Мафијаши нас довели до овога

Министар безбједности у Савјету министара БиХ Фахрудин Радончић дао је интервју за "Централни дневник са Сенадом Хаџифејзовићем" поводом протеста у Тузли, Сарајеву и другим градовима у БиХ.

Република Српска 08.02.2014 | 10:31
Мафијаши нас довели до овога
Министар безбједности у Савјету министара БиХ Фахрудин Радончић дао је интервју за "Централни дневник са Сенадом Хаџифејзовићем" поводом протеста у Тузли, Сарајеву и другим градовима у БиХ. "Апелујем на младе људе да не буду хулигани. Ако нападате Предсједништво БиХ, нападате своју државу", истакао је министар безбједности. "Ово је резултат 17 година лоше власти. Ово су дјеца чији родитељи немају хљеба. То су млади који морају дати рекет да би запослили себе или своју супругу. Сви сада виде ове који руше, али не виде 200-тињак оних корупционаша који су ову земљу довели на прво мјесто у Европи по системској корупцији", истако је Радончић. Када је у питању реакција на протесте Радончић је казао: "Ово се може зауставити врло једноставно. Ово је година за антикорупцијски цунами", рекао је Радончић и подсјетио да је говорио уколико не буде борбе против корупције да ће се десити цунами народа. "Немамо велике рибе у затворима. Немамо тужилаштва које раде велике случајеве борбе против корупције. Кривичне пријаве против људи који су уништили привредне гиганте стоје у ладицама тужилаца", истиче министар Радончић. Када је у питању Тузлански кантон, одакле су протести почели Радончић је јасно поставио ствари. "Тамо имате премијера који је политички бандит. Он је између фотеље и повријеђених полицајаца изабрао своју фотељу. Огромна јр дрскост не примити људе који су дошли да протестују", закључио је Радончић. На поједине опаске које су се појавиле у јавности да је у БиХ на сцени државни удар Радончић је казао да о томе нема говора.

"Какав је државни удар када 500-600 хиљада незапослених реагује на корупцију. Ово је народни удар на државну мафију", закључио је Радончић.

Коментари / 364

Оставите коментар
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

09.02.2014 09:08

Погледајте ста ради нецовјек кад добије мало власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

09.02.2014 16:50

Реце цовјек који има 15 предмета против себ...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његослав

09.02.2014 16:00

А ти си их предводио и твој коалициони партнер из РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

08.02.2014 15:47

Није лако народу,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.02.2014 13:48

Ко о цему - курва о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 09:02

Јесте. У праву си. Мафијаси који воде ову дрзаву су нас довели до демонстрација, паљења и русења свега сто је давно изградјено. А ста је изградјено за вријеме васих мандата, у посљедњих пар година???? Осима наравно, васих вила, зграда небодера, јахти, авиона, хеликоптера итд.... Да имате имало достојанства и морала, одступили би са власти и прекинули русење свега сто се деценијама стварало! Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небојса

08.02.2014 06:24

Срусио ти се Аваз на главу, дабогда, о цему прицас, мафијасу? Ти први треба да будес ухапсен па онда остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рис

08.02.2014 02:07

Фахро, довољно је сто из Сандзака, даље не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.02.2014 00:42

ЗЕНА ТЕ ЛАЗЕ КРОЗ СУЗЕ, ТРГОВАЦ КРОЗ ОСМИЈЕХ, А НИКО ТАКО ДЕБЕЛО КАО ТУРЦИ.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рисс

08.02.2014 00:33

Које Тузиластво? То су идиоти, гледају да сто висе Срба ухапсе и затворе на правди Бога, да се са њима забаве да не би дирали лопове који опљацкасе све. Износе имена у јавност који имају милионске дугове према дрзави, а ниста нераде, знаци да тузиоци и судије раде са њима заједно на пљацки овог народа. А обицни градјанин, ако не плати претплату за ТВ или неку казну за паркирање одмах воде процес и обрацунавају му јос и затезну камату. Треба сву багру садасњу истјерати кад не раде свој посао како треба, нека буде онда право безвласце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 23:23

Палити дрзавну имовину да напакостис неком ко има вилу у Паризу је тотални идијотлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

цињеница

08.02.2014 09:00

С оваким министром безбједности никуд нисмо приспјели. Док је полиција први дан надљудским напорима бранила зграде, он је изасао и у првој реценици запријетио да це бити процесуирани сви који прекораце овласти. Послије се полиција уклобила и све је попаљено. Да је нпр. неко јуце у Бањалуци то покусао, Миле и његови теледириговани министри сви би стали у заститу полиције. Полицијско насиље не оправдавам али је РС у том доста другација од федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

08.02.2014 07:57

Највеци мафијас је Радонциц, како га није срамота. Поднеси оставку, министре несигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кондор

24.04.2024 11:20

Само ви палите и русите кондоре. Само неце висе Арапи изградити поново све то сто порусисте. Увијек се фалите како сте бољи и паметнији од РС па ево сад процијени сам колико сте паметни. Овај лопов це опет као и Изметбеговиц добити изборе (зиви били па видјели) ви цете порусити сву федерацију али њих двојицу никад нецете скинути са власти. Такодје Комсиц и Лагундмија, само сто це вам они памет окренути са прицом како су Срби и РС за све криви. А ви цете то одмах прихватити јер вама су увијек за све Срби криви. Сви це они остати на власти..Ви прво морате ствари схватити реално да се паљењем градова ниста неце промијенити вец само изборима. Да сви изадју на изборе а не 50% становниства и да гласате за странке које имају програм обнове привреде и економије, а не за оне које Србе прозивају у својој предизборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.04.2024 11:20

Па Фахрудине сине навали хапси тих 200 па да боље живимо ти си пендрек ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки_рс

07.02.2014 22:23

Само јос реци гдје си ти лутријо добио кад имас толико богатство које имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало магаре

07.02.2014 21:56

Па добро Фахро ако се прица о корупцији и криминалу ти си та нај веца риба која бих давно требала да будес на дозивотну робију или смртну казну. До господје Турковиц није теско доци. Нормално зена обавља дузност а ти јој затвори цовјека на дозивотну робију са својим нарудзбинама кога ста и гдје треба урадити. А сад дизес главу и отварас зваљва уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.02.2014 21:46

Ма брига њих за зграде влада,општина..а шта да неко дирне у њихове виле,дворце и скупоцјене аутомобиле....ааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЕЛИБОРА

07.02.2014 21:11

Велиборе зато и јест овако сто нас ниста не интересује,ни тебе за Федерацију,а мене за РС.Ја сам зивио и у ФБиХ и РС и исто ми је било,мада нисам сада за то да се трба палити све ако ста не стима.Вјеруј ми није лахко бити Србин у ФБиХ,као и мени Босњак у РС.Вјеруј теско је!!!Лагао би да није.Ја би највисе волио да када говоримо о зртвама и ратним злоцинцима,народи у Сребреници посјете и спомен на зртве у Кравици и сехидско гробље у Сребреници и да се сви казне,нека свако плати и за оно сто је заслузио.Цитај и једну и другу страну,а мани се малоумних људи.КО ГОД БУДЕ НА ВЛАСТИ У БиХ СА ИЛИ БЕЗ ЕНТИТЕТА МИ ЦЕМО РАДИТИ ИСТО И БТИ СТО ЈЕСМО ПАТЕНИЦИИИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цистац

07.02.2014 20:54

ма ста нам реце. па ти си у први 5! мислила господа довијека да се игра људским зивотима. ово само мотка мозе да оцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

07.02.2014 20:40

“Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције”. Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо." КО ЈЕ УОПШТЕ ПОМЕНУО РС У ОВИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА ПО ФБИХ? АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО, УЖИВАЈТЕ...МИ СМО ОДЛУЧИЛИ ДА ВИШЕ ОВАКО "НЕ УЖИВАМО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 20:34

Господине Радонцицу имали сте времена као министар унутрасњи послова да све предмете ислиједите и прослиједите суду везано за криминал .Све сто ради народ тразеци своја права је закасњели нерад руководства Босне.Срамота сто оваква слика крузи свијетом , нисмо дивљаци сада је 21 вијек вријеме цивилизованог цовјека.Ако задрзавате ви владајуци национализмом васе фотеље цасно је устати и признати нерад -хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немају тужилаштва?

07.02.2014 20:13

"Немају тужилаштва која раде велике случајеве борбе против корупције". Али зато имају тужилаштва да хапсе Србе за некакве наводне ратне злочине. Забавно. Све је увек ствар приоритета. Да су хтели имали би они тужилаштва али зато би он и његови били у затвору. Добили су 15 милијарди долара стране помоћи у ФБиХ и све покрали. Мало су дали и за лобисте по свету да оцрњују РС и српски народ. Ни једно радно место нису отворили. И сада када им је њихов народ побеснео они би да руше по Српској. Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

07.02.2014 20:07

Ти си један од првих 20

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 19:52

Ово се зове,,прљава политицка кампања"!!! Мислим,ове ме ствари у Федерацији погадјају,колико проблеми у Сирији али морам прокоментарисати... Ево,овај цовек је министар безбедности,ок.Он зна,ко ста ради,ко стоји иза овога,ок...Логицно,а сто несто није предузео? Па неце,и његова је фамилија у тих 200.. Ово сто је се десило у Федерацији,мора да буде јасна порука властима у Реп.Српској.Није ни нама добро.Маните се висе рекетирања и тлацења сопственог народа.Посто кроз историју код Срба,када се народ дигне,главе лете...Надам се да це Српски лидери наци разумјевање за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

07.02.2014 19:26

Реце лопуза и не трепну.Од којих пара направи царство!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

07.02.2014 19:20

ал га овај све за...ава, па гдје он заради све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:18

Ово је удар гладног народа...бједе...удар на криминалце и лопове...и тако и треба...само треба и у рс...ал неце јер 20посто криминалаца зиви супер и лизе дупе додику..доста је било

ОДГОВОРИТЕ