Додик разбио јединство српских странака

Лидер Српске демократске странке (СДС) Младен Босић изјавио је данас да се представници ове странке неће одазвати на позив председника Републике Српске Милорада Додика на договор у “случају Орић”, јер је Додиков Савез независних социјалдемократа (СНСД) до сада изиграо све договоре о заједничком наступу српских политичких партија у Сарајеву.

Република Српска 03.02.2014 | 10:17
Додик разбио јединство српских странака
Лидер Српске демократске странке (СДС) Младен Босић изјавио је данас да се представници ове странке неће одазвати на позив председника Републике Српске Милорада Додика на договор у “случају Орић”, јер је Додиков Савез независних социјалдемократа (СНСД) до сада изиграо све договоре о заједничком наступу српских политичких партија у Сарајеву.Босић је рекао да СНСД, раскидајући партнерство са СДС-ом на државном нивоу, тврдио да има капацитет да у Сарајеву брани интересе РС, наводећи да очекује да СНСД сада повуче потез и у “случају Орић”, после чега ће свој став изнети и СДС. Према његовим речима, Додик је тај који је разбио јединство српских политичких партија у Сарајеву, тврдњама да ће боље бранити интересе РС са партнерима из Федерације БиХ него са СДС-ом. Председник СДС-а још је оценио да СНСД у Сарајеву води политику “тигра од папира“, додавши да ту има „пуно великих речи“, а никакав учинак. “Питамо се шта су на све што се догађало одговорили СНСД-ови представници у заједничким органима власти - члан Председништва БиХ Небојша Радмановић, те министри Никола Шпирић и Средоје Новић. Имамо ситуацију да РС нема одговор на све сличне догађаје који се циклично понављају. Није довољно запретити да нећемо бити у заједничким институцијама, већ треба конзистетна политика, као одговор на сталну бошњачку политику викриминзације Бошњака и сатанизације Срба”, оценио је Босић. Лидер СДС-а даље је саопштио да је ова странка дошла до нових докумената који говоре о “милионским пљачкама” у Фонду здравства РС, у време када је министар здравља РС био Ранко Шкрбић. Босић је навео да се ради о уговорима који су склапани  са одрђјеним швајцарским фирмама, додавши да су у те послове били умешани и бивши представници институција власти из Србије. Он је најавио да ће надлежне органе Србије упознати са овим сазнањима како би покренули истрагу. Председник СДС-а тврди да је РС “окована криминалом за који нико, осим нижих службеника, неће одговарати”, истичући да актуелни носиоци власти “не могу изаћи из система дубоке корупције и неодговорности”. хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=Н72тУдјYбГМ

Коментари / 364

Оставите коментар
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

04.02.2014 09:09

Ове оптузнице против Насера Орица & цо могу само користити Додику како би супљом прицом прекрио СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ Републике Српске и обицних људи, а то су: КОРУПЦИЈА, привреда у расулу, огромна незапосленост, безвласце и олигархијска власт Додика и његових помагаца који су Републику Српску скоро унистили најјацим орузјем- економијом и корупцијом!!! Ако постоје докази против БИЛО КОЈЕГ злоцинца, требали би ваљда бити доступни судовима који су дебело ПЛАЦЕНИ за то, јер тај који је прослиједио оптузнице Интерполу, добро зна да то неце проци, јер је Хаг вец судио Насеру & цо, тако да је ово само ТРИК Додика како би оцрнио СДС и остао на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени градјанин

03.02.2014 09:41

Додик је разбио и јединство своје странке! Он би посвадјао и два ока у глави. Али, ко се топи, за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Александар

03.02.2014 08:56

Узмите И погледајте гос.Додика ста је радио кад је младост гинула И крв проливала за своју земљу.Босиц је свој лицни допринос дао стварању Републике Српске .Додик је нанијео толико зла Републици Српској да ви људи нисте ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

03.02.2014 07:44

Ици у битку са неким ко те вец једном издао мозе само тотална будала.Додику је врхунски манипулатор који покусава своје оците греске те потписивање пакта са провјереним непријатељима РСа увуци и друге странке те тако подјелити одговорност за униставање српских интереса на нивоу БиХ.а све због распродаје имовине РСа а у циљу богацења себе и својих тајкуна.Уцинио је све да из БХ парламента избаци СДС како би несметано могао крцмити војну имовину,продати Дрину те узети новац из ел преноса а сада као витез са исуканим мацем позива на српско јединство те одбрану РСа.Овај цовјек постаје смјесан са својим идијотлуцима.Драги преседнице само се повуци из коалиције и рјесен проблем а ти постајес витез.ПС дразе паре аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.02.2014 07:37

Види се да је капања за изборе увелико почела, али ме чуде потези Пандуревићке и Босића, који на Додиков и СНСД начин покушавају којекаквим Орићма скренути пажњу са катастрофаног стања у РС-ој, гдје народ рови по контејнерима. Има она народна " сит се гладном невјерује " или " завади па владај ". Сумњам да че СДС овим потезима добити наклоност бирача, него само Додику и СНСД дају шлагворт за нову побједу. Ако овако наставе, на изборима че их СНСД побједити. Треба се окренути сиротињи, поријеклу имовине,обесправљеним радницима, пензионерима, наталитету, новим радним мјестима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

03.02.2014 07:18

Свака част Босићу! Додик је перфидан и мјења партнере ко чарапе! Он је отјерао СДС из заједничких институција у Сарајеву, почистио све СДС-ове кадрове кад је видио да СДС преко њих све више јача а сада као тражи јединство да би опет себе промовисао као најјачег, великог водју који штити РС! Он штити РС само према потреби! Кад њему одговара. Чист безобразлук! За 10-20 година као више ни биолошки не буде Додика и кад му се странка не буде више звала по њему, кад му полтрони окрену ледја, сазнаће се за све његове махинације! Ко дочека-причаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

03.02.2014 04:57

Ниста друго не науци пацурлија та него сто је и прије знала па па па

ОДГОВОРИТЕ
Name

маки

02.02.2014 21:21

Какав је то Предсједник Републике Српске када му Радонциц у лице казе измедју два зла ја бирам ово мање!? Какав је то Председник да не мозе да застити ни једног борца!? Како је Додик на власти сарајевски и хаски затвори су пуни Срба. Никада се није појавио на ТВ да казе несто на ту тему,а сада пред изборе бацају коску национализма како би сацувале фотеље! Теско само борцима и породицама погинулих бораца инвалидима који су се борили за Републику Српску али не овакву предали су је лоповима да је комплетну приватизују. Само они узивају са својим породицама а народ гладан и зељан свега. фуј додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.02.2014 17:19

Доста висе странацког препуцавања у ситуацији када са разних страна постоје оцити напади на РС. Прице о криминалу и корупцији нису без основа али ,постено ниједна власт од 1992 није ниста направила по тим питању.Мора се наци конзензус српских партија под хитно кад су у питању национални интереси и не мозе слуцај Ориц бити само брига владајуцих странака. Ако се то не постигне онда је стварно питање да ли опозиција ради само за позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

02.02.2014 16:08

Нисам симпатизер СНСД а ни истомисљеник СДС...Али један део мене вуце СДС!!! АЛИ ОВО НЕ ЈЕДИНСТВО,ЦУ ДА КАЗНИМ НА ИЗБОРИМА!!! БОСИЦУ,НЕКИ ИНТЕРЕСИ СУ ВЕЦИ ОД ПОЛИТИКЕ... Ако се не слаземо измедју себе,не мора да знаци да цу бити против тебе када су Муслимани у питању!!! -СРАМОТА МЕ је сто ово овако јавно морам да изнесем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.02.2014 17:02

Ако Босицу мислис бити опозиција у одбрани интереса РС бојим се да нам избори неце бити ни потребни. Освајањем власти у неким опстинама на локалним изборима показало се да ниста боље није него сто је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ето му Златко

02.02.2014 16:57

И не треба.Па не мозе њему кад се цефне да му сви трце на ноге. Бољи су ти од Саровица па ето преговарај с њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни дзордзе

02.02.2014 15:54

МИЛУ ДРЖЕ У ШАЦИ ЈЕР ЈЕ ВУЧКО МИЛУ УХВТИО У ЛОПОВЛУЦИМА. САД ЈЕ МИЛЕ ВУЧКОВ ПОТРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

02.02.2014 16:08

Само цисти и у својим редовима. Нема лако цемо. Тако треба. Да имате материјала имате. Борбу против лоповлука не смијес прекидати ни дана. Све сто знас објављуј, никог не стеди. Доста је било, догорило је. Скрбица, Братица има колико хоцес. Цврст и постен став,и не мозес оманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

02.02.2014 15:31

Е,мој Босицу ниси ти за тога посла сто покусавас радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

02.02.2014 16:27

Ма сваком је јасно да то сто би се договорили Миле и онако неце постивати.Само дзаба таласа...Није једном било таквих састанака а онда Додик ради ста он сам хоце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 18:22

Ориц је, у овом слуцају, предизборна патка којом Миле скреце пазњу са правих проблема. И нека га је искулирао Босиц. Орица трази правосудје Србије, а не РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

02.02.2014 17:05

Тако и треба Босицу.Нека се Додик везе са Лагумдзијом,Радонцицем и сада ако га они хоце,али се види да ни они неце са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

02.02.2014 20:42

АЛЕКСА СЛАЖЕМ СЕ СА ВАМА СТО ПОСТО. НЕМА ВИШЕ ПИШКИТ ЋУ КАКИТ ЋУ СА МИЛОВЕ СТРАНЕ. БОСИЋУ СВАКА ЧАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

02.02.2014 15:15

Умјесто да се све остави по страни и да се као никада до сада слозно заузме јединствен став око конацног обрацуна са злоцинцима над српским народом, теби је битна само фотеља. Али Ви немате нимало ни срама нити стида према српским зртвама. Не само ти него сваки онај кои сада у овој ситуацији мисли само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

02.02.2014 15:22

Не ради се овдје да ли волиш Додика или не, овдје се ради о потреби јединства српских странака јер свакодневна мржња Бошњака према РС нас приморава да заједно бранимо наш тешко стечени ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алекса

02.02.2014 16:47

Мени стварно нису јасни ови сто критикују Босица. Није вам сметало када је Додик са муслиманима смјењивао кадрове СДС-а. Засто тада нисте позивали на јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

02.02.2014 15:15

Не смије бити недодирљивих што се корупције тиче... Позив Милорада Додика није ништа друго него покушај да покаже како се све врти око њега; како он води главну ријеч...бомбардоваће нас вијестима о опстанку и отцјепљењу до октобра; ствараће непостојеће кризе и наставиће са политиком уплаши па владај...само да би прикрио криминал...што се Орића тиче, зна се какав је став партија из РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Босићу...

02.02.2014 15:58

Видимо ми да је већ почела предизборна кампања...подршка Орићу и осталима нас не треба да интересује...шта нас брига за њих...и ми смо своје дочекивали...Него ми се гадите сви како злоупотрбљавате ситуације да окренете воду на свој млин....боље понудите програм да видимо како и од чега ће народ да живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

02.02.2014 19:48

@БАЊА ЛУКА Најбитније је да це Додик у бајбок. И сви који су се омастили уз њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

02.02.2014 18:57

РЕ Зеx.. битно је да ти немас појма о цему се ради ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.02.2014 00:13

Управу сте када казете да је потребно јединство Срба. Потпуно се слазем. Али с киме ? Са Додиком? Који је протјерао Србе из парламента БИХ и усао у савез са овим истим нацистима сто бране сада овог злоцинца Орица! Дали мислите да му се мозе вјеровати? Једном је издао ту заједницку платформу! Како да му вјерујемо да неце и други пут када му Радонциц и Лагундзија понуде кофер пун пара? Да ме неко погресно несхвати и овај Босиц није пуно бољи али опет му некако висе вјерујем него Додику . Барем није националне интересе РС издао у Сарајеву као Додик и његови тајкуни. Мислим да би неко треци требао да поведе народ сада када нам треба слога. Неко неутралан ко није ни у једној странци.

ОДГОВОРИТЕ