kome vise smetate ili SDS ili SNSD. U oktobru ce narod sve da kaze kad budete imali 15 poslanika.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

11.04.2014 06:53

Zaduženja-servisiranje!? Griješim li ako pitam sta nam je učestalije: Nova zaduženja ili otplate rata? Imam utisak da se zaduzujemo 1-2 puta mjesecno, juce 65 miliona, neki dan 25 miliona trezorskih zapisa, 16 miliona za MUP, tranše od Rusa, ako uopšte stiže šta od tih novaca, Marko Pavić je zatražio od Vlade da Prijedor zaduži sa još 13 miliona, da bi krpio puteve i napravio pijacu, na kojoj ne znam ko će od koga šta kupovati kad narod nema ni da onih trenutnih 10 štandova ima od čega da živi, zatvorio je i stočnu pijacu u PD, napravio još jednu zelenu pijacu na lokaciji Urije koju je, nakon godina uredjenja svečano pustio u rad i ne radi više, kome će. Prije deset godina, ali i dvadeset i trideset, bio je drugi po veličini grad na prostoru današnje RS, sada ima gotovo pola manje registrovanih vozila od Bijeljine, upola manje privrednih subjekata, gotovo 40 hiljada stanovnika manje, da biste nešto uspješno radili morate biti član njegove partije ili bar bliski njemu. Dok nije stavljena kaldrma u glavnu ulicu i okrečene fasade za šta nas je zadužio 18 miliona, Prijedor je bio opština sa ružnom glavnom ulicom i sretnim ljudima, sada je grad lijep u užem centru, ali pogledajte malo ljude... lica...

ODGOVORITE
Name

e moj narode

11.04.2014 10:47

Umjesto ulaganjem u privredu glavni izvor love su nam krediti i naplata parkinga. Mozda ja i nisam u pravu, ali tako mi se cini. Nesto ne vidim da je iko imao neke vece rezultate da bi opet dobio povjerenje na izborima. Ko zna sta donose i promjene ali su bar nada. Ovo je dno!

ODGOVORITE
Name

Nenad Prijedor

11.04.2014 14:21

Moj grad se mnogo ne razlikuje od ostalih dijelova srpske, i naravno keo i svaki kraj imamo svoje specifičnosti. Prije rata smo bili veliki komunisti, svi redom, malokoji nije bio, poslije rata , ko veći komunista-veći vjernik. Prijedor je imao nesreću pa je prije rata imao na mjestu s kojega se moglo manipulisati sa ljudima, pogotovo sa mladima Simu Drljaču. Radilo se ono što nije smjelo da se radi, makar sto puta bio rat, moglo je, a i moralo biti ljudskije, mudrije... Opravdanje nisu smjela da budu niti Jasenovac, niti Knežplje, niti Šušnjari, dakle niti strah da nam se to ne ponovi, niti osveta za ono šta su nam oni radili, jer mi nismo oni, mi smo mi, slobodarski narod. Ali bilo šta je bilo, i eto, mnogi su na robijama , i ja ih ne krivim jer su bili mladi, a Simino doba, nažalost bilo. E, danas Prijedor ima Marka, čovjeka koji je svakom gazdi dobar sluga, vazdarežimski čovjek isključivo zbog svojih vlastitih interesa. I uvijek skupljao kajmak, a kako je kod njega pohlepa pojela sve granice, on se u ovom teškom vremenu opet priklonio režimu. Eto sad kaže da nije problem zaduživanje ukoliko imamo odakle da vraćamo. A, odakle da vraćamo ? Iz prazne se ne puca. Uzimaju kredite u naše ime, za tzv penzije koje nisu penzije , nego socijalne pomoći, i za plate administraciji. I nikada na zelenu granu. Ne bi bio ni problem što smo se zadužili da su od tih kredita išta uradili.No, ništa, osim što su ta sredstva pojeli Markovići i Milevići, za haračgradove , za lobiste bjelosvjetske , za karganoviće, vladike, emire, i ostale gadove... Ja ne bih htio ni tri trena, ni tri sekunde da sam u Markovoj koži, po cijenu života. I Marko bi volio da nije Marko, ali iz svoje kože ne može . Tu je gdje je, s kim je, i to mu je kazna dovoljna. Veća mu ne treba.

ODGOVORITE
Name

Njemanja

11.04.2014 14:21

Ogroman broj stradalih od ustaškog terora, a onda najveći i najzadojeniji komunisti su sa tih područja...Slušao sam anegdote da su stoku zatvarali u crkve, neću se zakleti da je to istina...Kad je došlo višestranačje i ovaj zadnji rat, mnogo ekstrema je bilo sa tog područja, koji su, ruku na srce, dosta ružnih stvar uradili...Pitam se, otkud sad to? Od velikih komunista, u neke ekstremne Srbe? Jednom sam išao u jedno selu na sahranu u omarsku, ogromno groblje, ali krstove možeš prebrojiti na prste jedne ruke... Mnogo više petokraka...Volio bi da mi moj prijatelj "prijedor", malo objasni tu situaciju, jer znam da je iskren i pošten čovjek...

ODGOVORITE
Name

Miko

12.04.2014 07:47

Griješite svi koji mislite da gospodin Pavić samo poltron velikog Baje. Nije samo to, on je stari kadar UDBE. Naša UDBA-Vaša sudba! he-he

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

11.04.2014 06:41

HAHA OVAJ JE KAO USPORENI SNIMAK:-) CUJ ZADUZENJA NISU GREH! GREH SI TI PAVICU STO 20 GODINA LAZES I POKRADAS NAROD. ETO TO JE GREH.

ODGOVORITE
Name

Za Dejana

11.04.2014 08:32

Dejane, iznosis nesto sto je bilo i sto je posljedica posljednjih izbora. Da li nam je sad ovako dobro Dejane? NIJE. Zato dolaze novi izbori i takvima treba dati do znanja da nisu sposobni da ucine zivot boljim, sa svim tim svojim koalicijama i bajkama. Ti si Dejane ocito njihov clan, to je tvoje pravo da ih dizes u nebesa i da pricas price za malu djecu. Ja samo znam da ovo nista trenutno nije dobro. Dosta je demagogije bez rezultata.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

11.04.2014 15:39

Joj dajte nama Marka, mi smo imali i SNSD i SDS, pa nista, a koliko sam vidio Prijedor je mnogo mnogo ispred Gradiske, iako smo mi na boljem polozaju.

ODGOVORITE
Name

Revolucija

11.04.2014 07:22

Kad cete potpisati dogovor sa Adamom Sukalom, zasto ga vec niste potpisali? Mozda zato sto ste ubudale otisli u BG prosli vikend? Vi ste smjesna partija, ali doci ce i takvima kraj brzo

ODGOVORITE
Name

ДрАган

11.04.2014 14:47

Овај прича као да је сад из Њемачке дошао а не као да је 20 година у власти и пије нам крв на сламку!?

ODGOVORITE
Name

borac rs

11.04.2014 12:05

Samostalno na izbore Paviceva mudrost, a posle izbora u koaliciju sa jacim.

ODGOVORITE
Name

Zeljo

11.04.2014 08:39

E moj Dejo, po tebi onda nikad ne bi trebalo biti novih izbora. Mnogi su i u svijetu vladali, pa su se smjenjivali, mani se promocije, sve smo culi u emisiji. Blago tebi ako ti je sve ovo potaman i ako si zadovoljan ovim prezivljavanjem.

ODGOVORITE
Name

malo trudna - puno trudna

11.04.2014 08:11

Ovi su "malo tamo, malo ovamo". Dosta je takvih, sve su pokazali koliko mogu. Idite svi u proslost. Vrijeme je za nove ljude.

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.04.2014 08:20

Ja sve razumijem osim ljudi koji nemaju elementarno znanje o materiji kojom se bave, a stavove iznose samo na osnovu svojih simpatija odnosno animoziteta. Da li je tačno da DNS u zadnja tri izborna ciklusa ima rast od 50 odsto? - Jeste tačno! Da li ta stranka ima stabilno bioračno tijelo? - Ima! Da li DNS ima stranačku infrastrukturu koja je na zadnjim lokalnim izborima podigla tu stranku na treće mjesto u RS? - Ima! Da li su za DNS i ljude u DNS vezane bilo kakve afere u RS i da li je tačno da su samo revizorski izvještaji u ministrstvima u Vladi RS na čijem su čelu kadrovi DNS-a pozitivi? - Jeste tačno! Da li je tačno da sve analize pokazuju da će DNS u oktobru imati od devet do 12 odsto glasova u RS? - Jeste tačno! Pa u čemu je problem ovo razumjeti! Zato što neko mrzi Pavića ili DNS ili zato što je frustriran što u Prijedoru ne može odbiti pero DNS-u. Upamet se ljudi, od Pavića zavisi ko će biti predsjednik RS, član Predsjedništva BiH i ko će imati novu Vladu RS. Ko to ne razumije...

ODGOVORITE
Name

ДНС ШАМАЦ

11.04.2014 16:04

ДНС прави избор за будућност Републике Српске.

ODGOVORITE
Name

Boris

11.04.2014 08:23

Stavite dio iz emisije kada gledalac iz Prijedora iznosi kako nikako ne moze da dodje na razgovor kod njega, jer nema sanse da se najavi i da ga primi u istom gradu. Kako bi onda npr. primio mene koji nisam iz Prijedora? Tako se ponasaju ovi sto misli da su Bogom dani, glume da su za narod jer im trebaju glasovi a onda ih zaborave i gledaju sebe. Ova partija nikad nece imati moje simpatije jer joj je politika nedefinisana, sa svakim bi saradjivali samo da osjete mrvicu vlasti. Nema tu jasnog stava nipocemu, ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio.

ODGOVORITE
Name

Sve isto!!

11.04.2014 09:12

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da stalna zaduženja Republike Srpske nisu omča oko vrata građana, jer, tvrdi Pavić, država redovno servisira svoje obaveze. Ne kontam ovog covijek??? Od koga drzava uzima pare da bi redovno servisira svoje obaveze, od Pavica, Dodika i drugih koji ne placaju porez, a mogu da plate??? Svaka budala zna ako se sve vise zaduzuje drzava, a nema para da vraca jer u RS nijedna fabrika ne radi, ne izvozimo skoro nista, nego uvozimo, da bi se mogao novac vracati odmah se dizu cijene svega i svacega!!! Pogledajte da 5 centi je skuplje gorivo u Sloveniji od RS, a gdje je Slovenija, a gdje smo mi!!! Ako se ne mognu pare vratiti, automatski poskupljuje gorivo, struja, telefon, registracija auta, hrana i uvode neke poreze kao sto su do sada bili vaucer itd.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

11.04.2014 09:07

Dodik gubi popularnost a da nece Pavic i slicni. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

valter

12.04.2014 14:24

Marko Pavic je tip bez boje ukusa i mirisa , po njegovom izlaganju on ceka koce da dobije najvise glasova da bi se priklonio , bio sluga u komunizmu pa nastavi tamo gdije je stao , vijeciti kameleon udbas i tudji sluga radi licnih interesa , pustice on Baju nizvodu za jeftine pare , taj se nelibi nicega !

ODGOVORITE