Републици Српској потребно јединство (ВИДЕО)

Република Српска је драгуљ и не смијемо га испустити.

Република Српска 28.03.2014 | 19:58
Републици Српској потребно јединство (ВИДЕО)
Република Српска је драгуљ и не смијемо га испустити. Потребно је Српској јединство јер садашња политичка трвења могу бити погубна за Републику Српску, поручила је гостујући у емисији "Пулс" БН ТВ некадашњи предсједник Републике Српске Биљана Плавшић. Плавшићева тврди да се 1998. година када је била на челу Републике Српске и садашње вријеме не могу поредити. Сматра да је утицај странаца сада много мањи. Она тврди да су садашња трвења домаћих политичара у Републици Српској погубна за Српску. "Не могу да схватим ову предизборну кампању, кад се конфронтирају једни другима, а ради се о бити или не бити Републике Српске. Док се ми бавимо предизборним кампањама и један блок насрће на други блок, Република Српска није сигурна. Има много кобаца около који гледају шта ће се десити и већ имају припремљена рјешења", каже Плавшићева. Плавшићева тврди да је у Републици Српској потребно јединство. "Нисам за једноумље, али када је Република Српска у питању ту морамо бити јединствени", истакла је Плавшићева. "Република Српска је драгуљ и тај драгуљ морамо да пренесемо преко једне провалије на другу страну. Не смијемо га испустити. Ако буде таква ситуација да власт није сигурна да га држи, морамо да имамо двије, три екипе које су у стању да прискоче и да иду даље", сматра Плавшићева. Она тврди да је Дејтонски споразум, за који се од почетка залагала, најбоље рјешење за Републику Српску, а и Босну и Херцеговину. "Ричард Холбрук је рекао да је Република Српска његова животна грешка, а ја кажем да је то најбоље рјешење не само за Србе, него за цијелу Босну и Херцеговину", рекла је Плавшићева. Осврћући се на рад Хашког трибунала, Плавшићева је указала да је трибунал показао скандалозну селективност у процесуирању ратних злочина у Босни и Херцеговини. (БН ТВ) хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=тт1ЕтК-оф8ц

Коментари / 416

Оставите коментар
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ
Name

ихххх

28.03.2014 11:02

Радован је водио РС кад је било најтезе. Кад је рат стао могла је и моја баба да буде предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

27.03.2014 22:29

Братсво и јединство, црвена? Опет уз Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2014 18:49

Какве бајке прица ова баба ,,какав драгуљ, каква провалија. Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непоткупљиви

28.03.2014 06:28

Ово је била честита жена, праведна, али и доста наивна. Не може се држава правити са лоповима и непровјереним људима, склоним да само лијепо причају,зарад свог интереса. Због голготе, за вријеме предсједничког мандата, а поготово послије, треба јој одати велико поштовање. Видим да је неки чак, зову и црвена, а била је заклети антикомуниста и вјерник. Тако су је исто прозвали и "муслиманска снаја", те издајник, а она је само пореметила многе шверцерске и лоповске послове. Жао ми је што није успјела у својим часним намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:48

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

28.03.2014 09:54

Како ви из БН дозвољавате да пролазе овакви коментари против господје Плавшић? И ви што коментаришете нека вас је стид и срам! Биљана је водила Републику у најтежем периоду. Чули сте синоћ да јој је и Радован пријетио смрћу. Њега треба осудити за гријех према сопственом народу. Стидите се сви. И не мозе нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд?

28.03.2014 18:30

А данас је као слога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

29.03.2014 00:49

Биљана је поштено створење, имала је тешке проблеме у рату са лоповима, нажалост, још већег лопова нам је, а не знајућу, стровалила на грбачу...ако за некога, што се политике тиче, вриједи да је пут до пакла поплочан добрим намјерама - онда то вриједи за њу... дакле, мало поштовања, без обзира на све грешке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.03.2014 15:27

СТА ЛУПЕТА ОВА ТУРСКА НЕВЈЕСТА? ЈОС НИЈЕ ДРЕКНУЛА? РЕКЛА СИ ТИ СВОЈЕ ВЕЗАНО ЗА РС. ЗАТО СИКТЕР:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:25

Српској треба преседник!!!!! Који це бити преседник свих њених градјана.Пример је Николиц у Србији кад је изабран,прво сто је рекао је. Ја од сада висе нисам политицар,ја сам преседник свих градана Србије и није висе цлан СНС!!! Српској треба влада која це борити против привредног криминала,тајкуна,да се престане пљацкати Српска,да се домацински води дрзава,да се води рацуна о својим градјанима.Мислим да са актуелним резимом и њиховом преседником не мозе и не смије бити јединства!!!!Српска вец одавно нема ни ПРЕСЕДНИКА НИ ВЛАДУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

28.03.2014 06:58

О каквом она јединству говори, вјерујем да и она сама сенилна незна. О јединству се може говорити једино послије октобарских избора и пада режима Милокрада Лакташенка и СНСД. Боље би јој било да се окани предизборне кампање и бриге за опстанак РС-ке. РС-ка че опстати било ко да дође на власт у октобру. Овим изјавама директно стаје на страну Милокрада Лакташенка, јер и он се боји нестанка РС-ке ако он и његова свита оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

29.03.2014 01:01

Јесте у праву је био тај борац сто је послао СМС Свака цаст. Да није било борац а рс И дзенерала младица неби било ни геноцида да је дзеберал продавао ронхил сад би спаво на кауцу у власти тој куци а овако је у прдекани добро је рекао тај борац из рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wики

28.03.2014 07:05

Не волим Плавсицку али њену поруку о потреби јединства у РС ПОДРЗАВАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ ДОБРО ВИДИМ

28.03.2014 00:13

НИШТА ТИ ДРУЖЕ МОЈ НЕВИДИШ ДА ВИДИШ НЕБИ ТАКО ПРИЧАО ТЕБИ ЈЕ НОВИ ПРЕСЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈА КО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.03.2014 22:57

Ма јао, гледао сам ово и нисам могао вјеровати. Прва која нам је "забила нож у леђа" је управо она признавши некакву кривицу и форсирајући Додика који није знао ни шта је пушка?! Посебно ме је "погодила" њена љубав према борцима. Један гледалац који је послао смс је написао све. Једини који поднијели цијели терет бранећи РС су борци са нашим ђенералом Младићем на челу, остали су гријали фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

27.03.2014 22:59

Дакле, да се овој сподоби додели место на страници дрзавне телевизије!!!!!! Није за веровати, сто не иде код пријатељице Одврајтове. (није греска)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

28.03.2014 18:26

Ок, Биља довела Додика. Па ваљда је исти тај Додик касније опстао захваљујуци гласовима на изборима, засто је ту Биља крива? Мада примјецујем да губи популарности и да је промјена потребна висе неко икад. Није нама Биља крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххххх

28.03.2014 08:21

Накнадна памет... Ми Срби након десет година додјемо до памети и сконтамо ста смо требали да урадимо. Мислим да је и она сконтала да је Миле постао велико зло. Да се одродио од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

28.03.2014 07:23

Матора издајицо,ста ти имас коме реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.03.2014 19:20

Кад је била на власти није никад већа неслога била измедју нас, и сад она несто паметује, једино ако није у затвору постала паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:13

Одлицна емисија. Ако сте је пазљиво слусали, господја је рекла да је тада Додик био њен избор, а за сада је спомињала метлу којом треба сваста несто поцистити. Засто јој замјерити? Вјеровала је тада да је то добро. Без обзира на све, узивала је симпатије народа, и тада је била против тадасње позиције као и многи данас против данасње. Не сматрам да је издајица, јер се залагала за Републику Српску и због тога је неправедно и осуђена. Мики Бањалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2014 18:15

Ови сто коментарису да је "турска невјеста", оцито нису ни гледали емисију. Зена је прицала и о томе и рекла је да је била удата за Србина, именом и презименом. Немојте прицати на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

28.03.2014 18:57

Зар ова још дијели лекције а продала је и издала највеће Србе! Боже па докле више? Фуј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 07:49

Које лицемјерство.Продала си Биљо и Србе и Српску а сад нам мажеш очи.Јадан од највећих издајника Српског рода, уз Милу наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 10:59

Хм, мен се цини да је и она против насега Доде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:42

Кајес ли се Биљо сто си нам довела Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан ГРАДИСКА

28.03.2014 13:53

ВОЛИМО ТЕ БИЉО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

порфирије

28.03.2014 16:52

Марс матора бабо! Сад кад си издала све, паламудис. Срам да те буде бабетино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ОДГОВОРИТЕ