Фарса око именовања помоћника директора за царине

Рјешењем Управе за индиректно опорезивање БиХ 16.

Република Српска 23.01.2014 | 07:44
Фарса око именовања помоћника директора за царине
Рјешењем Управе за индиректно опорезивање БиХ 16.јануара ове године, Зоран Цвјетиновић, именован је за помоћника директора Сектора за царине у тој институцији. То и не би било чудно да је Цвјетиновић био први на ранг листи успјешних кандидата на конкурсу који је расписала и спровела Агенција за државну службу. Ипак, Цвјетиновић је био други, иза првопласираног Ненада Лалића, а рјешењем агенције, које је донесено дан након рјешења Управе за индиректно опорезивање, Лалић је и именован на поменуту функцију. У управи кажу да је процедура спроведена у складу са Законом о државној служби у институцијама БиХ. Зоран Цвјетиновић или Ненад Лалић? Управа за индиректно опорезивање БиХ каже да је Цвјетиновић именован за помоћника директора за царине у тој институцији, а Агенција за државну службу каже да је то Лалић. Након конкурса који је агенција спровела, Лалић је био првопласирани на ранг листи.  Али Закон о државној служби у институцијама БиХ дозвољава да прворангирани не буде увијек и именовани, јер осим квалификација морају бити и други услови, који наравно нису наведени у тексту конкурса. Исти закон оставља одређеној државној институцији рок од мјесец дана да себи „пробере“ кандидата са ранг-листе најбољих, а након истека рока, агенција именује првопласираног, што је у овом случају Лалић. Међутим, у управи кажу да им није јасно због чега је агенција именовала Лалића и тврде да нису пробили рок за именовање. То је само још једна фарса која показује како се у Босни и Херцеговини и њеним ентитетима бирају државни службеници, па макар то било и по закону, категоричан је Синиша Вукелић, уредник портала „Цапитал.ба“. У вези са ранг листом најбољих кандидата је интересанстно и то да је трећепласирани, Горан Маринковић,  имао у промил исти број бодова као и другопласирани Цвјетиновић. Још упадљивије је то да се на листи, додуше као последњи, нашао бивши директор управе, Кемал Чаушевић, против кога Тужилаштво БиХ води истрагу због сумње да је учествовао у прикривању незаконитости при увозу текстила и коме је Суд БиХ половном априла прошле године блокирао имовину процјењену на 1,5 марака. У управи је тренутно у току жалбени поступак, али да ли ће се Лалић жалити на именовање Цвјетиновића нисмо сазнали јер се није јављао на телефон. БН ТВ

Коментари / 299

Оставите коментар
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни пролазник

27.01.2014 17:59

Коментар који је послала Рада је на нивоу низих разреда основне сколе. Управо ту је по нивоу образовања и културе застао и тај кога она заступа. Моралних и људских карактеристика ни у назнакама нема. Фразе као сто су ,,љагати, дусмани" и сл. користе особе сиромасног ријецника и у недостатку аргумената за своје тврдње. Барона Минхаузена цес надмасити. Ниси цула за њега. Паа...он је био..окорјели лазов. Када одлуцис да писес коментаре, потруди се да не буду пуни лази, нека буду аргументовани,садрзајни и без заргона карактеристицних за села и засеоке око Тузле. У супротном, тастатура по којој куцкас којестарије, би била сврсисходнија да је окренес наопако и да ти слузи као тацна за кафу. За Лелу имам питање: Да ли у тих силних 25 година стаза улазе и 3 године суспензије због криминалних радњи и малверзација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:24

А, даааа, мозда ти плаца неке скакљиве ,,услуге", зато си тако ватрени навијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теорија завјере

24.01.2014 23:09

Данас на радио-станици цујем да се за инкриминисаног помоцника везују бројне афере. Афера увоз кафе, увоз текстила....Па да ли је могуце Радо, да му је и радио ,,дусман", или је то нека теорија завјере. Он постен, сви га мрзе, а Рада га брани. Да те не плаца коцкарским или будзетским парама, мозда си му ПР. Нико неце црци, дусман је он сам себи а и вец је казњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

24.01.2014 22:38

Радо, јеси ли и ти слицна оном кога бранис, мозда? Врана врани оци не вади, казе пословица, сигурно си и ти од те феле. Лоповске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лело, лелуја ти разум

24.01.2014 22:15

Са ,,економским факултетом" смјер - криминал и 25-годисњим стазом превејаног лопова. Само онај ко управо слети с Марса не зна за лоповлуке здравка цвјетиновица (намјерно мало слово), сви остали знају. Узгред, Суд и Тузиластво се пису великим словом, кад вец хоцес да пискарас. И ЗНАМ да це Суд и Тузиластво одрадити свој посао кад је овај елемент, не могу да написем цовјек, у питању. Знам да цес ово процитати,јер си се много изнервирала знајуци да је истина, постен нема потребу да демантује, па ти препоруцујем да попијес лекиц за смирење.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.01.2014 22:00

Радо - Лело, посто је у питању једна иста особа, реаговаце надлезни органи. Не брини,сазнацес. Немој се много узбудјивати, није здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буцо

24.01.2014 17:40

Ста млати онај Калабић? У овој дрзави постоје надлезне институције које се баве питањем криминала, сва сазнања која има (ако их има) треба да прослиједи надлезним институцијама, а не да лупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

24.01.2014 17:15

Српска посла, с обзиром да је Цвјетиновиц најспособнији и најобразованији српски кадар за ту функцију, треба га ољагати што је могуце више,а да се ради о лазима и инсинуацијама изнесеним на његов рачун, потврђује и не реаговање надлежних државних органа- суд и тузилаштво. Браво Здравко,нек душмани поцркају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛА

24.01.2014 17:25

На мјесто директора царине треба примити некога ко је завршио луткарски факултет и без дана радног искуства у царини, а не цовјека са економским факултетом и са 25-годишњим радним искуством у царини као сто је Цвјетиновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 16:13

Лалица, уопсте не познајем, мозда и нема заврсен факултет, не знам, али зато знам какав је ,,факултет'' заврсио здравко цвјетиновиц (намјерно мало слово-јер великим словом у вези са том индивидум се само мозе написати само-КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА и МАЛВЕРЗАЦИЈЕ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.01.2014 16:18

Сто да се неко цуди сто првопласирани кандидат нема заврсен факултет, кад се на листи насао Кемал Цаусевиц против кога се води истрага за поцињена криминална дјела и малверзације у тој институицији. Сто се цудити и постављењу Цвјетиновица који је био Цаусевицева продузена рука током његовог мандата. Све је могуце у овој дрзави у којој се постављају индивидуе, не могу да казем људи, који би требали бити иза ресетака вец дузи низ година. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРЕЗНИК

23.01.2014 15:37

Сви пласирани до 10 мјеста који су из Управе су имали готове писмене тестове тако да кандидати који не раде у Управи нису имали никакве шансе,СРАМОТА и БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто ба

23.01.2014 07:08

Ово је стварно изузетно вазна вијест. Јутрос уз кафу и ниста друго се не десава, браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

23.01.2014 03:12

Све сами лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

23.01.2014 07:48

То постаје нормално јер живимо у корумпираном друштву. Па исто тако је Додик изабрао Џерија Селмана за предсједника Уставног суда Републике Српске. Корупција је код нас постала уобичајена ствар и полази са врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈ

23.01.2014 13:04

Што неко написа, Џакула наставља гдје су Чаушевића зауставили. А тек како је Чаушевић уопште доспио на листу. Покренута истрага, блокирана имовина, девет некретнина купљених за седам година......и још неко узима његову документацију у разматрање, пријаву на конкурс и замислите он чак доспјева на листу, улази човјек у ужи избор......умјесто да му се одузме имовина и заврши иза решетака, он по конкурсима...интервјуишу га и стављају на листе. И то тамо гдје је вршио криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваик

19.04.2024 10:38

У комисији су сједили политицки ангазовани људи из ПДП, СДА, СДС тако да вам је јасно засто је кандидат Лалиц први на листи, а по закону није могао ни бити на листи посто нема заврсен правни или економски факултет,сто је главни услов за рангирање кандидата.. Објавите дипломе кандидата..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзонтра

19.04.2024 10:38

Овдје је боље питати како се неко насао као прворангиран на ранг листи а не испуњава услове за то. Како је комисија радила свој посао па је рангирала тако како јесте. Како неко ко нема адекватан факултет, а ни дана једног радног искуства у царини мозе бити прворангиран. А и сто се Лалиц не јави на телефон па фино све објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мартин П

22.01.2014 22:27

Први сто је на листи није имао услове да се надје на листи, а камоли ста друго. Нема ни правни ни економски факултет сто је главни услов..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.01.2014 22:00

Изгледа да Дзакула наставља где је Цаусевиц стао.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

22.01.2014 21:57

Нисте у праву, тај сто је први на листи није имао услове да буде на листи, нема правни нити економску факултет, сто је главни услов.. Да знате ко је направио пропуст комисија и политика..Он би требао бити задњи а не први, у ствари, није се могао ни кандидовати...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

22.01.2014 19:41

Нема ту никаквог чуда, Здравко је битан играч у пословима СНСД-а, превасходно начелника Зворника Зорана Стевановића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

23.01.2014 12:53

Можда Лалић нема факултетску диплому али зато Цвјетиновић има заврсених 10 лоповских факултета. Одсјек криминал, одсјек корупција, одсјек малверзације, одсјек злоупотреба службеног положаја, .....Па нек Џакула пробере шта му воља.

ОДГОВОРИТЕ