Mafijaši nas doveli do ovoga

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Fahrudin Radončić dao je intervju za "Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem" povodom protesta u Tuzli, Sarajevu i drugim gradovima u BiH.

Republika Srpska 08.02.2014 | 10:31
Mafijaši nas doveli do ovoga
Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Fahrudin Radončić dao je intervju za "Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem" povodom protesta u Tuzli, Sarajevu i drugim gradovima u BiH. "Apelujem na mlade ljude da ne budu huligani. Ako napadate Predsjedništvo BiH, napadate svoju državu", istakao je ministar bezbjednosti. "Ovo je rezultat 17 godina loše vlasti. Ovo su djeca čiji roditelji nemaju hljeba. To su mladi koji moraju dati reket da bi zaposlili sebe ili svoju suprugu. Svi sada vide ove koji ruše, ali ne vide 200-tinjak onih korupcionaša koji su ovu zemlju doveli na prvo mjesto u Evropi po sistemskoj korupciji", istako je Radončić. Kada je u pitanju reakcija na proteste Radončić je kazao: "Ovo se može zaustaviti vrlo jednostavno. Ovo je godina za antikorupcijski cunami", rekao je Radončić i podsjetio da je govorio ukoliko ne bude borbe protiv korupcije da će se desiti cunami naroda. "Nemamo velike ribe u zatvorima. Nemamo tužilaštva koje rade velike slučajeve borbe protiv korupcije. Krivične prijave protiv ljudi koji su uništili privredne gigante stoje u ladicama tužilaca", ističe ministar Radončić. Kada je u pitanju Tuzlanski kanton, odakle su protesti počeli Radončić je jasno postavio stvari. "Tamo imate premijera koji je politički bandit. On je između fotelje i povrijeđenih policajaca izabrao svoju fotelju. Ogromna jr drskost ne primiti ljude koji su došli da protestuju", zaključio je Radončić. Na pojedine opaske koje su se pojavile u javnosti da je u BiH na sceni državni udar Radončić je kazao da o tome nema govora.

"Kakav je državni udar kada 500-600 hiljada nezaposlenih reaguje na korupciju. Ovo je narodni udar na državnu mafiju", zaključio je Radončić.

Komentari / 364

Ostavite komentar
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE
Name

mujo

09.02.2014 09:08

Pogledajte sta radi necovjek kad dobije malo vlasti.

ODGOVORITE
Name

dosta!

09.02.2014 16:50

Rece covjek koji ima 15 predmeta protiv seb...hahahah

ODGOVORITE
Name

Njegoslav

09.02.2014 16:00

A ti si ih predvodio i tvoj koalicioni partner iz RS-a!

ODGOVORITE
Name

d

08.02.2014 15:47

Nije lako narodu,

ODGOVORITE
Name

BB

08.02.2014 13:48

Ko o cemu - kurva o postenju.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 09:02

Jeste. U pravu si. Mafijasi koji vode ovu drzavu su nas doveli do demonstracija, paljenja i rusenja svega sto je davno izgradjeno. A sta je izgradjeno za vrijeme vasih mandata, u posljednjih par godina???? Osima naravno, vasih vila, zgrada nebodera, jahti, aviona, helikoptera itd.... Da imate imalo dostojanstva i morala, odstupili bi sa vlasti i prekinuli rusenje svega sto se decenijama stvaralo! Sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

nebojsa

08.02.2014 06:24

Srusio ti se Avaz na glavu, dabogda, o cemu pricas, mafijasu? Ti prvi treba da budes uhapsen pa onda ostali.

ODGOVORITE
Name

ris

08.02.2014 02:07

Fahro, dovoljno je sto iz Sandzaka, dalje ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

trte mrte

08.02.2014 00:42

ZENA TE LAZE KROZ SUZE, TRGOVAC KROZ OSMIJEH, A NIKO TAKO DEBELO KAO TURCI.......

ODGOVORITE
Name

Riss

08.02.2014 00:33

Koje Tuzilastvo? To su idioti, gledaju da sto vise Srba uhapse i zatvore na pravdi Boga, da se sa njima zabave da ne bi dirali lopove koji opljackase sve. Iznose imena u javnost koji imaju milionske dugove prema drzavi, a nista nerade, znaci da tuzioci i sudije rade sa njima zajedno na pljacki ovog naroda. A obicni gradjanin, ako ne plati pretplatu za TV ili neku kaznu za parkiranje odmah vode proces i obracunavaju mu jos i zateznu kamatu. Treba svu bagru sadasnju istjerati kad ne rade svoj posao kako treba, neka bude onda pravo bezvlasce.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 23:23

Paliti drzavnu imovinu da napakostis nekom ko ima vilu u Parizu je totalni idijotluk

ODGOVORITE
Name

cinjenica

08.02.2014 09:00

S ovakim ministrom bezbjednosti nikud nismo prispjeli. Dok je policija prvi dan nadljudskim naporima branila zgrade, on je izasao i u prvoj recenici zaprijetio da ce biti procesuirani svi koji prekorace ovlasti. Poslije se policija uklobila i sve je popaljeno. Da je npr. neko juce u Banjaluci to pokusao, Mile i njegovi teledirigovani ministri svi bi stali u zastitu policije. Policijsko nasilje ne opravdavam ali je RS u tom dosta drugacija od federacije.

ODGOVORITE
Name

bosna

08.02.2014 07:57

Najveci mafijas je Radoncic, kako ga nije sramota. Podnesi ostavku, ministre nesigurnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Kondor

26.04.2024 02:25

Samo vi palite i rusite kondore. Samo nece vise Arapi izgraditi ponovo sve to sto porusiste. Uvijek se falite kako ste bolji i pametniji od RS pa evo sad procijeni sam koliko ste pametni. Ovaj lopov ce opet kao i Izmetbegovic dobiti izbore (zivi bili pa vidjeli) vi cete porusiti svu federaciju ali njih dvojicu nikad necete skinuti sa vlasti. Takodje Komsic i Lagundmija, samo sto ce vam oni pamet okrenuti sa pricom kako su Srbi i RS za sve krivi. A vi cete to odmah prihvatiti jer vama su uvijek za sve Srbi krivi. Svi ce oni ostati na vlasti..Vi prvo morate stvari shvatiti realno da se paljenjem gradova nista nece promijeniti vec samo izborima. Da svi izadju na izbore a ne 50% stanovnistva i da glasate za stranke koje imaju program obnove privrede i ekonomije, a ne za one koje Srbe prozivaju u svojoj predizbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2024 02:25

Pa Fahrudine sine navali hapsi tih 200 pa da bolje živimo ti si pendrek efendija

ODGOVORITE
Name

boki_rs

07.02.2014 22:23

Samo jos reci gdje si ti lutrijo dobio kad imas toliko bogatstvo koje imas

ODGOVORITE
Name

malo magare

07.02.2014 21:56

Pa dobro Fahro ako se prica o korupciji i kriminalu ti si ta naj veca riba koja bih davno trebala da budes na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu. Do gospodje Turkovic nije tesko doci. Normalno zena obavlja duznost a ti joj zatvori covjeka na dozivotnu robiju sa svojim narudzbinama koga sta i gdje treba uraditi. A sad dizes glavu i otvaras zvaljva usta.

ODGOVORITE
Name

Dule

07.02.2014 21:46

Ma briga njih za zgrade vlada,opština..a šta da neko dirne u njihove vile,dvorce i skupocjene automobile....aaaaaaa

ODGOVORITE
Name

ZA VELIBORA

07.02.2014 21:11

Velibore zato i jest ovako sto nas nista ne interesuje,ni tebe za Federaciju,a mene za RS.Ja sam zivio i u FBiH i RS i isto mi je bilo,mada nisam sada za to da se trba paliti sve ako sta ne stima.Vjeruj mi nije lahko biti Srbin u FBiH,kao i meni Bosnjak u RS.Vjeruj tesko je!!!Lagao bi da nije.Ja bi najvise volio da kada govorimo o zrtvama i ratnim zlocincima,narodi u Srebrenici posjete i spomen na zrtve u Kravici i sehidsko groblje u Srebrenici i da se svi kazne,neka svako plati i za ono sto je zasluzio.Citaj i jednu i drugu stranu,a mani se maloumnih ljudi.KO GOD BUDE NA VLASTI U BiH SA ILI BEZ ENTITETA MI CEMO RADITI ISTO I BTI STO JESMO PATENICIII!!!!!

ODGOVORITE
Name

cistac

07.02.2014 20:54

ma sta nam rece. pa ti si u prvi 5! mislila gospoda dovijeka da se igra ljudskim zivotima. ovo samo motka moze da ocisti.

ODGOVORITE
Name

Kondor

07.02.2014 20:40

“Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije”. Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo." KO JE UOPŠTE POMENUO RS U OVIM DEMONSTRACIJAMA PO FBIH? AKO VAM JE DOBRO, UŽIVAJTE...MI SMO ODLUČILI DA VIŠE OVAKO "NE UŽIVAMO".

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 20:34

Gospodine Radoncicu imali ste vremena kao ministar unutrasnji poslova da sve predmete islijedite i proslijedite sudu vezano za kriminal .Sve sto radi narod trazeci svoja prava je zakasnjeli nerad rukovodstva Bosne.Sramota sto ovakva slika kruzi svijetom , nismo divljaci sada je 21 vijek vrijeme civilizovanog covjeka.Ako zadrzavate vi vladajuci nacionalizmom vase fotelje casno je ustati i priznati nerad -hvala.

ODGOVORITE
Name

Nemaju tužilaštva?

07.02.2014 20:13

"Nemaju tužilaštva koja rade velike slučajeve borbe protiv korupcije". Ali zato imaju tužilaštva da hapse Srbe za nekakve navodne ratne zločine. Zabavno. Sve je uvek stvar prioriteta. Da su hteli imali bi oni tužilaštva ali zato bi on i njegovi bili u zatvoru. Dobili su 15 milijardi dolara strane pomoći u FBiH i sve pokrali. Malo su dali i za lobiste po svetu da ocrnjuju RS i srpski narod. Ni jedno radno mesto nisu otvorili. I sada kada im je njihov narod pobesneo oni bi da ruše po Srpskoj. Hvala lijepo.

ODGOVORITE
Name

zabrinut

07.02.2014 20:07

Ti si jedan od prvih 20

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 19:52

Ovo se zove,,prljava politicka kampanja"!!! Mislim,ove me stvari u Federaciji pogadjaju,koliko problemi u Siriji ali moram prokomentarisati... Evo,ovaj covek je ministar bezbednosti,ok.On zna,ko sta radi,ko stoji iza ovoga,ok...Logicno,a sto nesto nije preduzeo? Pa nece,i njegova je familija u tih 200.. Ovo sto je se desilo u Federaciji,mora da bude jasna poruka vlastima u Rep.Srpskoj.Nije ni nama dobro.Manite se vise reketiranja i tlacenja sopstvenog naroda.Posto kroz istoriju kod Srba,kada se narod digne,glave lete...Nadam se da ce Srpski lideri naci razumjevanje za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

bas

07.02.2014 19:26

Rece lopuza i ne trepnu.Od kojih para napravi carstvo!!!

ODGOVORITE
Name

dusko

07.02.2014 19:20

al ga ovaj sve za...ava, pa gdje on zaradi sve sto ima.

ODGOVORITE
Name

marko

08.02.2014 11:18

Ovo je udar gladnog naroda...bjede...udar na kriminalce i lopove...i tako i treba...samo treba i u rs...al nece jer 20posto kriminalaca zivi super i lize dupe dodiku..dosta je bilo

ODGOVORITE