Srbi se povlače iz zajedničkih institucija

Srpski predstavnici u Sarajevu bojkotovaće rad zajedničkih organa BiH, zbog podrške koju su bošnjački lideri dali Naseru Oriću, osumnjičenom za zločine nad Srbima u Podrinju.

Republika Srpska 01.02.2014 | 07:32
Srbi se povlače iz zajedničkih institucija
Srpski predstavnici u Sarajevu bojkotovaće rad zajedničkih organa BiH, zbog podrške koju su bošnjački lideri dali Naseru Oriću, osumnjičenom za zločine nad Srbima u Podrinju. Ovu ideju pokrenuo je SDS, a bez razmišljanja podržao predsjednik Dodik. Koji će biti stav Republike Srpske i njenih predstavnika u Sarajevu, znaće se narednih dana, kada će predsjednik Dodik sazvati sve najviše sprske funkcionere. Tražiće se  onemogućavanje donošenja Zakona na nivou BiH, jer ih Bošnjaci, kaže Dodik, ionako ne poštuju. Osim bošnjačkog političkog vrha, slučaj Nasera Orića ujedinio je i  najveće srpske stranke, koje najoštrije osuđuju , kako je istakao predsjednik Dodik, spiralu podrške, koju  bošnjački lider daju osumnjičenima za ubijanje Srba. To je dokaz da ovakva BiH više ne treba da postoji, rekao je Dodik. Ponašanje bošnjačkih lidera u ovom slučaju dodatno jača nepovjerenje, i to je pokušaj da se onemogući da bilo ko bude kažnjen za zločine nad Srbima, kaže Dodik. Dodik je podsjetio da Tužilaštvo BiH nije reagovalo u slučaju ubijenih Srba u Podrinju, i da to dokazuje da nametnute pravosudne institucije BiH treba da budu ukinute. Sanjam da će Republika Srpske jednog dana sve zakone BiH prioglasiti nevažećim na svojoj teritoriji, izjavio je predsjednik Dodik. BN TV https://www.youtube.com/watch?v=fjkLJzhxjXE

Komentari / 455

Ostavite komentar
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE
Name

Milorad

02.02.2014 10:53

Ima li iko normalan da ovim lopovima koji sjede u tim tzv zajednickim organima, ukine plate bar za period dok bojkotuju sjednice?? U ovih dvadeset godina su napravili previse cirkusa, a za sve i jedan dan su uzeli sve i jednu marku?? Iako nema razlike u rezultatima rada kad rade ili kad bojkotuju, da im je ostao bar trun obraza, idioti bi bar ono sto ne rade trebali ostaviti neplaceno.. Ovo su apsolutni idioti i bitange, bez obzira na stranku iz koje su a ova drzava nije banana nego jedna nevidjena kanalizacija od drzave.. A kad se vidi ko sa nama gloginje trese sve ovo vrijeme, uopste nije ni cudno gdje smo i sta nam se desava.

ODGOVORITE
Name

12

02.02.2014 08:50

Pamet u glavu, Pandurevićka je patriota i nema šta reći, ali nije Pandurevićka SDS vec tu ima svega i svačega... I Nikolić je pričao sta je pričao i Vucic kleo se Bogom ,krstom i unucima svojim da neće izdati Kosovo i Metohiju pa vidite šta radi. Nego opet kazem, pamet u glavu, čim Ameriku i Brisel Dodik žulja i hoće da ga skinu, znači ne radi kako oni sviraju i meni dovoljno. A ja ne bih eksperimentisao sa drugima kao što su u Srbiji eksperimentisali pa dobili šta su dobili. Nekad je Vučić bio veći patriota od Pandurevićke, a Nikolić je četnički vojvoda kum Šešeljov pa se sve okrene. Nisu riječi djela!

ODGOVORITE
Name

Kesić

02.02.2014 18:43

Šta čekate što se više ne povlačite, ili je to samo animiranje naroda u svrhu predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

5.korpus

01.02.2014 22:46

Čitam komentare a kez mi od uha do uha,vidim najviše ima onih koji bi nastavili tamo gdje smo stali 95´.Nemam ništa protiv,treba svetiti srebrenicu,prijedor,višegrad,sanski most itd.,ali,mi smo navikli ratovati noževima,zubima i noktima a kako ćete vi sad bez oružja JNA.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

01.02.2014 11:10

Lako će Milorad i Bosić dokazati da su ozbiljni, samo neka prekinu sve kontakte, koalicije, pregovore, dogóvore... sa ovim divljacima i njihovim strankama, a njih proglasiti u RS nepozeljnim osobama i hapsiti radi raspirivanja medjunacionalne mržnje, ismijavanja žrtava rata u Podrinju! Imate nalog za hapšenje Orića? Molim lijepo, čim se pojavi na teritoriji RS - HAPSITE.

ODGOVORITE
Name

ha

01.02.2014 10:20

Nista od toga, to je marketski trik i SDS i Dodika.

ODGOVORITE
Name

Real patriota

01.02.2014 09:07

Zašto prepucavanje čija je ideja SDS-a ili SNSD-a? Bitno je da naši političari shvate da samo jedinstvenim nastupom mogu sačuvati RS, a ne svađama i razdorima. Daj već jednom definišite i javno, ovom napaćenom narodu, iznesite šta je to minimum nacionalnih interesa srpskog naroda, a ko pređe tu crtu mi ćemo se sa njim obračunati. Treba da bude jasno svim srpskim političarima da bošnjački politički lideri imaju isti cilj, bez razlike kako se oni zvali, a to je unitarna BiH sa muslimanskom vlašću čiji poslušnici trebaju da budu predstavnici druga dva konstutivna naroda. Prije par mjeseci vehabijski daija Bilal Husein Bosnić je rekao kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati ''harač'' Bošnjacima ako hoće da žive u BiH, te o njihovim planovima ''oslobođenja BiH'' do Drine. Srbi, dozovite se pameti već jednom i shvatite da bošnjački predstavnici nastupaju odvojeno, a djeluju skupno.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

01.02.2014 03:00

Sta ovi islamisti svojataju RS, nisu im to Turci otkupili od Srba vec otimali. Zato bi najbolje bilo da "naberu" za Tursku na vrijeme jer sutra vec moze biti kasno.

ODGOVORITE
Name

- Canadjanka-

01.02.2014 00:34

Gospodene predsjednice Republike Srpske, hvala Vam za iskrenu borbu na ocuvanju Republike Srpske i hvala vam za brigu o srpskim zrtvama, hvala Vam za sve sto ste ucinili za Srbe, izbjeglice i prognanike iz Slovenije, CRO, BiH, Kosova. A Izetbegovic, Lagumdzija i Radnocic su kriminalci i ratni profiteri, nadam se da cete podnijeti tuzbu protiv Jove Divjaka za Dobrovoljacku, Ganica i ostalih "srbozdera".

ODGOVORITE
Name

zuti

31.01.2014 23:59

vidi ti dodika ma pricaj o zaposlenju a ostavi orica policiji zavrsice oric u zatvoru kao I ostali zlocinci

ODGOVORITE
Name

bijeljina

31.01.2014 23:43

Srbi,samo ujedinjeni se mozemo oduprijeti histeriji koja dolazi iz Sarajeva.Sada nisu bitni ni SNSD ni SDS,sada je bitna samo Republika Srpska.Oni koji seire sa dokazanim ratnim zlocincem Naserom Oricem,ciji su zlocini dokazani ali su voljom haskih dzelata izbrisani,spremni su te zlocine i da ponove.Zato moramo biti i jedinstveni i mudri.Hitno treba povuci sve nase poslanike iz Sarajeva i ministre u Savjetu ministara i na Vladi donijeti dekret da Ustav i zakoni tzv.BiH NE VAZE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE,a onda nas do ostvarenja naseg glavnog cilja tj;proglasenja Republike Srpske kao NEZAVISNE DRZAVE dijeli samo mali korak.

ODGOVORITE
Name

Ranka

23.04.2024 12:27

Nije Seljak naucio raditi

ODGOVORITE
Name

Djoko

31.01.2014 22:47

Bravo srpske junacine. Cim ispadne problem koji vam se ne svidja bjezi iz sarajeva umjesto da se borite za srpsku stvar. Tako vi bi i sa linija ako bi se zapucalo. U vas se covjek nemoze pouzdat. Napravit ce te opet guzvu pa onda jadni narod nek postavi ledja, a vi ce te kud koji!

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.01.2014 22:34

RS nemoze niko unistit. A ovo je pocetak kraja bih. Sad cemo pokazat islamistima zune. Na ovo smo cekali. Dodik i Vucic su ovo se dogovorili. Sad da vidite sta ce da se desi. Izrucit cete vi orica i te kako.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

31.01.2014 21:33

Srbi su strpljiv narod ali svemu dodje jednom kraj.

ODGOVORITE
Name

Doboj

01.02.2014 08:50

Živio Aleksandar Vučić, spasitelj srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

RS BL

31.01.2014 21:59

Šta pjenite sad,po Biljanu poslat avion pa doček Krjišnika a osudjenici.Oric nije osudjen to je ogromna razlika, kako brzo zaboravljate svoje greške.Rušenje BiH i jeste cilj da bi se tako srušio i Dayton a samim tim RS i F BiH tako da se ponovo vrati RBiH koja je međunarodno priznata.Srpski političari samo tako nastavite na pravom ste putu uništenja RS-a.

ODGOVORITE
Name

sgb

31.01.2014 19:16

re gorki med Kuda mislis da je pravi put,BiH? Levo,desno,gore,dole,napred,nazad,kuda? Vidis li ti ,covece,sta se desava,okreni se,otvori oci.Ne prodje ni pedeset godina a imamo rat od pet godina,cemu,kome,zasto?Posle dodje neki "mir" novi jezik,novo pismo,nova kultura,nova mrznja,zato sto neki misle da od njih pocinje sunce da sija i tako...Dokle?Mozda opet nekih,deset,dvadeset,koliko,opet pedeset godina...

ODGOVORITE
Name

Marko

31.01.2014 20:09

Draga braco zaboravimo sada koje sta rekao ili uradio sada moramo svi zajedno kao jedan biti. Isto tako i kompletan politicki vrh RS sada je pravo vrijeme da trazimo svoje pravo. Samo gradjanskom neposlusnoscu , mirnim protestima i odlaskom nasih prestavnika iz Sarajeva natjeracemo svijet da odobri hapsenje zlocinaca. Kada velike sike daju zeleno svjetlo nasa policija ce to pohapsiti sve u jednom danu. Samo moramo biti pametni i nenasjedati na njihove provokacije . Posto oni su u stanju na sve pa cak i da ubijaju svoj vlastiti narod primjer Markale. Treba zatvoriti entitetske granice , blokirati puteve. Tako se moramo boriti sa ovom bagrom.

ODGOVORITE
Name

predizborna

31.01.2014 18:29

Pa imali su sansu da to urade zadnjih 15 godina. Kako to da ce to uradit tek sad kad je Dodik ozvanicio pocetak predizborne kampanje.

ODGOVORITE
Name

Vukoje

31.01.2014 18:16

Smesno,ionako nista ne rade.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

31.01.2014 18:49

Sve je ovo dobro... Iznenadila me je izjava Pandureviceve,,Neka se Dodik,dogovori sa svojim partnerima"!!!To joj sada ne treba... Sada nisu u pitanju predizborni +,nego igra koju igraju,naj sposobniji,udruzeni i jedinstveni igraci... -Ne gotivim SNSD ali ni ova prica SDS nije na mestu... U datim momentima,mora se biti jedinstven i pored stranacki ne slaganja!!!SSSS

ODGOVORITE
Name

smoluca

31.01.2014 15:42

Vucic je povukao prvi potez...neko ce biti zrtvovan.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

31.01.2014 18:09

Па господо "представници Срба" тако мало је потребно да имате подршку овог напаћеног народа али ви то нећете. Ајде баш да видимо шта ћете урадити? Драго би ми било да сам се преварио у процјени.

ODGOVORITE
Name

"GORKI MED"

31.01.2014 15:26

Dodik, a i njegove pristalice su zaboravili da su avionom po Plavišićku odlazili. Mora Dodik shvatiti da nema više vozova i oni posljednjih vagona u kome su se smjenjivali kočničari. BiH će ići tamo gdje joj je mjesto, u Evropu, a i Dodikovci isto tako, u OPZICIJU..

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:34

Daj Boze da nastupe zajedno,ali poslije svega je tesko vjerovati u to.Vazniji su im licni interesi od naroda.

ODGOVORITE
Name

Bole

31.01.2014 17:22

Srbi moraju zajednicki nastupati u borbi protiv bosnjacke represije.

ODGOVORITE
Name

Sinn fein

31.01.2014 15:50

Vi se pobrinite za politicki deo a mi narod cemo za DGS, Sipu i ostale na nasoj teritoriji.

ODGOVORITE
Name

blbl

31.01.2014 16:05

Pa to Sarajevo i hoce.Ako se Srbi povuku iz zajednickih organa to znaci bojkot drzave a to opet znaci da se krsi Dejton a to opet znaci da se vraca uUtav Republike BiH u kojem nema entiteta.

ODGOVORITE
Name

Nepravda

31.01.2014 16:20

Treba ovo jednom da se riješi , ovako vise ne ide.

ODGOVORITE
Name

pepa

31.01.2014 15:34

Sada ste se sjetili da zajedno djelujete.Muslimani brane sebe i svoj narod.A gdje ste Vi.

ODGOVORITE
Name

Gile

31.01.2014 16:45

Bojkot institucija bih.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

jet set

31.01.2014 14:39

Dobro ste se sjetili. Sto tako niste branili sve?????

ODGOVORITE
Name

977bl

31.01.2014 17:17

Milosmrad koristi svaku priliku za predizbornu reklamu, pa tako i sada. Nece on protiv svojih koalicionih partnera iz SDA i SDP.

ODGOVORITE
Name

РЗ

31.01.2014 15:56

Е да има Срба у власти одавно би се прекинуло са федерацијом. Овај потез је неувјерљив и мислим кратког даха иако би се могло ријешити много ствари повлачењем и заједничких органа. Мислим да и Хрвати исто желе.

ODGOVORITE