Срби се повлаче из заједничких институција

Српски представници у Сарајеву бојкотоваће рад заједничких органа БиХ, због подршке коју су бошњачки лидери дали Насеру Орићу, осумњиченом за злочине над Србима у Подрињу.

Република Српска 01.02.2014 | 07:32
Срби се повлаче из заједничких институција
Српски представници у Сарајеву бојкотоваће рад заједничких органа БиХ, због подршке коју су бошњачки лидери дали Насеру Орићу, осумњиченом за злочине над Србима у Подрињу. Ову идеју покренуо је СДС, а без размишљања подржао предсједник Додик. Који ће бити став Републике Српске и њених представника у Сарајеву, знаће се наредних дана, када ће предсједник Додик сазвати све највише спрске функционере. Тражиће се  онемогућавање доношења Закона на нивоу БиХ, јер их Бошњаци, каже Додик, ионако не поштују. Осим бошњачког политичког врха, случај Насера Орића ујединио је и  највеће српске странке, које најоштрије осуђују , како је истакао предсједник Додик, спиралу подршке, коју  бошњачки лидер дају осумњиченима за убијање Срба. То је доказ да оваква БиХ више не треба да постоји, рекао је Додик. Понашање бошњачких лидера у овом случају додатно јача неповјерење, и то је покушај да се онемогући да било ко буде кажњен за злочине над Србима, каже Додик. Додик је подсјетио да Тужилаштво БиХ није реаговало у случају убијених Срба у Подрињу, и да то доказује да наметнуте правосудне институције БиХ треба да буду укинуте. Сањам да ће Република Српске једног дана све законе БиХ приогласити неважећим на својој територији, изјавио је предсједник Додик. БН ТВ хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=фјкЉзхxјXЕ

Коментари / 455

Оставите коментар
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.02.2014 10:53

Има ли ико нормалан да овим лоповима који сједе у тим тзв заједницким органима, укине плате бар за период док бојкотују сједнице?? У ових двадесет година су направили превисе циркуса, а за све и један дан су узели све и једну марку?? Иако нема разлике у резултатима рада кад раде или кад бојкотују, да им је остао бар трун образа, идиоти би бар оно сто не раде требали оставити неплацено.. Ово су апсолутни идиоти и битанге, без обзира на странку из које су а ова дрзава није банана него једна невидјена канализација од дрзаве.. А кад се види ко са нама глогиње тресе све ово вријеме, уопсте није ни цудно гдје смо и ста нам се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

02.02.2014 08:50

Памет у главу, Пандуревићка је патриота и нема шта рећи, али није Пандуревићка СДС вец ту има свега и свачега... И Николић је причао ста је причао и Вуциц клео се Богом ,крстом и унуцима својим да неће издати Косово и Метохију па видите шта ради. Него опет казем, памет у главу, чим Америку и Брисел Додик жуља и хоће да га скину, значи не ради како они свирају и мени довољно. А ја не бих експериментисао са другима као што су у Србији експериментисали па добили шта су добили. Некад је Вучић био већи патриота од Пандуревићке, а Николић је четнички војвода кум Шешељов па се све окрене. Нису ријечи дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кесић

02.02.2014 18:43

Шта чекате што се више не повлачите, или је то само анимирање народа у сврху предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.корпус

01.02.2014 22:46

Читам коментаре а кез ми од уха до уха,видим највише има оних који би наставили тамо гдје смо стали 95´.Немам ништа против,треба светити сребреницу,приједор,вишеград,сански мост итд.,али,ми смо навикли ратовати ножевима,зубима и ноктима а како ћете ви сад без оружја ЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

01.02.2014 11:10

Лако ће Милорад и Босић доказати да су озбиљни, само нека прекину све контакте, коалиције, преговоре, догóворе... са овим дивљацима и њиховим странкама, а њих прогласити у РС непозељним особама и хапсити ради распиривања медјунационалне мржње, исмијавања жртава рата у Подрињу! Имате налог за хапшење Орића? Молим лијепо, чим се појави на територији РС - ХАПСИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

01.02.2014 10:20

Ниста од тога, то је маркетски трик и СДС и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал патриота

01.02.2014 09:07

Зашто препуцавање чија је идеја СДС-а или СНСД-а? Битно је да наши политичари схвате да само јединственим наступом могу сачувати РС, а не свађама и раздорима. Дај већ једном дефинишите и јавно, овом напаћеном народу, изнесите шта је то минимум националних интереса српског народа, а ко пређе ту црту ми ћемо се са њим обрачунати. Треба да буде јасно свим српским политичарима да бошњачки политички лидери имају исти циљ, без разлике како се они звали, а то је унитарна БиХ са муслиманском влашћу чији послушници требају да буду представници друга два констутивна народа. Прије пар мјесеци вехабијски даија Билал Хусеин Боснић је рекао како Срби и Хрвати требају плаћати ''харач'' Бошњацима ако хоће да живе у БиХ, те о њиховим плановима ''ослобођења БиХ'' до Дрине. Срби, дозовите се памети већ једном и схватите да бошњачки представници наступају одвојено, а дјелују скупно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

01.02.2014 03:00

Ста ови исламисти својатају РС, нису им то Турци откупили од Срба вец отимали. Зато би најбоље било да "наберу" за Турску на вријеме јер сутра вец мозе бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

01.02.2014 00:34

Господене предсједнице Републике Српске, хвала Вам за искрену борбу на оцувању Републике Српске и хвала вам за бригу о српским зртвама, хвала Вам за све сто сте уцинили за Србе, избјеглице и прогнанике из Словеније, ЦРО, БиХ, Косова. А Изетбеговиц, Лагумдзија и Радноциц су криминалци и ратни профитери, надам се да цете поднијети тузбу против Јове Дивјака за Добровољацку, Ганица и осталих "србоздера".

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

31.01.2014 23:59

види ти додика ма прицај о запослењу а остави орица полицији заврсице ориц у затвору као И остали злоцинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.01.2014 23:43

Срби,само уједињени се моземо одупријети хистерији која долази из Сарајева.Сада нису битни ни СНСД ни СДС,сада је битна само Република Српска.Они који сеире са доказаним ратним злоцинцем Насером Орицем,цији су злоцини доказани али су вољом хаских дзелата избрисани,спремни су те злоцине и да понове.Зато морамо бити и јединствени и мудри.Хитно треба повуци све насе посланике из Сарајева и министре у Савјету министара и на Влади донијети декрет да Устав и закони тзв.БиХ НЕ ВАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ,а онда нас до остварења насег главног циља тј;прогласења Републике Српске као НЕЗАВИСНЕ ДРЗАВЕ дијели само мали корак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

25.04.2024 15:15

Није Сељак науцио радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

31.01.2014 22:47

Браво српске јунацине. Цим испадне проблем који вам се не свидја бјези из сарајева умјесто да се борите за српску ствар. Тако ви би и са линија ако би се запуцало. У вас се цовјек немозе поуздат. Направит це те опет гузву па онда јадни народ нек постави ледја, а ви це те куд који!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.01.2014 22:34

РС немозе нико унистит. А ово је поцетак краја бих. Сад цемо показат исламистима зуне. На ово смо цекали. Додик и Вуциц су ово се договорили. Сад да видите ста це да се деси. Изруцит цете ви орица и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

31.01.2014 21:33

Срби су стрпљив народ али свему додје једном крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.02.2014 08:50

Живио Александар Вучић, спаситељ српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

31.01.2014 21:59

Шта пјените сад,по Биљану послат авион па дочек Крјишника а осудјеници.Ориц није осудјен то је огромна разлика, како брзо заборављате своје грешке.Рушење БиХ и јесте циљ да би се тако срушио и Даyтон а самим тим РС и Ф БиХ тако да се поново врати РБиХ која је међународно призната.Српски политичари само тако наставите на правом сте путу уништења РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

31.01.2014 19:16

ре горки мед Куда мислис да је прави пут,БиХ? Лево,десно,горе,доле,напред,назад,куда? Видис ли ти ,цовеце,ста се десава,окрени се,отвори оци.Не продје ни педесет година а имамо рат од пет година,цему,коме,засто?После додје неки "мир" нови језик,ново писмо,нова култура,нова мрзња,зато сто неки мисле да од њих поциње сунце да сија и тако...Докле?Мозда опет неких,десет,двадесет,колико,опет педесет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2014 20:09

Драга брацо заборавимо сада које ста рекао или урадио сада морамо сви заједно као један бити. Исто тако и комплетан политицки врх РС сада је право вријеме да тразимо своје право. Само градјанском непослусносцу , мирним протестима и одласком насих преставника из Сарајева натјерацемо свијет да одобри хапсење злоцинаца. Када велике сике дају зелено свјетло наса полиција це то похапсити све у једном дану. Само морамо бити паметни и ненасједати на њихове провокације . Посто они су у стању на све па цак и да убијају свој властити народ примјер Маркале. Треба затворити ентитетске границе , блокирати путеве. Тако се морамо борити са овом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предизборна

31.01.2014 18:29

Па имали су сансу да то ураде задњих 15 година. Како то да це то урадит тек сад кад је Додик озваницио поцетак предизборне кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоје

31.01.2014 18:16

Смесно,ионако ниста не раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

31.01.2014 18:49

Све је ово добро... Изненадила ме је изјава Пандуревицеве,,Нека се Додик,договори са својим партнерима"!!!То јој сада не треба... Сада нису у питању предизборни +,него игра коју играју,нај способнији,удрузени и јединствени играци... -Не готивим СНСД али ни ова прица СДС није на месту... У датим моментима,мора се бити јединствен и поред странацки не слагања!!!СССС

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

31.01.2014 15:42

Вуциц је повукао први потез...неко це бити зртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

31.01.2014 15:26

Додик, а и његове присталице су заборавили да су авионом по Плавишићку одлазили. Мора Додик схватити да нема више возова и они посљедњих вагона у коме су се смјењивали кочничари. БиХ ће ићи тамо гдје јој је мјесто, у Европу, а и Додиковци исто тако, у ОПЗИЦИЈУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:34

Дај Бозе да наступе заједно,али послије свега је теско вјеровати у то.Вазнији су им лицни интереси од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

31.01.2014 17:22

Срби морају заједницки наступати у борби против босњацке репресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

31.01.2014 15:50

Ви се побрините за политицки део а ми народ цемо за ДГС, Сипу и остале на насој територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.01.2014 16:05

Па то Сарајево и хоце.Ако се Срби повуку из заједницких органа то знаци бојкот дрзаве а то опет знаци да се крси Дејтон а то опет знаци да се враца уУтав Републике БиХ у којем нема ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

31.01.2014 16:20

Треба ово једном да се ријеши , овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

31.01.2014 15:34

Сада сте се сјетили да заједно дјелујете.Муслимани бране себе и свој народ.А гдје сте Ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

31.01.2014 16:45

Бојкот институција бих.ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јет сет

31.01.2014 14:39

Добро сте се сјетили. Сто тако нисте бранили све?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

31.01.2014 17:17

Милосмрад користи сваку прилику за предизборну рекламу, па тако и сада. Неце он против својих коалиционих партнера из СДА и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ОДГОВОРИТЕ