Опозиција одбила сусрет са Додиком

Предсједници ПДП-а и НДП-а Младен Иванић и Драган Чавић неће се одазвати на сутрашњи радно-консултативни састанак који организује предсједник Републике Српске Милорад Додик са предсједницима парламентарних странака.

Република Српска 14.02.2014 | 12:24
Опозиција одбила сусрет са Додиком
Предсједници ПДП-а и НДП-а Младен Иванић и Драган Чавић неће се одазвати на сутрашњи радно-консултативни састанак који организује предсједник Републике Српске Милорад Додик са предсједницима парламентарних странака. ПДП је саопштио да неће водити никакве разговоре са предсједником Републике, јер је он, како кажу, најодговорнији за стање у Српској. У саопштењу из НДП-а наводи се да ова партија неће учествовати на радно-консултативном састанку, јер их консултације са предсједником Републике "не интересују ни по једном питању". У међувремену агенцији Бета свој недолазак потврдио је и предсједник СДС-а Младен  Босић, који је рекао да је сваки сусрет са Додиком бесмислен ако се зна да тај човјек једно говори данас , а сутра друго.

Коментари / 949

Оставите коментар
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надање

15.02.2014 16:35

То и јесте Србска пропаст. Неслога. Само уљуљкани не виде шта се спрема. Молим новинаре БН-а, да отворе очи у вези Вучка, није он никакав спаситељ. Но ако дозволимо покопаће нас на фин пилатски начин. Објавите и ову репортажу гдје су се ујединили они који се не уздају у ЕУ, првенствено су вјерујући људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхаме

15.02.2014 02:59

ГОРИ МИЛЕ КАО ЗГРАДА КАНТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце? Фали им јос Босиц и Михајлица па могу да у октобру оду у заборав. Они Додика називају криминалцем, а они су крали висе него и једна влада комплетне БиХ. Пензије су отимали пола. Мој отац добије рјесење, од износа на рјесењу је само добивао пола пара годинама, док је био СДС на власти. Људи су умрли, а никад нису добили цитаву пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рози

05.05.2024 02:21

Ста ова два папагаја хоце фали им јос босиц и михаљица па могу да у октобру оду у заборав они додика називају криминалцем а они су крали висе него и једна влада комплетне бих пензије су отимали пола мој отац добије ресење од износа на ресењу је само добивао пола пара годинама док је био сдс на власти људи су умрли а никад нису добили цитаву пензију

ОДГОВОРИТЕ
Name

А откуд ти то...

14.02.2014 21:58

...све знаш Горане ВРС? Да ниси био са њим или ти неко рекао? Је ли имаш доказе? Објави их преко интернета, ако имаш...ако немаш умукни заувек! Доста више вас који препричавате бајке...досадни сте! Ти видео рата ниси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

14.02.2014 21:26

Опет ја али не фали ваљда. Надао сам се да цете доци а ви јок. Надао сам се да це Иваниц онако рјецит доци и реци ми све сто говори годинама. Говори да би требало ово , требало оно али без њега. Њему мрско он воли доци на готиво. Не би ни Цавиц са оном фином фризуром не додје али он је јос негдје у прилости ал нека. Босица сам бас волио да видим ма оно у Београду би кратко. Јест да је Босиц одмах сутра промијенио прицу али то је Босиц. Изабрало га па га клеоају по усима цим несто паметно покуса. Истина несто му мало скрлпи ено и у Приједору али бице тога јос. Ма није ни код нас све мед и млијеко има прелетаца! Зао ми богами а бас смо се могли лијепо друзити ста би фалило. У ја одузи. Видимо се ја за који дан ја у октобру. Да сте ми зиви и здрави а бас ми зао сто не запјевасмо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.02.2014 08:26

Од човјека који је фуриозно дошао на власт, градио каријеру на јефтиној реторици, нека се само српски народ присјети задњих 7-8 година које је све фразе и какву је све реторику користио дотични, а шта је од тога било, 0 - ништа. Синоћ смо гледали монолог и уздисаје Д, двије реченице једва да састави, бесконачна паника ..... Како ли би се тек понашао да покрене референдум о ... ма било их је стотину најмање. За Сарајево је говорио све најгоре, а како ствари стоје, он би најприје побјегао у то исто Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 18:06

Јој Јел ја и ти мислимо на истог Додика, на истог патриоту који нас никада није издао сем 92? Јел то онај цовјек сто је сверцовао цигарама и нафтом док су дјеца од 18 година гинула бранеци његову имовину у Републици Српској док је он сетао по Калемегдану. Нама је јасно да за вас нису патриоте ова изгинула дјеца, јер вас патриотизам се мјери дебљином новцаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

14.02.2014 12:46

Милораде црни Милораде имао си сансу,ниси је искористио сад си мртав цовјек, као Санадер цес заврсити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

14.02.2014 12:26

Ко не додје на састанак онда је кукавица сиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.02.2014 10:17

Неце да иду јер су добили лову од Мила да `изгубе` изборе, испробано вец на мјесту градонацелника Банајлуке са оним тзв. доктором Ддрварцанином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

14.02.2014 10:18

Не могу да верујем да сте толико наивни....Сваки дан слусате и цитате, а ниста не знате..Није за вас да се бавите политиком, много сте залудјени..Прво, Додик свесно ово ради да би се приблизила прица о осамостаљењу Српске, јер је тренутак висе него погодан за то...Друго, СДС ради несто сто је радио ДОС на власти у Србији. Мисле да имају кадар да несто паметно ураде за нас у Српској, али само мисле, народ није глуп...Реците ми засто се националистицке странке постављају у ФБиХ? Па хоце и ови овдје...Много сте глупи, СДС је издајницки настројена, унистице нас..Запад их финансира и потура нам лази преко њих...У памет Срби...Једино нас Додик није до сада издао, признајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

14.02.2014 10:14

Гледам ове вајне опозиционаре, па ми мука!!! Умјесто да се понасају као озбиљни људи који би да владају понасају се као увриједјене примадоне. Ово је доказ да њих интересује само власт јер, ако они не додју, бице побуне сто зарко зеле. Али, народ је паметнији од ових лидерцица. Додик је свакакав, али има да влада са оваквом опзицијом јос сто година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква опозиција?

14.02.2014 12:44

Михаљица са својих 6 гласача...пардон 5,он се не рачуна, па овај Чаваркапа са својим признавањем тобоже геноцида са својих 8 гласача, па Иванић јагњећи бригадир (кад подригне јагње му из уста искочи), па онај Фочо што га тај исти СДС са Додиком скинуо са фотеље...да није жалосно било би смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

требисњица

14.02.2014 10:03

Ово је циста борба за фотељу! Уједините се висе и направите несто паметно за свој народ. Само размисљате о својој добити. Није вас брига ни за наталитет, ни за раднике, борце, пензионере, студенте....СРАМ ВАС БИЛО, АКО ВАМ ЈЕ ОСТАЛО ИМАЛО ОБРАЗА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Луди

14.02.2014 09:59

Миле Додик је нас Мило Дјукановић, тј. босс српске мафије. Па то знају и мала дјеца у Републици Српској. А Младен Иванић је приглупи неспособњаковиц који ради за муслимане, а мозда да тога и није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Молорад

14.02.2014 12:14

Драга опозицјо ја јос оцекујем да це те стици на састанак. Подне је, кафи сте ваљда попили и доруцковали а ако неко мисли да цу вас рузити нецу матере ми. Ста се дурите ко дјеца ма морам и ја мало да као запријетим а власт ма бице власти и за вас полако. Додјите да се друзимо па цемо на руцак а ако бас будете запели запјевацу вам мада ме несто грло не слузи ал нека. Босицу, лазе онај Пасиц не секирај се и додји ал поведи Вукоту а мозрес и Пандуревицку они сто се бори за народ ко и ми. Вас Милорад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.02.2014 09:52

Европа и Америка требају некога у БиХ (оба ентитета) попут Вучића у Србији. Хоће ли то бити СНСД без Додика или неко из опозиције видјећемо до избора. Ко год дође на то мјесто, радиће по инструкцијама ЕУ и САД (што за народ није лоше јер мораће се против корупције). А не боре се они против корупције због наших народа, да би нама било боље, већ што смо ММФ-у толико дужни да морају бити сигурни да ће им силни кредити бити враћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.02.2014 11:51

Ја молим Бога да одем негдје вани па да ме странац плаца. Ја бих волио да СДС има подрску Американаца и Њемацке да поведе ову насу Републику Српску напријед. Само тако моземо напријед. Само нас добре везе с њима могу спасити. Ови комунисти јос зиве у Титовом времену па су нам сви странци непријатељи. Нови млади људи уз подрску ЕУ и идемо напријед. Нема од ове демагогије ниста. Миле само блебеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

14.02.2014 10:37

Максимално игнорисати Мила и његове. У емисије своје ТВ нека иде сам и нека лупета као и обицно. Вријеме је да нормални људи са нормалним понасањем преузму ову дрзаву, ентитет. Показати да са лоповима не треба заједно сједити и друзити се. Ста је узорао и позобаце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванко

14.02.2014 09:34

Гулуа за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво њега

14.02.2014 09:22

Нема амнестије. Све до посљедњег лопова похапсити. Од Мила до секретарице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:36

Највеца глупост би била да опозиционе странке додју на тај састанак. Тим потезом би деградирали оне грађане који мисле гласати за њих. Самим тим би дали подршку СНСД и двјема полтронским странкама, које су ту као икебана, са правом одлучувања равној НУЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станy

14.02.2014 08:36

Ма, дајте људи, молим, вас? И ја сам за промјене, али не предсједника него ове банде око њега. Додик је тренутно нас најспособнији политицар, а ова опозиција је јад јада и реално сви су били власт па ста су они направили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

14.02.2014 08:23

Нека се предсједник састаје са својим полтронима и извршиоцима прљавих режимских послова, а најбољи за прљаве послове му је Џери Селман.... Свакако још треба да се захвали за стечено прљаво богатство које је стекао купујући за судске и правосудне институције пословне објекте по троструким цијенама за државне паре без тендера, продају помиловања (са Драганом Спасојевићем), продају испита за нотаре и вјештаке (са Раили. помоћником Николом), сјечу крадене шуме по затворима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

14.02.2014 07:20

Босићу, ако му сад одеш на ноге, након што те оптужио да си страни плаћеник који је прво запалио зграду Предсједништва БиХ, па онда напунио аутобусе демонстрантима да иду у Бањалуку, ти си политички мртав за сва времена! Милораде, ти шапатом паде, сва та параноја о вањским и унутрашњим непријатељима ти је дошла фотеље, нико се није ни побунио а тебе паника тресе, само зато што ти је опозиција затражила оставку. Кад направиш културу страха око себе на крају се почнеш и ти бојати своје сјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маца

14.02.2014 06:25

НЕ КРАДИ! МИЛОРАД НЕ ВОЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гулу

14.02.2014 08:04

ЗА ове сто казу да је Милорад најспособнији предсједник. Свака сеоска баба мозе водити Републику Српску на нацин као сто то ради Милорад Додик, а који подразумијева лагање, пљацку, непотизам, стварање непостојецих непријатеља. Да тај лидер има икаквог знања и способности не би имали на бироу 250 000 људи, не би се задузивали од ММФ сваке године, не би нам полиција, судови и тузиластва били корумпирани, не би нам болнице биле као кокосињци, не би пензионери имали 150 КМ пензију, не би борци имали примања која у Европској Унији градјани потросе за доруцак. Република Српска је јака колико и њена економија, а она је циста нула и он лицно је одговоран за такву ситуацију јер влада 10 година. Ако за 10 година ниста није направио, онда не знам у цему је способан? Он сигурно није заслузан за опстанак Републике Српске јер су друге дрзаве гарант Дејтонског споразума с којим он нема ниста, јер је за вријеме његовог стварања сверцовао цигарете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

14.02.2014 05:38

Заједно на изборе. Доста је Додика. И дјеца су га провалила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јука

14.02.2014 04:34

Сви ви лазете, сви сте исти. Република Српска, федерација, лопов до лопова. Краду гдје год се ста мозе украсти. И на једној и на другој страни. Траба бирати младје, неискварене политицаре, а не ове бабароге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.02.2014 10:31

Сви заједно до избора да направите план. Ко це бити предсједник, ко премијер, ко це се бавити хапсењем Мила и његових кумова, и одузимањем свега сто су покрали? Ко це водити финансије и то довести у ред? Одредити људе који це радити у Сарајеву...Јасан план до избира оцекујемо од вас. Ови су готови. То су људи безидејни, огризли у криминалу. Изгубили су сваку подрску народа. Јос мало Миле игра на карту браниоца Републике Српске од некаквих невидљивих непријатеља, али то су задњи трзаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја Модрица

14.02.2014 03:33

Мислим да нема потребе за било каквим састанком, све је већ речено и видјено. Долазе избори на којим садашња опозиција треба да преузме власт у своје руке. Убиједјен сам да имају потенцијал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

14.02.2014 07:58

Станy П****и Милораду Додику, и одмах иди код неуропсихијатра, да ти да упутницу за Јакеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

14.02.2014 08:53

Срушити Милокрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

14.02.2014 09:41

За 8 година пљацке и понизавања неце бити ревансизма. Само освете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

макс

14.02.2014 00:07

Ове све склонути и довести нове, младе, сколоване и неискварене људе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОX

14.02.2014 02:14

Немојте се пуно увлачити у политику. Политика је благи синоним за лаж. Могу ти политичари (читај лажови) спремати шта хоће, али ми нисмо стари Југословени који су једва имали 4 разреда основне. Политика те доводи у ситуацију да један дан мрзиш једне, други дан друге, трећи дан сам себе, четврти волиш све, пети ти се опет смрачи... не дај да више трошиш вријеме на то, да не волиш некога само зато јер ти неко каже или јер га други мрзи. Све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

13.02.2014 22:24

Е, јаке ли опозиције. Као да они никада нису били на власти. Ако су патриоте као што се представљају, нека траже од Додика формирање експертске владе са јасно дефинисаним циљевима и задацима. А ако је и Додик патриота каквим се представља, он ће на то пристати. На томе ће се видјети да ли се и опозиција и власт боре за народ или за своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

14.02.2014 07:51

Цуј, љути Додик их вриједја!! Па циме се ви, господо лидери, бавите - политиком или играњем кликера. Дирао вас Додо, а ви бјезите умјесто да се суоците и јасно казете ово сто писете. Јадна мајко, ја јадних лидера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пхоениx

14.02.2014 02:21

Мислите ли да су Цавиц, Иваниц и Босиц несто бољи од Додика? Ја ту не видим разлике никакве, сви су они исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста договори .

13.02.2014 21:55

На улице нема друге, све су то лопови у Српској а и у Федерацији. Смјена свих са власти. Доста је било, ниста нисте направили од заврсетка рата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

13.02.2014 22:48

@Гаврило Принцип Ваистину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2014 22:49

Додик це да заврси у Туњицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјевач

13.02.2014 21:44

Ако лакташенко пукне на изборима он може да буде певач јер лепо пева а има и шатор за изнајмљивање

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

13.02.2014 21:39

Ко јос брани овог диктатора. Само они који су огрезли у криминалу као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАК

13.02.2014 21:42

МИЛОКРАДЕ УХВАТИ СЕ ТИ МИКРОФОНА. НИЈЕ ЗА ТЕБЕ ПОЛИТИКА ЦАРЕ И ОТПЕВАЈ НАМ ОНУ ДОТАКО САМ ДНО ЛОПОВЛУКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

13.02.2014 21:28

Њих треба у Сарајево послати и нека их тамо, мало амбасаде нека обиђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

13.02.2014 21:28

Онај ко изведе 5 000 грађана на протесте у Бањалуци пред зграду владе, дефинитивно је срушио Владу, која је у толикој паници да би одмах поднијела оставку - писања су свих светских политичких аналитичара. Опозиција се боји преузети власт, јер у празној кући чељад су и гладна и бесна- то је реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.02.2014 00:10

Додик је готов али сљедецу власт морамо притиснути да похапси све лопове који обогаљисе Републику Српску па таман и из њихових редова долазили. Само погледајте како Вуциц хапси и министре из своје странке. У таквој Републици Српској хоцу да зивим, а не у овој Додиковој, кумовској гдје судови, тузиластва и полиција слузе само за украс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

14.02.2014 00:04

Назалост, у опозицији нема никога ко је Милораду ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

13.02.2014 20:41

@Старцевица Колико видим, Додик це се осјецати ускоро сигурнији у Сарајеву него у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стреетс 01

13.02.2014 19:42

Знаци ли то,да вас само столица интересује или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

13.02.2014 19:41

Па засто да иду, кад их је све редом Миле уназад ових пар мјесеци извриједјао на све могуце нацине и оптузивао их за све могуце и немогуце, па нису луди да иду диктатору на ноге да их опет напада и вредја, па ево засто нпр. иде СДС кад их оптузује да они хоце да праве хаос у дрзави, а он га је направио и опљацкао за наредних 30 година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.02.2014 19:35

Управо сам дошао из кафића на Старчевиц, друштво на кафи. Сви се слажу да панику диже једино Додик. Код нас у Српској је мирно, али се Предсједник успаничио као да је усред Сарајева. Да ли је то могуће, значи да не контролише ситуацију. Како би било да смо прогласили независност? Сада је показао да је јак на ријечима, и да то никада Милорад неће направити. Миле је у паници, невјероватно ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.02.2014 19:36

тако и треба немојте разговарати са лосим људима њихово је просло

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

13.02.2014 19:36

Свако даље давање легитимитета Додику је чиста бесмислица, осим у случају нарушавања безбиједности РС. Не видим ко је ту безбиједност нарушио више од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гази

13.02.2014 20:34

Гази црвене, сваки дан на сваком мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.02.2014 20:31

Ко су ови Па ови нису ни позвани Озбиљне странке требају доци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.02.2014 21:54

Њих да је Додик позвао, они би отрцали пјеске, не би могли цекати да возац додје са аутом, а и ста да причају кад немају ниста паметно да казу. Иваниц је дзокер од Изетбеговица, а Цавиц њему ко год ста понуди он узима, па ако је потребно и са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

13.02.2014 19:27

Мисле да су паметни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.02.2014 19:30

Све ми лићи на опште расуло! Људи шта је с вама, у федерацији је побуна, код нас у Републици Српској је мирно. Зашто је Додик успанићио????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.02.2014 21:34

Са њим се нема ста прицати. Вец се уједините и скините га са власти и њега и ове његове полтроне...и све их смјениту из свих инститиција им отказ дати...не дозволити да се улизу полтрони. Вец запослити паметне, сколоване, људе које имају свој став и мисљење. Људе који су домацински настројени ка овој земљи, а не лопове неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2014 19:26

Паметни и достојни политицари јер нема се ста прицати с криминалцом Додиком. Које је јос луд да њега подрзава и њему иде на састанак. Додик само трази нацина да продузи свој политицки зивот. Питам се како га није срам Бога и народа ста ради. Све у Републици Српској је његово и он контролисе све до једне институције и сви министи су под контролом. Срамота ста смо дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

13.02.2014 21:08

Схватили и ови напокон да их вуче за нос и користи само онда кад му требају! Било је крајње вријеме, а ови нажалост многи што су се окористили за вријеме његове владавине разумијем, бране себе - свој статус, своје положаје и разноразне разлоге личне користи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

13.02.2014 18:11

Па ова двојица су рекла шта су знала за вријеме својих мандата прокоцкали повјерење народа и још се сада ваде као нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.02.2014 17:57

Наравно да нецете доци јер вас није нико ни звао или као и раније, зна се цијена несарадње да би Миле исао даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде

13.02.2014 17:45

Да не буде као са Босицем- нико вас није ни звао. Вазно је да ви имате времена за сарајевске медије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одбројавање

13.02.2014 17:41

Милокрад је готов препо се, а и то је највећа кукавица који прети страхом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

13.02.2014 18:32

Причаћемо са њима на изборима 05.10.2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

13.02.2014 18:30

Имао је монолог синоц. Ста после тога требамо јос цути. Погубио си се Миле. Готово је и твоје. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

13.02.2014 16:54

Ста са њим да прицате, све је рецено и видено. Уједињено до побједе. Њему не треба нико сам са собом прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно за Српску

13.02.2014 17:49

Ето колико их интересује народ и сутра за Српску , неце доци јер њима требају само лични интереси и преузимање фотеља . То је биједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

13.02.2014 18:15

Ма ко је њих и звао. Кога они представљају да би неко требао њихово мисљење.

ОДГОВОРИТЕ