Пак: Српска није упитна, али само као дио БиХ

Уставне промјене и питање Сејдић – Финци била је тема и на Комитету за спољне послове Европског парламента.

Република Српска 21.01.2014 | 23:05
Пак: Српска није упитна, али само као дио БиХ
Уставне промјене и питање Сејдић – Финци била је тема и на Комитету за спољне послове Европског парламента. Тамо је данас подржан извјештај о БиХ, који је поднијела њемачки посланик, Дорис Пак. Пакова је навела да се очекује хитна борбу против корупције и организованог криминала у БиХ. Упозорено је и да се мора измијенити Изборни закон БиХ, те ријешити питање пресуде "Сејдић-Финци". Дорис Пак је имала и поруку и за званични Београд и то да властима Републике Српске каже да овај ентитет нико не доводи у питање, али да свима треба да буде јасно да је Српска само дио државе Босне и Херцеговине. Пакова је предложила неколико амандмана, гдје се наводи да се министри  спољних послова и шефови држава чланица Европске уније морају више ангажовати на рјешавању проблема у БиХ. У пакету амандмана Дорис Пак је и онај којим се предлаже формирање Врховног суда БиХ, што је, како се каже, у складу са ставовима Венецијанске комисије. Међутим, противи се ставу спрских политичара. Колико су год идеје из  Извјештаја Пакове сулуде за представнике Републике Српске, толико наилазе да подршку у Федерацији БиХ. Формирање Врховног суда БиХ врло је логично за Дениса Бећировића. Из Брисела се поново позива на свеобухватне промјене Устава БиХ. Пред европским посланицима нашао се и такозвани компромисни амандман којим се истиче да је Дејтон нефункционалан, те да је Уставна реформа ургентна како би се створила функционална и демократска држава. Извјештаји о напретку БиХ нису обавезујући за овдашње власти, али осликавају став европских земаља. Премда су за Српску спорни амандмани још на дугом штапу, није искључено да они добију много ширу подршку у Европском парламенту. Не треба заборавити да је Дорис Пак дио народњачке посланичке групе, која је најбројнија у Европском парламенту. Листа захтјева Европског парламента садржи и онај да Парламент БиХ што прије усвоји измјене Изборног закона како би предстојећи октобарски избори били легални. Велики број посланика сагласан је и да се европске институције, и након избора за Европски парламент, требају фокусирати на БиХ. Да ли ће сви предложени амандмани проћи знаће се до половине фебруара, када ће БиХ поново бити тема у Европском парламенту. БН ТВ

Коментари / 468

Оставите коментар
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 21:16

Наравно да цитам новине, Бањалука висе задузена него све опстине у Федерацији заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 20:33

Хаха па ти си стварно заслијепљен васом пропагандном масинеријем. Цовјеце ти си слијеп код оцију и глув код усију. Па јеси ти био отскоро у БЛ ? Ма то сто ви имате неце дуго трајати и сам знас. Федерацији пријети распад цитас ли ти мало и друге новине осим Аваза. Па зар невидис да Хрвати не одустају од трецег ентитета како год да се та њихова цјелина назове, они це вас гусити док то недобију. Иза њих стоји пола Европе, како си ти наиван. Па Ватикан сто нареди то се мора спровести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

22.01.2014 15:17

рат из деведесетих је конацно показао да заједницког зивота висе нема на стету другог...није ми јасно да Муслимани и даље мисле да имају дрзаву.Нису ни свјесни колико их запад "слаби" сваког дана и ста им је урадио,са овим ратом из деведесетих.Нису ни свјесни свог страдања на овим просторима...најзалосније је то сто су у окрузењу гдје их бас нико не воли . Истина ма колико болна била.Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 18:56

То је Додик провалио РС бољи дио БиХ а будзет мало виси него онај од кантона Сарајево. Пензија испод 200 марака. Цак и руске фирме пребацују сједиста из Бањалуке у Сарајево. Сарајево посјети за један мјесец висе страних туриста него Бањалуку за годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.01.2014 09:40

коЛектор Хаха ово ти је добро. Е мој Рамо узми ти овог свог Дзихада под руку па за Сирију док јос није навала. Тамо је вама обојици мјесто. Сто се нас Срба тице нама оваква БиХ најбоље пасе ако цемо бити искрени . А вама по васим кометарима непасе а ма бас нимало. Него ја вама обојици зелим све оно сто ви нама зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ентитет

22.01.2014 09:31

РС само ентитет ха ха хааааа , а Муслиманима цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс ентитет у БиХ

22.01.2014 10:27

Ако нема БиХ нема ни рс-а ни федерације, онда остаје Р БиХ , па ви изволите ви изгледа остварујете Муслиманске циљеве боље него они сами.Распишете референдум гаси се Даyтон и онда оста Р БиХ.Зна то Додо врло добро шта би се десило, само дзаба лапрда као и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мека гори

22.01.2014 10:08

Федерација се дијели а зелени досли овде да млате празну сламу. Нест љепо гледат како вас хрвати дрмају. РС це изјавит Референдум. А ви пукните од Муке онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

22.01.2014 07:58

коЛекторе, а вама се од тог папира на пркњачи стварају брабоњци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

22.01.2014 08:42

Рамо,Рамо друзе мој да ми је само минут да ти несто сапнем на увце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коЛектор

22.01.2014 08:48

@Рамо Мајсторе, за неког ција цивилизација каска стотине година за остатком свијета, при цему на том путу није упознала ни знацај тоалет папира, имас прилицно модернистицке ставове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.01.2014 07:53

Нема потребе за теским ријецима.Моземо се вриједјати и то умпонује свима,од насих политицара до ЕУ.Овце су у тору,а оце ли се два овница побунити њих не интересује.Будите свјесни да ми зивимо у Босни,вјера је несто друго.Кад некоме у Београду казете да сте из Вања Луке,Бијељине,Требиња ,прва реакција је БОСАНАЦ.Опасуљите се,дајте да обезбједимо дјеци боље.Без совинизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.01.2014 06:35

Ви сто сте удубоком сну православци из лијепе насе БИХ ,пробудите се нема никаквих српских дрзава у БИХ ви сте мањина ако зелите вецину идите преко дрине један цовјек један глас тако це да буде у БИХ ,мозе те да пјените колико зелите!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

22.01.2014 05:34

Браво Сби над Србима, видим, по вашим коментарима да сте још више запјенили, како вас само истина заболи, да бијеснило добијете. ЕНТИТЕТ РС-ка у Саставу ДРЖАВЕ БИХ. Крените да пјените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 10:58

Р БиХ никад није постојала и неце никад. РС се дрзи вец преко 20 година. Ко це се борит за РБиХ? С циме?Опет други да се боре за вас? Знају бакир и остали да нема висе ниста од бих зато се јавно висе не боре за њу. РС је како име казе једана Република и то Српска! Знате цитат. Писе СРПСКА!!! а не босанска или зелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дм

22.01.2014 13:05

Па гдје си ти то примјетио јадо јадни. Хаха. Јал ме насмија . Мој друг нама нису ови из алкаиде слали новац за обнову куца ко вама. Само фала богу како тако ми смо своје све обновили. Па ја био у Сарајеву јос вам зграде у по центра града онако обрусене од ратни граната. Ти си изгледа побрко лонцице, па колико ми је познато нас зову у савјету Европе бољи ентитет. Ти изгледа ниси дуго силазио са Бјеласнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тилоРС

22.01.2014 03:09

ко не воли рс, пут под ноге техеран, па нек узивају у свом дзихаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.01.2014 11:20

Ако ико унисти РС бице то наси политицари и странке који у борби за власт не виде опасност за њен нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

22.01.2014 11:23

Цово само ти нешто покушај па ћеш видјети коће се борити за Р БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

22.01.2014 11:35

Ма знамо ми ко це се борит за вас. Исри они који је алија увозијо и они сад кољу зене и дјецу у сирији. А ста се тице вас могу само реци да сте заборавили ста смо са вама направили и имате срецу да је нато вас спасила. Немој ти мени пријетит . Нико се вад не боји. Мрави сте ви. Само јос једном суцните. Ратко је вас добро средио и сада љепо у хагу зиви. Боље него у старацком дому јел ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

21.01.2014 22:53

Мени је драго сто је Милорад Додик на власти у РС и да га здравље позлузи аБд да буде јос пар мандата,он је најбољи пртнер Босњацима у русењу РС.Браво миле само напријед :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

22.01.2014 12:30

Који излив мрзњена једном мјесту. Како људи могу оцекивати несто добро који одобравају злоцине и славе ратне злоцинце. Када прелазите у републику српску одма примјетите разлику да се после рата скоро ниста није изградило,куце оронуле,биједа и сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

21.01.2014 16:34

Тебе ћемо питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

22.01.2014 00:06

За Дзихад/ КОЛИКО ОНА ТЕБИ БИЛА МРСКА,НЕЗАВИСНА БИЋЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА. КАД ТАД А СА ЏИХАДЛИЈАМА НИКАД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

21.01.2014 16:47

Треба њој у старту показати зубе и објаснит да то ми не желимо ни по цјену уласка у ЕУ.Доста висе ваљда се несто и Српски народ пита у својој земљи. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.01.2014 19:06

Српска земља је Србија по њеној прици...а РС је дио БиХ...и ста казе Европа тако цемо играти...по овом свему могу укинути Федерацију и РС ...онда цемо имати 5 кантона у БиХ како пису њемацке новине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.01.2014 19:06

Сваки дан цитамо једно те исто. Треба ово , треба оно! Ма о каквом суду ова прица? Дај ти људима фабрике да раде. О томе господјо Пак ви покрените инцијативу а нама је доста судова, неспособни судија и јавни тузилаца . Ако хоцете овом народу да помогнете онда престаните тим прстом махати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.01.2014 18:46

И РС и ФЕДЕРАЦИЈА је једна дрзава БиХ и ту нема ста да се коментарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

21.01.2014 18:50

Дорис Пак је церка официра Вермахта који је био на Козари у љето 1942.године! На сву срецу нико њу ниста не пита па је нецемо питати ни ми кад се будемо одвајали од Босне. Даце Бог па це се то догодити сто прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 19:35

Види се да цита сто јој је написано, кад би јој дали карту Европе да нађје Босну не би је насла сигурно, а зна да Босна мора бити оваква или онаква, додји у Босну па види својим оцима реалност на терену. Казе има поруку за Београд, ти би требала поручити Турској и Саудијској Арабији мада су то ваше газде па не смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џихад

21.01.2014 19:35

Јесте запјенили на Пакову изјаву, да је РС само ентитет у саставу државе БиХ. То је чињеница која вас много боли, али то је тако и тако че бити вијековима, а ви Срби се тјешите да чете бити држава, али кад на врби роди киви или да Додик врати свом ентитету, све што је покрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х-але

21.01.2014 20:00

Дај, Дорис, попусти мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.01.2014 21:41

Дзихад, па ти ниси у Сирији, ста цекас, видис да лупас као ду.е по седлу? Мене уопште не боли сто смо ентитет у БиХ, тако моземо да вас растуримо кад хоћемо, од тога ви муслимани најмање имате користи, то сто је једна луда рекла немојте да се радујете, прерано је јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

21.01.2014 22:00

Да ли је питала Путина? Ако не буде, онда млати у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо

27.04.2024 01:27

Дечки драги! Ако вам не пасе ова дрзавица, ено преко Дрине Велика Србија за коју сте се борили и изборили и не лупетајте ту празну сламу коју вам је Додик сервирао обманама " интелигентног" дијела васе популације, а с тим да је на власти, знаци да има доста таквих. Није то за вас, него стап у руке и за овцама, ко вам уопсте даде та комуникацијска средства помоцу којих откривате своју висину свијести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

22.01.2014 00:10

За босњак/ ти си Србин колико сам ја Босњак

ОДГОВОРИТЕ