Dodik razbio jedinstvo srpskih stranaka

Lider Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić izjavio je danas da se predstavnici ove stranke neće odazvati na poziv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika na dogovor u “slučaju Orić”, jer je Dodikov Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) do sada izigrao sve dogovore o zajedničkom nastupu srpskih političkih partija u Sarajevu.

Republika Srpska 03.02.2014 | 10:17
Dodik razbio jedinstvo srpskih stranaka
Lider Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić izjavio je danas da se predstavnici ove stranke neće odazvati na poziv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika na dogovor u “slučaju Orić”, jer je Dodikov Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) do sada izigrao sve dogovore o zajedničkom nastupu srpskih političkih partija u Sarajevu.Bosić je rekao da SNSD, raskidajući partnerstvo sa SDS-om na državnom nivou, tvrdio da ima kapacitet da u Sarajevu brani interese RS, navodeći da očekuje da SNSD sada povuče potez i u “slučaju Orić”, posle čega će svoj stav izneti i SDS. Prema njegovim rečima, Dodik je taj koji je razbio jedinstvo srpskih političkih partija u Sarajevu, tvrdnjama da će bolje braniti interese RS sa partnerima iz Federacije BiH nego sa SDS-om. Predsednik SDS-a još je ocenio da SNSD u Sarajevu vodi politiku “tigra od papira“, dodavši da tu ima „puno velikih reči“, a nikakav učinak. “Pitamo se šta su na sve što se događalo odgovorili SNSD-ovi predstavnici u zajedničkim organima vlasti - član Predsedništva BiH Nebojša Radmanović, te ministri Nikola Špirić i Sredoje Nović. Imamo situaciju da RS nema odgovor na sve slične događaje koji se ciklično ponavljaju. Nije dovoljno zapretiti da nećemo biti u zajedničkim institucijama, već treba konzistetna politika, kao odgovor na stalnu bošnjačku politiku vikriminzacije Bošnjaka i satanizacije Srba”, ocenio je Bosić. Lider SDS-a dalje je saopštio da je ova stranka došla do novih dokumenata koji govore o “milionskim pljačkama” u Fondu zdravstva RS, u vreme kada je ministar zdravlja RS bio Ranko Škrbić. Bosić je naveo da se radi o ugovorima koji su sklapani  sa odrđjenim švajcarskim firmama, dodavši da su u te poslove bili umešani i bivši predstavnici institucija vlasti iz Srbije. On je najavio da će nadležne organe Srbije upoznati sa ovim saznanjima kako bi pokrenuli istragu. Predsednik SDS-a tvrdi da je RS “okovana kriminalom za koji niko, osim nižih službenika, neće odgovarati”, ističući da aktuelni nosioci vlasti “ne mogu izaći iz sistema duboke korupcije i neodgovornosti”. https://www.youtube.com/watch?v=N72tUdjYbGM

Komentari / 364

Ostavite komentar
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Dax

04.02.2014 09:09

Ove optuznice protiv Nasera Orica & co mogu samo koristiti Dodiku kako bi supljom pricom prekrio STVARNE PROBLEME Republike Srpske i obicnih ljudi, a to su: KORUPCIJA, privreda u rasulu, ogromna nezaposlenost, bezvlasce i oligarhijska vlast Dodika i njegovih pomagaca koji su Republiku Srpsku skoro unistili najjacim oruzjem- ekonomijom i korupcijom!!! Ako postoje dokazi protiv BILO KOJEG zlocinca, trebali bi valjda biti dostupni sudovima koji su debelo PLACENI za to, jer taj koji je proslijedio optuznice Interpolu, dobro zna da to nece proci, jer je Hag vec sudio Naseru & co, tako da je ovo samo TRIK Dodika kako bi ocrnio SDS i ostao na vlasti.

ODGOVORITE
Name

неукротиви бунтовник

03.02.2014 10:33

муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу рече велики српски пјесник

ODGOVORITE
Name

Prevareni gradjanin

03.02.2014 09:41

Dodik je razbio i jedinstvo svoje stranke! On bi posvadjao i dva oka u glavi. Ali, ko se topi, za slamku se hvata!

ODGOVORITE
Name

D.Aleksandar

03.02.2014 08:56

Uzmite I pogledajte gos.Dodika sta je radio kad je mladost ginula I krv prolivala za svoju zemlju.Bosic je svoj licni doprinos dao stvaranju Republike Srpske .Dodik je nanijeo toliko zla Republici Srpskoj da vi ljudi niste ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

03.02.2014 07:44

Ici u bitku sa nekim ko te vec jednom izdao moze samo totalna budala.Dodiku je vrhunski manipulator koji pokusava svoje ocite greske te potpisivanje pakta sa provjerenim neprijateljima RSa uvuci i druge stranke te tako podjeliti odgovornost za unistavanje srpskih interesa na nivou BiH.a sve zbog rasprodaje imovine RSa a u cilju bogacenja sebe i svojih tajkuna.Ucinio je sve da iz BH parlamenta izbaci SDS kako bi nesmetano mogao krcmiti vojnu imovinu,prodati Drinu te uzeti novac iz el prenosa a sada kao vitez sa isukanim macem poziva na srpsko jedinstvo te odbranu RSa.Ovaj covjek postaje smjesan sa svojim idijotlucima.Dragi presednice samo se povuci iz koalicije i rjesen problem a ti postajes vitez.PS draze pare aaaa

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.02.2014 07:37

Vidi se da je kapanja za izbore uveliko počela, ali me čude potezi Pandurevićke i Bosića, koji na Dodikov i SNSD način pokušavaju kojekakvim Orićma skrenuti pažnju sa katastrofanog stanja u RS-oj, gdje narod rovi po kontejnerima. Ima ona narodna " sit se gladnom nevjeruje " ili " zavadi pa vladaj ". Sumnjam da če SDS ovim potezima dobiti naklonost birača, nego samo Dodiku i SNSD daju šlagvort za novu pobjedu. Ako ovako nastave, na izborima če ih SNSD pobjediti. Treba se okrenuti sirotinji, porijeklu imovine,obespravljenim radnicima, penzionerima, natalitetu, novim radnim mjestima itd.

ODGOVORITE
Name

I am

03.02.2014 07:18

Svaka čast Bosiću! Dodik je perfidan i mjenja partnere ko čarape! On je otjerao SDS iz zajedničkih institucija u Sarajevu, počistio sve SDS-ove kadrove kad je vidio da SDS preko njih sve više jača a sada kao traži jedinstvo da bi opet sebe promovisao kao najjačeg, velikog vodju koji štiti RS! On štiti RS samo prema potrebi! Kad njemu odgovara. Čist bezobrazluk! Za 10-20 godina kao više ni biološki ne bude Dodika i kad mu se stranka ne bude više zvala po njemu, kad mu poltroni okrenu ledja, saznaće se za sve njegove mahinacije! Ko dočeka-pričaće!

ODGOVORITE
Name

stojan

03.02.2014 04:57

Nista drugo ne nauci pacurlija ta nego sto je i prije znala pa pa pa

ODGOVORITE
Name

maki

02.02.2014 21:21

Kakav je to Predsjednik Republike Srpske kada mu Radoncic u lice kaze izmedju dva zla ja biram ovo manje!? Kakav je to Predsednik da ne moze da zastiti ni jednog borca!? Kako je Dodik na vlasti sarajevski i haski zatvori su puni Srba. Nikada se nije pojavio na TV da kaze nesto na tu temu,a sada pred izbore bacaju kosku nacionalizma kako bi sacuvale fotelje! Tesko samo borcima i porodicama poginulih boraca invalidima koji su se borili za Republiku Srpsku ali ne ovakvu predali su je lopovima da je kompletnu privatizuju. Samo oni uzivaju sa svojim porodicama a narod gladan i zeljan svega. fuj dodik

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.02.2014 17:19

Dosta vise stranackog prepucavanja u situaciji kada sa raznih strana postoje ociti napadi na RS. Price o kriminalu i korupciji nisu bez osnova ali ,posteno nijedna vlast od 1992 nije nista napravila po tim pitanju.Mora se naci konzenzus srpskih partija pod hitno kad su u pitanju nacionalni interesi i ne moze slucaj Oric biti samo briga vladajucih stranaka. Ako se to ne postigne onda je stvarno pitanje da li opozicija radi samo za pozicije.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

02.02.2014 16:08

Nisam simpatizer SNSD a ni istomisljenik SDS...Ali jedan deo mene vuce SDS!!! ALI OVO NE JEDINSTVO,CU DA KAZNIM NA IZBORIMA!!! BOSICU,NEKI INTERESI SU VECI OD POLITIKE... Ako se ne slazemo izmedju sebe,ne mora da znaci da cu biti protiv tebe kada su Muslimani u pitanju!!! -SRAMOTA ME je sto ovo ovako javno moram da iznesem...

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

02.02.2014 17:02

Ako Bosicu mislis biti opozicija u odbrani interesa RS bojim se da nam izbori nece biti ni potrebni. Osvajanjem vlasti u nekim opstinama na lokalnim izborima pokazalo se da nista bolje nije nego sto je bilo

ODGOVORITE
Name

Ma eto mu Zlatko

02.02.2014 16:57

I ne treba.Pa ne moze njemu kad se cefne da mu svi trce na noge. Bolji su ti od Sarovica pa eto pregovaraj s njima!!!!

ODGOVORITE
Name

crni dzordze

02.02.2014 15:54

MILU DRŽE U ŠACI JER JE VUČKO MILU UHVTIO U LOPOVLUCIMA. SAD JE MILE VUČKOV POTRČKO.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

02.02.2014 16:08

Samo cisti i u svojim redovima. Nema lako cemo. Tako treba. Da imate materijala imate. Borbu protiv lopovluka ne smijes prekidati ni dana. Sve sto znas objavljuj, nikog ne stedi. Dosta je bilo, dogorilo je. Skrbica, Bratica ima koliko hoces. Cvrst i posten stav,i ne mozes omanut.

ODGOVORITE
Name

risto

02.02.2014 15:31

E,moj Bosicu nisi ti za toga posla sto pokusavas raditi.

ODGOVORITE
Name

Ako

02.02.2014 16:27

Ma svakom je jasno da to sto bi se dogovorili Mile i onako nece postivati.Samo dzaba talasa...Nije jednom bilo takvih sastanaka a onda Dodik radi sta on sam hoce....

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 18:22

Oric je, u ovom slucaju, predizborna patka kojom Mile skrece paznju sa pravih problema. I neka ga je iskulirao Bosic. Orica trazi pravosudje Srbije, a ne RS.

ODGOVORITE
Name

pepa

02.02.2014 17:05

Tako i treba Bosicu.Neka se Dodik veze sa Lagumdzijom,Radoncicem i sada ako ga oni hoce,ali se vidi da ni oni nece sa njim.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

02.02.2014 20:42

ALEKSA SLAŽEM SE SA VAMA STO POSTO. NEMA VIŠE PIŠKIT ĆU KAKIT ĆU SA MILOVE STRANE. BOSIĆU SVAKA ČAST.

ODGOVORITE
Name

mrki

02.02.2014 15:15

Umjesto da se sve ostavi po strani i da se kao nikada do sada slozno zauzme jedinstven stav oko konacnog obracuna sa zlocincima nad srpskim narodom, tebi je bitna samo fotelja. Ali Vi nemate nimalo ni srama niti stida prema srpskim zrtvama. Ne samo ti nego svaki onaj koi sada u ovoj situaciji misli samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

RS forever

02.02.2014 15:22

Ne radi se ovdje da li voliš Dodika ili ne, ovdje se radi o potrebi jedinstva srpskih stranaka jer svakodnevna mržnja Bošnjaka prema RS nas primorava da zajedno branimo naš teško stečeni entitet.

ODGOVORITE
Name

aleksa

02.02.2014 16:47

Meni stvarno nisu jasni ovi sto kritikuju Bosica. Nije vam smetalo kada je Dodik sa muslimanima smjenjivao kadrove SDS-a. Zasto tada niste pozivali na jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

02.02.2014 15:15

Ne smije biti nedodirljivih što se korupcije tiče... Poziv Milorada Dodika nije ništa drugo nego pokušaj da pokaže kako se sve vrti oko njega; kako on vodi glavnu riječ...bombardovaće nas vijestima o opstanku i otcjepljenju do oktobra; stvaraće nepostojeće krize i nastaviće sa politikom uplaši pa vladaj...samo da bi prikrio kriminal...što se Orića tiče, zna se kakav je stav partija iz RS...

ODGOVORITE
Name

E moj Bosiću...

02.02.2014 15:58

Vidimo mi da je već počela predizborna kampanja...podrška Oriću i ostalima nas ne treba da interesuje...šta nas briga za njih...i mi smo svoje dočekivali...Nego mi se gadite svi kako zloupotrbljavate situacije da okrenete vodu na svoj mlin....bolje ponudite program da vidimo kako i od čega će narod da živi...

ODGOVORITE
Name

Zex

02.02.2014 19:48

@BANJA LUKA Najbitnije je da ce Dodik u bajbok. I svi koji su se omastili uz njega.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

02.02.2014 18:57

RE Zex.. bitno je da ti nemas pojma o cemu se radi ....

ODGOVORITE
Name

Simo

03.02.2014 00:13

Upravu ste kada kazete da je potrebno jedinstvo Srba. Potpuno se slazem. Ali s kime ? Sa Dodikom? Koji je protjerao Srbe iz parlamenta BIH i usao u savez sa ovim istim nacistima sto brane sada ovog zlocinca Orica! Dali mislite da mu se moze vjerovati? Jednom je izdao tu zajednicku platformu! Kako da mu vjerujemo da nece i drugi put kada mu Radoncic i Lagundzija ponude kofer pun para? Da me neko pogresno neshvati i ovaj Bosic nije puno bolji ali opet mu nekako vise vjerujem nego Dodiku . Barem nije nacionalne interese RS izdao u Sarajevu kao Dodik i njegovi tajkuni. Mislim da bi neko treci trebao da povede narod sada kada nam treba sloga. Neko neutralan ko nije ni u jednoj stranci.

ODGOVORITE