Pak: Srpska nije upitna, ali samo kao dio BiH

Ustavne promjene i pitanje Sejdić – Finci bila je tema i na Komitetu za spoljne poslove Evropskog parlamenta.

Republika Srpska 21.01.2014 | 23:05
Pak: Srpska nije upitna, ali samo kao dio BiH
Ustavne promjene i pitanje Sejdić – Finci bila je tema i na Komitetu za spoljne poslove Evropskog parlamenta. Tamo je danas podržan izvještaj o BiH, koji je podnijela njemački poslanik, Doris Pak. Pakova je navela da se očekuje hitna borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala u BiH. Upozoreno je i da se mora izmijeniti Izborni zakon BiH, te riješiti pitanje presude "Sejdić-Finci". Doris Pak je imala i poruku i za zvanični Beograd i to da vlastima Republike Srpske kaže da ovaj entitet niko ne dovodi u pitanje, ali da svima treba da bude jasno da je Srpska samo dio države Bosne i Hercegovine. Pakova je predložila nekoliko amandmana, gdje se navodi da se ministri  spoljnih poslova i šefovi država članica Evropske unije moraju više angažovati na rješavanju problema u BiH. U paketu amandmana Doris Pak je i onaj kojim se predlaže formiranje Vrhovnog suda BiH, što je, kako se kaže, u skladu sa stavovima Venecijanske komisije. Međutim, protivi se stavu sprskih političara. Koliko su god ideje iz  Izvještaja Pakove sulude za predstavnike Republike Srpske, toliko nailaze da podršku u Federaciji BiH. Formiranje Vrhovnog suda BiH vrlo je logično za Denisa Bećirovića. Iz Brisela se ponovo poziva na sveobuhvatne promjene Ustava BiH. Pred evropskim poslanicima našao se i takozvani kompromisni amandman kojim se ističe da je Dejton nefunkcionalan, te da je Ustavna reforma urgentna kako bi se stvorila funkcionalna i demokratska država. Izvještaji o napretku BiH nisu obavezujući za ovdašnje vlasti, ali oslikavaju stav evropskih zemalja. Premda su za Srpsku sporni amandmani još na dugom štapu, nije isključeno da oni dobiju mnogo širu podršku u Evropskom parlamentu. Ne treba zaboraviti da je Doris Pak dio narodnjačke poslaničke grupe, koja je najbrojnija u Evropskom parlamentu. Lista zahtjeva Evropskog parlamenta sadrži i onaj da Parlament BiH što prije usvoji izmjene Izbornog zakona kako bi predstojeći oktobarski izbori bili legalni. Veliki broj poslanika saglasan je i da se evropske institucije, i nakon izbora za Evropski parlament, trebaju fokusirati na BiH. Da li će svi predloženi amandmani proći znaće se do polovine februara, kada će BiH ponovo biti tema u Evropskom parlamentu. BN TV

Komentari / 468

Ostavite komentar
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 21:16

Naravno da citam novine, Banjaluka vise zaduzena nego sve opstine u Federaciji zajedno.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 20:33

Haha pa ti si stvarno zaslijepljen vasom propagandnom masinerijem. Covjece ti si slijep kod ociju i gluv kod usiju. Pa jesi ti bio otskoro u BL ? Ma to sto vi imate nece dugo trajati i sam znas. Federaciji prijeti raspad citas li ti malo i druge novine osim Avaza. Pa zar nevidis da Hrvati ne odustaju od treceg entiteta kako god da se ta njihova cjelina nazove, oni ce vas gusiti dok to nedobiju. Iza njih stoji pola Evrope, kako si ti naivan. Pa Vatikan sto naredi to se mora sprovesti.

ODGOVORITE
Name

normalan...

22.01.2014 15:17

rat iz devedesetih je konacno pokazao da zajednickog zivota vise nema na stetu drugog...nije mi jasno da Muslimani i dalje misle da imaju drzavu.Nisu ni svjesni koliko ih zapad "slabi" svakog dana i sta im je uradio,sa ovim ratom iz devedesetih.Nisu ni svjesni svog stradanja na ovim prostorima...najzalosnije je to sto su u okruzenju gdje ih bas niko ne voli . Istina ma koliko bolna bila.Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 18:56

To je Dodik provalio RS bolji dio BiH a budzet malo visi nego onaj od kantona Sarajevo. Penzija ispod 200 maraka. Cak i ruske firme prebacuju sjedista iz Banjaluke u Sarajevo. Sarajevo posjeti za jedan mjesec vise stranih turista nego Banjaluku za godinu.

ODGOVORITE
Name

Simo

22.01.2014 09:40

koLektor Haha ovo ti je dobro. E moj Ramo uzmi ti ovog svog Dzihada pod ruku pa za Siriju dok jos nije navala. Tamo je vama obojici mjesto. Sto se nas Srba tice nama ovakva BiH najbolje pase ako cemo biti iskreni . A vama po vasim kometarima nepase a ma bas nimalo. Nego ja vama obojici zelim sve ono sto vi nama zelite.

ODGOVORITE
Name

entitet

22.01.2014 09:31

RS samo entitet ha ha haaaaa , a Muslimanima cijela BiH

ODGOVORITE
Name

rs entitet u BiH

22.01.2014 10:27

Ako nema BiH nema ni rs-a ni federacije, onda ostaje R BiH , pa vi izvolite vi izgleda ostvarujete Muslimanske ciljeve bolje nego oni sami.Raspišete referendum gasi se Dayton i onda osta R BiH.Zna to Dodo vrlo dobro šta bi se desilo, samo dzaba laprda kao i vi.

ODGOVORITE
Name

meka gori

22.01.2014 10:08

Federacija se dijeli a zeleni dosli ovde da mlate praznu slamu. Nest ljepo gledat kako vas hrvati drmaju. RS ce izjavit Referendum. A vi puknite od Muke onda.

ODGOVORITE
Name

Ramo

22.01.2014 07:58

koLektore, a vama se od tog papira na prknjači stvaraju brabonjci.

ODGOVORITE
Name

CCCC

22.01.2014 08:42

Ramo,Ramo druze moj da mi je samo minut da ti nesto sapnem na uvce.

ODGOVORITE
Name

koLektor

22.01.2014 08:48

@Ramo Majstore, za nekog cija civilizacija kaska stotine godina za ostatkom svijeta, pri cemu na tom putu nije upoznala ni znacaj toalet papira, imas prilicno modernisticke stavove!

ODGOVORITE
Name

Mile

22.01.2014 07:53

Nema potrebe za teskim rijecima.Mozemo se vrijedjati i to umponuje svima,od nasih politicara do EU.Ovce su u toru,a oce li se dva ovnica pobuniti njih ne interesuje.Budite svjesni da mi zivimo u Bosni,vjera je nesto drugo.Kad nekome u Beogradu kazete da ste iz Vanja Luke,Bijeljine,Trebinja ,prva reakcija je BOSANAC.Opasuljite se,dajte da obezbjedimo djeci bolje.Bez sovinizma.

ODGOVORITE
Name

bih

22.01.2014 06:35

Vi sto ste udubokom snu pravoslavci iz lijepe nase BIH ,probudite se nema nikakvih srpskih drzava u BIH vi ste manjina ako zelite vecinu idite preko drine jedan covjek jedan glas tako ce da bude u BIH ,moze te da pjenite koliko zelite!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Džihad

22.01.2014 05:34

Bravo Sbi nad Srbima, vidim, po vašim komentarima da ste još više zapjenili, kako vas samo istina zaboli, da bijesnilo dobijete. ENTITET RS-ka u Sastavu DRŽAVE BIH. Krenite da pjenite.

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 10:58

R BiH nikad nije postojala i nece nikad. RS se drzi vec preko 20 godina. Ko ce se borit za RBiH? S cime?Opet drugi da se bore za vas? Znaju bakir i ostali da nema vise nista od bih zato se javno vise ne bore za nju. RS je kako ime kaze jedana Republika i to Srpska! Znate citat. Pise SRPSKA!!! a ne bosanska ili zelena.

ODGOVORITE
Name

Re dm

22.01.2014 13:05

Pa gdje si ti to primjetio jado jadni. Haha. Jal me nasmija . Moj drug nama nisu ovi iz alkaide slali novac za obnovu kuca ko vama. Samo fala bogu kako tako mi smo svoje sve obnovili. Pa ja bio u Sarajevu jos vam zgrade u po centra grada onako obrusene od ratni granata. Ti si izgleda pobrko loncice, pa koliko mi je poznato nas zovu u savjetu Evrope bolji entitet. Ti izgleda nisi dugo silazio sa Bjelasnice.

ODGOVORITE
Name

milo tiloRS

22.01.2014 03:09

ko ne voli rs, put pod noge teheran, pa nek uzivaju u svom dzihadu.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

22.01.2014 11:20

Ako iko unisti RS bice to nasi politicari i stranke koji u borbi za vlast ne vide opasnost za njen nestanak

ODGOVORITE
Name

re covo

22.01.2014 11:23

Covo samo ti nešto pokušaj pa ćeš vidjeti koće se boriti za R BiH

ODGOVORITE
Name

Covo

22.01.2014 11:35

Ma znamo mi ko ce se borit za vas. Isri oni koji je alija uvozijo i oni sad kolju zene i djecu u siriji. A sta se tice vas mogu samo reci da ste zaboravili sta smo sa vama napravili i imate srecu da je nato vas spasila. Nemoj ti meni prijetit . Niko se vad ne boji. Mravi ste vi. Samo jos jednom sucnite. Ratko je vas dobro sredio i sada ljepo u hagu zivi. Bolje nego u starackom domu jel ?

ODGOVORITE
Name

bosnjak

21.01.2014 22:53

Meni je drago sto je Milorad Dodik na vlasti u RS i da ga zdravlje pozluzi aBd da bude jos par mandata,on je najbolji prtner Bosnjacima u rusenju RS.Bravo mile samo naprijed :))))

ODGOVORITE
Name

dm

22.01.2014 12:30

Koji izliv mrznjena jednom mjestu. Kako ljudi mogu ocekivati nesto dobro koji odobravaju zlocine i slave ratne zlocince. Kada prelazite u republiku srpsku odma primjetite razliku da se posle rata skoro nista nije izgradilo,kuce oronule,bijeda i sirotinja

ODGOVORITE
Name

srb in

21.01.2014 16:34

Tebe ćemo pitati.

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

22.01.2014 00:06

Za Dzihad/ KOLIKO ONA TEBI BILA MRSKA,NEZAVISNA BIĆE REPUBLIKA SRPSKA. KAD TAD A SA DŽIHADLIJAMA NIKAD...

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

21.01.2014 16:47

Treba njoj u startu pokazati zube i objasnit da to mi ne želimo ni po cjenu ulaska u EU.Dosta vise valjda se nesto i Srpski narod pita u svojoj zemlji. .

ODGOVORITE
Name

RS

21.01.2014 19:06

Srpska zemlja je Srbija po njenoj prici...a RS je dio BiH...i sta kaze Evropa tako cemo igrati...po ovom svemu mogu ukinuti Federaciju i RS ...onda cemo imati 5 kantona u BiH kako pisu njemacke novine...

ODGOVORITE
Name

Simo

21.01.2014 19:06

Svaki dan citamo jedno te isto. Treba ovo , treba ono! Ma o kakvom sudu ova prica? Daj ti ljudima fabrike da rade. O tome gospodjo Pak vi pokrenite incijativu a nama je dosta sudova, nesposobni sudija i javni tuzilaca . Ako hocete ovom narodu da pomognete onda prestanite tim prstom mahati u prazno.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.01.2014 18:46

I RS i FEDERACIJA je jedna drzava BiH i tu nema sta da se komentarise.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

21.01.2014 18:50

Doris Pak je cerka oficira Vermahta koji je bio na Kozari u ljeto 1942.godine! Na svu srecu niko nju nista ne pita pa je necemo pitati ni mi kad se budemo odvajali od Bosne. Dace Bog pa ce se to dogoditi sto prije!

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 19:35

Vidi se da cita sto joj je napisano, kad bi joj dali kartu Evrope da nađje Bosnu ne bi je nasla sigurno, a zna da Bosna mora biti ovakva ili onakva, dodji u Bosnu pa vidi svojim ocima realnost na terenu. Kaze ima poruku za Beograd, ti bi trebala poručiti Turskoj i Saudijskoj Arabiji mada su to vaše gazde pa ne smijete.

ODGOVORITE
Name

Džihad

21.01.2014 19:35

Jeste zapjenili na Pakovu izjavu, da je RS samo entitet u sastavu države BiH. To je činjenica koja vas mnogo boli, ali to je tako i tako če biti vijekovima, a vi Srbi se tješite da čete biti država, ali kad na vrbi rodi kivi ili da Dodik vrati svom entitetu, sve što je pokrao.

ODGOVORITE
Name

h-ale

21.01.2014 20:00

Daj, Doris, popusti malo.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2014 21:41

Dzihad, pa ti nisi u Siriji, sta cekas, vidis da lupas kao du.e po sedlu? Mene uopšte ne boli sto smo entitet u BiH, tako mozemo da vas rasturimo kad hoćemo, od toga vi muslimani najmanje imate koristi, to sto je jedna luda rekla nemojte da se radujete, prerano je jos.

ODGOVORITE
Name

RR

21.01.2014 22:00

Da li je pitala Putina? Ako ne bude, onda mlati u prazno.

ODGOVORITE
Name

Ramo

29.03.2024 15:49

Dečki dragi! Ako vam ne pase ova drzavica, eno preko Drine Velika Srbija za koju ste se borili i izborili i ne lupetajte tu praznu slamu koju vam je Dodik servirao obmanama " inteligentnog" dijela vase populacije, a s tim da je na vlasti, znaci da ima dosta takvih. Nije to za vas, nego stap u ruke i za ovcama, ko vam uopste dade ta komunikacijska sredstva pomocu kojih otkrivate svoju visinu svijesti!

ODGOVORITE
Name

BORIK

22.01.2014 00:10

Za bosnjak/ ti si Srbin koliko sam ja Bosnjak

ODGOVORITE