Republici Srpskoj potrebno jedinstvo (VIDEO)

Republika Srpska je dragulj i ne smijemo ga ispustiti.

Republika Srpska 28.03.2014 | 19:58
Republici Srpskoj potrebno jedinstvo (VIDEO)
Republika Srpska je dragulj i ne smijemo ga ispustiti. Potrebno je Srpskoj jedinstvo jer sadašnja politička trvenja mogu biti pogubna za Republiku Srpsku, poručila je gostujući u emisiji "Puls" BN TV nekadašnji predsjednik Republike Srpske Biljana Plavšić. Plavšićeva tvrdi da se 1998. godina kada je bila na čelu Republike Srpske i sadašnje vrijeme ne mogu porediti. Smatra da je uticaj stranaca sada mnogo manji. Ona tvrdi da su sadašnja trvenja domaćih političara u Republici Srpskoj pogubna za Srpsku. "Ne mogu da shvatim ovu predizbornu kampanju, kad se konfrontiraju jedni drugima, a radi se o biti ili ne biti Republike Srpske. Dok se mi bavimo predizbornim kampanjama i jedan blok nasrće na drugi blok, Republika Srpska nije sigurna. Ima mnogo kobaca okolo koji gledaju šta će se desiti i već imaju pripremljena rješenja", kaže Plavšićeva. Plavšićeva tvrdi da je u Republici Srpskoj potrebno jedinstvo. "Nisam za jednoumlje, ali kada je Republika Srpska u pitanju tu moramo biti jedinstveni", istakla je Plavšićeva. "Republika Srpska je dragulj i taj dragulj moramo da prenesemo preko jedne provalije na drugu stranu. Ne smijemo ga ispustiti. Ako bude takva situacija da vlast nije sigurna da ga drži, moramo da imamo dvije, tri ekipe koje su u stanju da priskoče i da idu dalje", smatra Plavšićeva. Ona tvrdi da je Dejtonski sporazum, za koji se od početka zalagala, najbolje rješenje za Republiku Srpsku, a i Bosnu i Hercegovinu. "Ričard Holbruk je rekao da je Republika Srpska njegova životna greška, a ja kažem da je to najbolje rješenje ne samo za Srbe, nego za cijelu Bosnu i Hercegovinu", rekla je Plavšićeva. Osvrćući se na rad Haškog tribunala, Plavšićeva je ukazala da je tribunal pokazao skandaloznu selektivnost u procesuiranju ratnih zločina u Bosni i Hercegovini. (BN TV) https://www.youtube.com/watch?v=tt1EtK-of8c

Komentari / 416

Ostavite komentar
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE
Name

ihhhh

28.03.2014 11:02

Radovan je vodio RS kad je bilo najteze. Kad je rat stao mogla je i moja baba da bude predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Justice

27.03.2014 22:29

Bratsvo i jedinstvo, crvena? Opet uz Dodika?

ODGOVORITE
Name

Bosanac

29.03.2014 18:49

Kakve bajke prica ova baba ,,kakav dragulj, kakva provalija. Boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Nepotkupljivi

28.03.2014 06:28

Ovo je bila čestita žena, pravedna, ali i dosta naivna. Ne može se država praviti sa lopovima i neprovjerenim ljudima, sklonim da samo lijepo pričaju,zarad svog interesa. Zbog golgote, za vrijeme predsjedničkog mandata, a pogotovo poslije, treba joj odati veliko poštovanje. Vidim da je neki čak, zovu i crvena, a bila je zakleti antikomunista i vjernik. Tako su je isto prozvali i "muslimanska snaja", te izdajnik, a ona je samo poremetila mnoge švercerske i lopovske poslove. Žao mi je što nije uspjela u svojim časnim namjerama.

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:48

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Komentar

28.03.2014 09:54

Kako vi iz BN dozvoljavate da prolaze ovakvi komentari protiv gospodje Plavšić? I vi što komentarišete neka vas je stid i sram! Biljana je vodila Republiku u najtežem periodu. Čuli ste sinoć da joj je i Radovan prijetio smrću. Njega treba osuditi za grijeh prema sopstvenom narodu. Stidite se svi. I ne moze nam biti bolje.

ODGOVORITE
Name

Md?

28.03.2014 18:30

A danas je kao sloga?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

29.03.2014 00:49

Biljana je pošteno stvorenje, imala je teške probleme u ratu sa lopovima, nažalost, još većeg lopova nam je, a ne znajuću, strovalila na grbaču...ako za nekoga, što se politike tiče, vrijedi da je put do pakla popločan dobrim namjerama - onda to vrijedi za nju... dakle, malo poštovanja, bez obzira na sve greške...

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

28.03.2014 15:27

STA LUPETA OVA TURSKA NEVJESTA? JOS NIJE DREKNULA? REKLA SI TI SVOJE VEZANO ZA RS. ZATO SIKTER:-)

ODGOVORITE
Name

dobro vidim

27.03.2014 22:25

Srpskoj treba presednik!!!!! Koji ce biti presednik svih njenih gradjana.Primer je Nikolic u Srbiji kad je izabran,prvo sto je rekao je. Ja od sada vise nisam politicar,ja sam presednik svih gradana Srbije i nije vise clan SNS!!! Srpskoj treba vlada koja ce boriti protiv privrednog kriminala,tajkuna,da se prestane pljackati Srpska,da se domacinski vodi drzava,da se vodi racuna o svojim gradjanima.Mislim da sa aktuelnim rezimom i njihovom presednikom ne moze i ne smije biti jedinstva!!!!Srpska vec odavno nema ni PRESEDNIKA NI VLADU !!!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.03.2014 06:58

O kakvom ona jedinstvu govori, vjerujem da i ona sama senilna nezna. O jedinstvu se može govoriti jedino poslije oktobarskih izbora i pada režima Milokrada Laktašenka i SNSD. Bolje bi joj bilo da se okani predizborne kampanje i brige za opstanak RS-ke. RS-ka če opstati bilo ko da dođe na vlast u oktobru. Ovim izjavama direktno staje na stranu Milokrada Laktašenka, jer i on se boji nestanka RS-ke ako on i njegova svita odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Pupan

29.03.2014 01:01

Jeste u pravu je bio taj borac sto je poslao SMS Svaka cast. Da nije bilo borac a rs I dzenerala mladica nebi bilo ni genocida da je dzeberal prodavao ronhil sad bi spavo na kaucu u vlasti toj kuci a ovako je u prdekani dobro je rekao taj borac iz rs.

ODGOVORITE
Name

Wiki

28.03.2014 07:05

Ne volim Plavsicku ali njenu poruku o potrebi jedinstva u RS PODRZAVAM!

ODGOVORITE
Name

TE DOBRO VIDIM

28.03.2014 00:13

NIŠTA TI DRUŽE MOJ NEVIDIŠ DA VIDIŠ NEBI TAKO PRIČAO TEBI JE NOVI PRESEDNIK MILORAD DODIK JA KO DRUGI

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.03.2014 22:57

Ma jao, gledao sam ovo i nisam mogao vjerovati. Prva koja nam je "zabila nož u leđa" je upravo ona priznavši nekakvu krivicu i forsirajući Dodika koji nije znao ni šta je puška?! Posebno me je "pogodila" njena ljubav prema borcima. Jedan gledalac koji je poslao sms je napisao sve. Jedini koji podnijeli cijeli teret braneći RS su borci sa našim đeneralom Mladićem na čelu, ostali su grijali fotelje.

ODGOVORITE
Name

cuka

27.03.2014 22:59

Dakle, da se ovoj spodobi dodeli mesto na stranici drzavne televizije!!!!!! Nije za verovati, sto ne ide kod prijateljice Odvrajtove. (nije greska)

ODGOVORITE
Name

Mario

28.03.2014 18:26

Ok, Bilja dovela Dodika. Pa valjda je isti taj Dodik kasnije opstao zahvaljujuci glasovima na izborima, zasto je tu Bilja kriva? Mada primjecujem da gubi popularnosti i da je promjena potrebna vise neko ikad. Nije nama Bilja kriva.

ODGOVORITE
Name

ehhhhhh

28.03.2014 08:21

Naknadna pamet... Mi Srbi nakon deset godina dodjemo do pameti i skontamo sta smo trebali da uradimo. Mislim da je i ona skontala da je Mile postao veliko zlo. Da se odrodio od naroda.

ODGOVORITE
Name

nikola

28.03.2014 18:25

Госпођа Плавшић и Предсједник Додик су доказали да се ништа што се говори у предизборним кампањама не може узети озбиљно. Чињеница је да је госпођа Плавшић у НС РС рекла да Срба има 12 милиона ако погине пола опет нас остаје 6 милиона. Само није рекла ко је на то натјерао. Чињеница је да је госпођа Плавшић покушала се бранити у Хашком трибуналу да се није питала у рату ни зашто. Када се није успјела одбранити признала је кривицу. Питао је и Пресједника Додика тужилац у Хашком трибуналу је ли изјавио да је Радован Караџић однио новац из Бања Луке. Чињеница је да је одговорио да је то речено у предизборној кампањи. Чињеница је да је пред цијелим свијетом признао да је варао народ када се није могао играти са Хашким трибуналом. Чињеница је да народ трпи све. Шта је труло у држави данској, кад се погледају ове чињенице?

ODGOVORITE
Name

pepa

28.03.2014 07:23

Matora izdajico,sta ti imas kome reci?

ODGOVORITE
Name

Md

28.03.2014 19:20

Kad je bila na vlasti nije nikad veća nesloga bila izmedju nas, i sad ona nesto pametuje, jedino ako nije u zatvoru postala pametna.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:13

Odlicna emisija. Ako ste je pazljivo slusali, gospodja je rekla da je tada Dodik bio njen izbor, a za sada je spominjala metlu kojom treba svasta nesto pocistiti. Zasto joj zamjeriti? Vjerovala je tada da je to dobro. Bez obzira na sve, uzivala je simpatije naroda, i tada je bila protiv tadasnje pozicije kao i mnogi danas protiv danasnje. Ne smatram da je izdajica, jer se zalagala za Republiku Srpsku i zbog toga je nepravedno i osuđena. Miki Banjaluka

ODGOVORITE
Name

Miki

28.03.2014 18:15

Ovi sto komentarisu da je "turska nevjesta", ocito nisu ni gledali emisiju. Zena je pricala i o tome i rekla je da je bila udata za Srbina, imenom i prezimenom. Nemojte pricati na pamet.

ODGOVORITE
Name

MT

28.03.2014 18:57

Zar ova još dijeli lekcije a prodala je i izdala najveće Srbe! Bože pa dokle više? Fuj!!

ODGOVORITE
Name

I am

28.03.2014 07:49

Koje licemjerstvo.Prodala si Biljo i Srbe i Srpsku a sad nam mažeš oči.Jadan od najvećih izdajnika Srpskog roda, uz Milu naravno.

ODGOVORITE
Name

смјешно

28.03.2014 16:10

Водити РС у том моменту је било за њу превелик залогај, требала је под притиском и њеним пристанком да формира Владу без већинске странке, није могла да убједи Иванића да је то нормално, а Додик чим му је то предложила хитно прихватио, њему је све нормално што није нормално и ето нас гдје смо стигли, она се није снашла, то сада она види али касно???

ODGOVORITE
Name

zivijo snsd

28.03.2014 10:59

Hm, men se cini da je i ona protiv nasega Dode!

ODGOVORITE
Name

tex bl

28.03.2014 11:42

Kajes li se Biljo sto si nam dovela Dodika?

ODGOVORITE
Name

Dejan GRADISKA

28.03.2014 13:53

VOLIMO TE BILJO...

ODGOVORITE
Name

porfirije

28.03.2014 16:52

Mars matora babo! Sad kad si izdala sve, palamudis. Sram da te bude babetino!

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 19:54

Чињеница је да је та жена оптуживала друге људе да би себе оправдала за кривицу коју је признала. Чињеница је да је на народној скупштини рекла да би ратовала док нас пола не погине да од дванаест милиона остане шест. Ако се није ништа питала она дугује одговор овоме народу из чије је главе то говорила? Исто тако предсједник Додик изјави у Хагу да Радован Караџић није носио паре из Бана Луке у џаковима. Он дугује народу одговор за зашто га је тужилац то питало, ко је кога за чије интересе варао? Чињеница да ти људи ништа добро не говоре о Хашком трибуналу. Било би поштено да кажу да ли ове чињенице помажу судијама да буду праведни према оптуженицима за које тврде да им се неправедно суди. Да ли се ти људи и када запитају како би они судили људима којима се тако помаже?

ODGOVORITE
Name

nikola

29.03.2014 20:51

Да ли сте отворени за истину, ако не прихватате чињенице које је сав свијет могао да види

ODGOVORITE