Farsa oko imenovanja pomoćnika direktora za carine

Rješenjem Uprave za indirektno oporezivanje BiH 16.

Republika Srpska 23.01.2014 | 07:44
Farsa oko imenovanja pomoćnika direktora za carine
Rješenjem Uprave za indirektno oporezivanje BiH 16.januara ove godine, Zoran Cvjetinović, imenovan je za pomoćnika direktora Sektora za carine u toj instituciji. To i ne bi bilo čudno da je Cvjetinović bio prvi na rang listi uspješnih kandidata na konkursu koji je raspisala i sprovela Agencija za državnu službu. Ipak, Cvjetinović je bio drugi, iza prvoplasiranog Nenada Lalića, a rješenjem agencije, koje je doneseno dan nakon rješenja Uprave za indirektno oporezivanje, Lalić je i imenovan na pomenutu funkciju. U upravi kažu da je procedura sprovedena u skladu sa Zakonom o državnoj službi u institucijama BiH. Zoran Cvjetinović ili Nenad Lalić? Uprava za indirektno oporezivanje BiH kaže da je Cvjetinović imenovan za pomoćnika direktora za carine u toj instituciji, a Agencija za državnu službu kaže da je to Lalić. Nakon konkursa koji je agencija sprovela, Lalić je bio prvoplasirani na rang listi.  Ali Zakon o državnoj službi u institucijama BiH dozvoljava da prvorangirani ne bude uvijek i imenovani, jer osim kvalifikacija moraju biti i drugi uslovi, koji naravno nisu navedeni u tekstu konkursa. Isti zakon ostavlja određenoj državnoj instituciji rok od mjesec dana da sebi „probere“ kandidata sa rang-liste najboljih, a nakon isteka roka, agencija imenuje prvoplasiranog, što je u ovom slučaju Lalić. Međutim, u upravi kažu da im nije jasno zbog čega je agencija imenovala Lalića i tvrde da nisu probili rok za imenovanje. To je samo još jedna farsa koja pokazuje kako se u Bosni i Hercegovini i njenim entitetima biraju državni službenici, pa makar to bilo i po zakonu, kategoričan je Siniša Vukelić, urednik portala „Capital.ba“. U vezi sa rang listom najboljih kandidata je interesanstno i to da je trećeplasirani, Goran Marinković,  imao u promil isti broj bodova kao i drugoplasirani Cvjetinović. Još upadljivije je to da se na listi, doduše kao poslednji, našao bivši direktor uprave, Kemal Čaušević, protiv koga Tužilaštvo BiH vodi istragu zbog sumnje da je učestvovao u prikrivanju nezakonitosti pri uvozu tekstila i kome je Sud BiH polovnom aprila prošle godine blokirao imovinu procjenjenu na 1,5 maraka. U upravi je trenutno u toku žalbeni postupak, ali da li će se Lalić žaliti na imenovanje Cvjetinovića nismo saznali jer se nije javljao na telefon. BN TV

Komentari / 299

Ostavite komentar
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE
Name

Slucajni prolaznik

27.01.2014 17:59

Komentar koji je poslala Rada je na nivou nizih razreda osnovne skole. Upravo tu je po nivou obrazovanja i kulture zastao i taj koga ona zastupa. Moralnih i ljudskih karakteristika ni u naznakama nema. Fraze kao sto su ,,ljagati, dusmani" i sl. koriste osobe siromasnog rijecnika i u nedostatku argumenata za svoje tvrdnje. Barona Minhauzena ces nadmasiti. Nisi cula za njega. Paa...on je bio..okorjeli lazov. Kada odlucis da pises komentare, potrudi se da ne budu puni lazi, neka budu argumentovani,sadrzajni i bez zargona karakteristicnih za sela i zaseoke oko Tuzle. U suprotnom, tastatura po kojoj kuckas kojestarije, bi bila svrsishodnija da je okrenes naopako i da ti sluzi kao tacna za kafu. Za Lelu imam pitanje: Da li u tih silnih 25 godina staza ulaze i 3 godine suspenzije zbog kriminalnih radnji i malverzacija?

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:24

A, daaaa, mozda ti placa neke skakljive ,,usluge", zato si tako vatreni navijac.

ODGOVORITE
Name

Teorija zavjere

24.01.2014 23:09

Danas na radio-stanici cujem da se za inkriminisanog pomocnika vezuju brojne afere. Afera uvoz kafe, uvoz tekstila....Pa da li je moguce Rado, da mu je i radio ,,dusman", ili je to neka teorija zavjere. On posten, svi ga mrze, a Rada ga brani. Da te ne placa kockarskim ili budzetskim parama, mozda si mu PR. Niko nece crci, dusman je on sam sebi a i vec je kaznjen.

ODGOVORITE
Name

Buba

24.01.2014 22:38

Rado, jesi li i ti slicna onom koga branis, mozda? Vrana vrani oci ne vadi, kaze poslovica, sigurno si i ti od te fele. Lopovske.

ODGOVORITE
Name

Lelo, leluja ti razum

24.01.2014 22:15

Sa ,,ekonomskim fakultetom" smjer - kriminal i 25-godisnjim stazom prevejanog lopova. Samo onaj ko upravo sleti s Marsa ne zna za lopovluke zdravka cvjetinovica (namjerno malo slovo), svi ostali znaju. Uzgred, Sud i Tuzilastvo se pisu velikim slovom, kad vec hoces da piskaras. I ZNAM da ce Sud i Tuzilastvo odraditi svoj posao kad je ovaj element, ne mogu da napisem covjek, u pitanju. Znam da ces ovo procitati,jer si se mnogo iznervirala znajuci da je istina, posten nema potrebu da demantuje, pa ti preporucujem da popijes lekic za smirenje.Toliko.

ODGOVORITE
Name

Sale

24.01.2014 22:00

Rado - Lelo, posto je u pitanju jedna ista osoba, reagovace nadlezni organi. Ne brini,saznaces. Nemoj se mnogo uzbudjivati, nije zdravo.

ODGOVORITE
Name

buco

24.01.2014 17:40

Sta mlati onaj Kalabić? U ovoj drzavi postoje nadlezne institucije koje se bave pitanjem kriminala, sva saznanja koja ima (ako ih ima) treba da proslijedi nadleznim institucijama, a ne da lupa.

ODGOVORITE
Name

Rada

24.01.2014 17:15

Srpska posla, s obzirom da je Cvjetinovic najsposobniji i najobrazovaniji srpski kadar za tu funkciju, treba ga oljagati što je moguce više,a da se radi o lazima i insinuacijama iznesenim na njegov račun, potvrđuje i ne reagovanje nadležnih državnih organa- sud i tuzilaštvo. Bravo Zdravko,nek dušmani pocrkaju!

ODGOVORITE
Name

LELA

24.01.2014 17:25

Na mjesto direktora carine treba primiti nekoga ko je završio lutkarski fakultet i bez dana radnog iskustva u carini, a ne covjeka sa ekonomskim fakultetom i sa 25-godišnjim radnim iskustvom u carini kao sto je Cvjetinović.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 16:13

Lalica, uopste ne poznajem, mozda i nema zavrsen fakultet, ne znam, ali zato znam kakav je ,,fakultet'' zavrsio zdravko cvjetinovic (namjerno malo slovo-jer velikim slovom u vezi sa tom individum se samo moze napisati samo-KRIMINAL, KORUPCIJA i MALVERZACIJE)

ODGOVORITE
Name

Marija

23.01.2014 16:18

Sto da se neko cudi sto prvoplasirani kandidat nema zavrsen fakultet, kad se na listi nasao Kemal Causevic protiv koga se vodi istraga za pocinjena kriminalna djela i malverzacije u toj instituiciji. Sto se cuditi i postavljenju Cvjetinovica koji je bio Causeviceva produzena ruka tokom njegovog mandata. Sve je moguce u ovoj drzavi u kojoj se postavljaju individue, ne mogu da kazem ljudi, koji bi trebali biti iza resetaka vec duzi niz godina. Pozdrav

ODGOVORITE
Name

POREZNIK

23.01.2014 15:37

Svi plasirani do 10 mjesta koji su iz Uprave su imali gotove pismene testove tako da kandidati koji ne rade u Upravi nisu imali nikakve šanse,SRAMOTA i BRUKA.

ODGOVORITE
Name

zasto ba

23.01.2014 07:08

Ovo je stvarno izuzetno vazna vijest. Jutros uz kafu i nista drugo se ne desava, bravo!!!

ODGOVORITE
Name

bl

23.01.2014 03:12

Sve sami lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

23.01.2014 07:48

To postaje normalno jer živimo u korumpiranom društvu. Pa isto tako je Dodik izabrao Džerija Selmana za predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske. Korupcija je kod nas postala uobičajena stvar i polazi sa vrha.

ODGOVORITE
Name

FUJ

23.01.2014 13:04

Što neko napisa, Džakula nastavlja gdje su Čauševića zaustavili. A tek kako je Čaušević uopšte dospio na listu. Pokrenuta istraga, blokirana imovina, devet nekretnina kupljenih za sedam godina......i još neko uzima njegovu dokumentaciju u razmatranje, prijavu na konkurs i zamislite on čak dospjeva na listu, ulazi čovjek u uži izbor......umjesto da mu se oduzme imovina i završi iza rešetaka, on po konkursima...intervjuišu ga i stavljaju na liste. I to tamo gdje je vršio kriminal...

ODGOVORITE
Name

vaik

29.03.2024 12:01

U komisiji su sjedili politicki angazovani ljudi iz PDP, SDA, SDS tako da vam je jasno zasto je kandidat Lalic prvi na listi, a po zakonu nije mogao ni biti na listi posto nema zavrsen pravni ili ekonomski fakultet,sto je glavni uslov za rangiranje kandidata.. Objavite diplome kandidata..!

ODGOVORITE
Name

Dzontra

29.03.2024 12:01

Ovdje je bolje pitati kako se neko nasao kao prvorangiran na rang listi a ne ispunjava uslove za to. Kako je komisija radila svoj posao pa je rangirala tako kako jeste. Kako neko ko nema adekvatan fakultet, a ni dana jednog radnog iskustva u carini moze biti prvorangiran. A i sto se Lalic ne javi na telefon pa fino sve objasni!

ODGOVORITE
Name

Martin P

22.01.2014 22:27

Prvi sto je na listi nije imao uslove da se nadje na listi, a kamoli sta drugo. Nema ni pravni ni ekonomski fakultet sto je glavni uslov..

ODGOVORITE
Name

Mister No

22.01.2014 22:00

Izgleda da Dzakula nastavlja gde je Causevic stao.!

ODGOVORITE
Name

petar pan

22.01.2014 21:57

Niste u pravu, taj sto je prvi na listi nije imao uslove da bude na listi, nema pravni niti ekonomsku fakultet, sto je glavni uslov.. Da znate ko je napravio propust komisija i politika..On bi trebao biti zadnji a ne prvi, u stvari, nije se mogao ni kandidovati...!

ODGOVORITE
Name

Dijana

22.01.2014 19:41

Nema tu nikakvog čuda, Zdravko je bitan igrač u poslovima SNSD-a, prevashodno načelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

ODGOVORITE
Name

Buba

23.01.2014 12:53

Možda Lalić nema fakultetsku diplomu ali zato Cvjetinović ima zavrsenih 10 lopovskih fakulteta. Odsjek kriminal, odsjek korupcija, odsjek malverzacije, odsjek zloupotreba službenog položaja, .....Pa nek Džakula probere šta mu volja.

ODGOVORITE