Немогуће помирење у Босни и Херцеговини?

Представници Фондације "Истина, правда, помирење" из Тузле и Удружење "Мајке Сребренице" сматрају да је 9.

Република Српска 16.01.2014 | 18:25
Немогуће помирење у Босни и Херцеговини?
Представници Фондације "Истина, правда, помирење" из Тузле и Удружење "Мајке Сребренице" сматрају да је 9. јануар 1992. године, када се прославља формирање Републике Српске, уствари дан настанка паравојне творевине која покреће рат. "Обиљежавате дан који покрива ратне злочине - дакле 9. јануара почиње та машинерија зла која производи то што је произвела. А фотографије о бошњачким жртавама у Томашицама код Приједора су само потврда форезничке истине", сматра Синан Алић из Фондације "Истина, правда, помирење". "Ми треба да пробудимо савјест оних који су учествовали у свим догађајима Босне и Херцеговине, јер тај 9. јануар је кројач свих убистава која су се десила на простору Босне и Херцеговине. Не говорећи о Бошњацима, Србима, Хрватима или било коме, смртна казна за сваког који је убијен на простору БиХ је 9. јануара донесена та одлука", сматра Хатиџа Мехмедовић из Удружења "Мајке Сребренице". Ако се жели указати на ратне зложине у БиХ, зашто се прећуткују злочини над Србима, истичу из српских удружења породица погинулих и избјеглих. "Ви сви знате да су прве жртве у БиХ - Срби. Никад нисте ту тему споменули. Да ли знате да је Ненад Ранкић из Сребренице 26. маја 1992. године набијен на колац и печен - ја сам лично гледала слику код његове мајке? - каже Здравка Карлица, предсједник Организације породица погинулих из Приједора. Хатиџа Мехмедовић обећава да ће испитати тај случај. "Хоћу, тако ми Бога, јер то би ме било стид. Ја то први пут чујем", каже Мехмедовићева. "Ми морамо признати да је било злочинаца и на другој страни, не можете рећи да је српска страна злочиначка", истиче Карлица. "Зашто се ћути о жртвама Тузланске колоне, зашто вам у Федерацији смета све што почиње са "С". Зашто се прећуткују злочини над Србима у Сребреници, Братунцу, Кравици који су почињени под командом Насера Орића", указује Вељко Стевановић, предсједник Савеза удружења породица избјеглих и расељених лица и повратника. Истицати само бошњачке жртве и негирати злочин на Србима – Републику Српску избацујете из Босне и Херцеговине, поручује Стевановић. (БН ТВ) хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=БГXНуагГтФ0

Коментари / 741

Оставите коментар
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манда

18.01.2014 18:15

Ста је Босњаци сврби вас гуза. Хехе. Ста ви то једва цекате "нову олују" . Добицете ви " олују" само незнам куд це те бјезати? У РС вас неце, у Србију нема сансе, ми вас висе нецемо , куда ??? Једино авионом за Турску, Сирију или Палестину. Засто си ти то спреман БОСЊАК ? Мислис опет у Њемацку ? Хехе . Неце вас висе ни тамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.01.2014 18:05

Једна исправка У Сарајеву је било 136 логора за силовање, муцење и убијање Срба и Српкиња а не 125 . Био сам у Казанима, незнам ни сам како сам презивио. Могу само овим кравама из Сребренице да казем да нисам видио вецих звијери, убица, манијака и злоцинаца од тих такозвани Босњака. Вама је бог дао Сребреницу само да вам врати сва она злодјела која смо ми просли у васим логорима. Дабогда вам бог дао све оно сто сам ја и моја дјеца просли у Сарајеву. Убили сте ми церку од 9 година пред мојим оцима и прицате ко је поцео рат. Смрадови мудзахедински никад вам опростити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.01.2014 04:52

Хајде лазите неког другог не британце И цјели свјет само лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

17.01.2014 14:04

Босњак уживај на26%БиХ , пробај мало да одес до Западне Херцеговине па види на коју државу посјећа,не заноси се јер висе вам нема ко помоц.Видио си како су Руси ојачали на примјеру Украине и нема бомоардовања Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:16

ре.Мојсије са Истока

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

16.01.2014 23:18

МИ СМО спремни А ви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

будалестина...

16.01.2014 22:52

ово све сто се десило зато смо ми сви криви једни мање или висе није битно..сад моземо само залити своје које су погинули у овај проклети рат..Ста вреди ако је Младиц у затвору или Насир...нама требају оне особе које су убијали и силовали који су уцинили то зло,који се јос крецу по насим градовима и смију се на ово све,није вазно дал је србин или муслиман ,хрват...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Како Јес

27.04.2024 03:01

Умјесто сто се препирете и једни И други И треци боље бих вам било да идете тразити посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхпоље- С. Мост

16.01.2014 20:55

Ре. Србин Српска крв вам је текла венама до 1389. године .Од те године нестаје и наредних 500.година вам процисцавамо крв све до данас.Изгледа да вам се опет поцела троавати и трбало би поновити цијели циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

16.01.2014 20:55

ЕНО ВАМ ДОКАЗ КАКАВ СТЕ НАТОД ИЗВОДЕ ВАС СА ТЕНИСКОГ ТЕРЕНА . КАДА СУ ПОБИЈЕНИ СРБИ НА БОЖИЋ ДАЛИ СТЕ ВИ ОЧЕКИВАЛИХУМАНИТАТНУ У СРЕБРЕНИЦИ О ТОМЕ НЕВОЛИТЕ ПРИЧАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 08:25

91.-е их је фино опоменуо Караџић, а они хоће неку њихову Босну и добили 26%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 09:09

Је ли ово несто циме се треба поносити ста је овај велики јунак урадио? Такви као ти управо потврдјују све те опузбе које долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

16.01.2014 07:57

У Босни и Херцеговини нема поцетка рата. То је само наставак рата у Словенији и Хрватској гдје су великосрби поцели рат. Проблем је у томе сто српска пропаганда је убиједила веци дио српског становниства да су други народи криви за поцетак рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путиноглу

16.01.2014 08:09

Нисте смјели дати оволики простор овом муслиману, а да притом не обезбиједите компетентног саговорника са српске стране. Овако је испало да сте дали одлицну прилику муслиманима да у ударном термину износе своју "истину" без могуцности да неко аргументовано са српске стране неутралише све то. Они су одлично искористили, бесплатно им понудјен медијски простор. Штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

16.01.2014 06:57

Завади па владај. Док је оваца биће вуне и џемпера. Мртве нико оживјети неће нити може, али овакви типови су свјесно инсталирани да би 18 година послије рата распиривали мржњу. Иста ствар је и у Хрватској. Кад политичарима нестане пара, а још се ушло и у ЕУ, а народу све горе, ту је стари опробани рецепт - ћирилица, Срби, ко је кога први напао, само да се скрене пажња са неспособности и криминала у власти. Јер, забога, сви у власти су школовани експерти, титуле дипломе, а народ незапослен и очајан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

16.01.2014 18:45

Ма ко казе да народ није крив Ма крив је итекако кад су му у празне главе угурали разлиците ратоборне богове који никада се неце моци помирити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

16.01.2014 07:33

Стид вас било сто доводите багру у студио. Ако немате никог другог, не доводите, немојте ни фасисте и турске хохстаплере. Сребреница је добила сто је тражила и ста сте се уздркали око тога? Кад це емисија о Србима из Хрватске сто су протерани или нестали, доста је турског фасизма и пропаганде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петрар

16.01.2014 16:21

Господин Алић зна за Сребреницу, Казане, неће да зна за за Добровољацку и Тузланску колону.Госпођа Мехмедовић је љубоморна на Србију сто је помагала српском народу у БиХ,па гдје им је била њихова Турска.а кокоће доћи до помирења када комшије из Федерације имају толико мржње у РС и Србе,кад бих могли уништили би српско биће. Требамо ми Срби да будемо сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:38

Сијековац, Купрес, Добровољацка улица и Тузланска колона, Коридор зивота, смрт 12 беба у КЦ БЛ, злоцини мудзахедина, Кравица на Бозиц 1993, злоцин у Рогатици, 125 логора за Србе у Сарајеву, убиство српског свата Николе Гардовица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

16.01.2014 09:24

Чим сам видио ко су саговорници у емисији пребацио сам на други канал.Мислим да су погрешна мишљења да треба дати прилику да се чује и друга страна на овакав начин,јер ови који причају о злочинима искључиво виде злочин само једне стране.Медијска промоција коју им БН телевизија омогућава је непотребна и контрапродуктивна.Нема ту ни опроста ни помирења,то су погрешне претпоставке.Ради се једино о патолошкој мржњи према свему што је српско.И то је нажалост добро плаћен посао.Тако је било и тако ће нажалост бити и даље.Мене једино брине што су младе генерације још радикалније.БН телевизија коју редовно гледам је овом емисијом себи жаргонски речено фудбалским ријечником дала ауто гол.Немојте то више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

16.01.2014 18:31

Јужњак у Војводини живе 90% СРБИ велики број из БиХ и дан данас је насељавамо .Ниси никад ни био у Војводини,у њој су већи Срби него у самој Србији.А Санџака је пола у Црној Гори која је већ једном ногом у Европи ,сумњам да би они дали свој дио без крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

16.01.2014 09:17

Госп. Алиц упорно пореди Хитлеров ИИ Св.рат са ратом у БиХ у смислу поцињених злоцина како би наметнуо његову истину да су Срби и први поцели и јединини цинили злоцине, а све у циљу укидања РС а под изговором за истину ,правду и помирење ,али то му неце проци јер је Муслиманска страна цинила и сувисе страсних злоцина који не могу бити вецно скривани од јавности а за које Госп. Алиц јако добро зна само нема "срце у јунака" да их и јавно објави, е онда моземо прицати о неком помирењу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

16.01.2014 07:34

СТА КУКАЈУ ОВЕ ПОТУРИЦЕ КАДА ИМ СРПСКА КРВ ТЕЦЕ ВЕНАМА. ДРУГО, ТРЕЦЕ ИЛИ ЦЕТВРТО КОЉЕНО ИМ СЕ ПОТУРЦИЛО ЗА ВРИЈЕМЕ ТУРАКА ДА БИ СПАСИЛО ДУ.Е. КАКВИ БОСЊАЦИ И БОСАНСКИ ЈЕЗИК! СВИ СУ ОНИ ПОТУРИЦЕ. ТО ЊИХ БОЛИ СРБИ СУ СЕ САМИ УБИЈАЛИ У РАТУ ВЈЕРОВАТНО. ОВОЈБУЛУ И ОВОМ ЦВИКЕРАСУ ТРЕБА ЗАБРАНИТ УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ОРАХОВИ КОД ГРАДИСКЕ ЈЕДАН СРБИН УСАО У ДЗАМИЈУ И СТАВИО ЦД ОД БАЈЕ КНИНДЗЕ И ЗА БАЈРАМ КАД ЈЕ ЗАПЈЕВАО БАЈА У ДЗАМИЈИ ТО ЈЕ СВЕ ГОРИЛО НЕ ВОЛИМ ТЕ АЛИЈА. ДОК СУ СЕ МУСЛИМАНИ ПОПЕЛИ У РАКЕТУ У ОНАЈ СИЉАК ДА ИСКЉУЦЕ БАЈА ОТПЈЕВАО ЦИЈЕЛУ ПЈЕСМУ. ЗИВЈЕЛА ВЈЕЦНО, ДРАГА НАМ РЕПУБЛИКО СРПСКА, И АКО ТРЕБА СВИ ЦЕМО ПОГИНУТИ ЗА ЊУ. И, БРАЦО СРБИ, БУДИТЕ СЛОЗНИ. ВИДИС КАКО СУ ОВИ СЛОЗНИ. ЗАПАМТИТЕ - САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

16.01.2014 06:33

Заштићени свједок Тужилаштва БиХ је дао исказ на суђењу Остоји Станишићу и Марку Милошевићу, оптуженима за учешће у злочину почињеном на брани код Петковаца, гдје је погубљено око 1.000 заробљених бошњачких мушкараца и дјечака из Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

16.01.2014 20:10

Све док вази правило сто веци злоцинац то веци херој у свом народу не само да неце бити помирења него нема среце ни за те народе јер кад људе затрујес национализмом тад је најлаксе њима манипулирати и пљацкати их а да они то непримјецују нај бољи доказ су ове изборне године

ОДГОВОРИТЕ
Name

стл

16.01.2014 07:21

У Кравици нису изгинули цивили вец само војска тако да злоцина није ни било, али ако мислите на пар баба сто су погинуле, то су били веци јунаци од војника јер су и оне имале орузје и бомбе са собом које су искористиле на најгори могуци нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сребреница

16.01.2014 06:59

Једна страна има доказе и судске пресуде, друга нема или не показује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

16.01.2014 06:53

Од помирења ниста све док Турци не признају геноцид над српским народом од Османлијског царства, па сви ратови и наравно овако задњи. Мало сам разоцаран у БН. Засто доводите бабурине да лају против нас, она колико лаје неце је хтјети ни њезин Алах, а ови из Организације за помирење - једино им је лијеп назив, а остало је фашистичка пропаганда. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

16.01.2014 05:43

Све ово је у сврху предстојећих избора. Умјесто да трибина буде економске природе они доводе профукњаче које се возају у скупим теренцима да трују народ причама које се причају прије сваких избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наса Босна

16.01.2014 06:15

Вас изгледа боли истина. Па такве негативне коментаре писете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.01.2014 17:32

Зивјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

16.01.2014 10:31

Свака цаст на емисији, сто људи сто цуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

16.01.2014 09:41

Не треба нико слушати ове бабе како лажу, оне су плаћене да то лажу, треба их све побити који причају да је било геноцида у Сребреници. Живјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

16.01.2014 09:46

Ова телевизија БН је стварно у слузби великосрпске пропаганде,у недостатку доказа са ортодоксне стане и водитељица се дебело придрузила у одбрану ортодоксних злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

16.01.2014 01:03

А ко је оно 31. марта, 92. бацио прву бомбу у кафиц Истамбул? Бацио је момак Србин из Дворова који је наводно одмах ухапсен. Сметало му сто се кафиц тако зове. Мало се боље информисите и признајте ко је поцео рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.01.2014 23:43

Мира нема и неце га ни бити све док нас Србе тјерају да зивимо с њима! Зато разлаз, али миран разлаз, јер овакво стање неце јос дуго бити одрзиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Истина

16.01.2014 00:03

Србе увијек боли истина...са вама се не мозе зивјети, ко мозе са вама да зиви? Ви сте увијек угрозени и сад зелите реци да сте ви они који су гинули..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

16.01.2014 00:07

Просли рат је био обицна фарса коју су резирали плаценици из иностранства. Срби су могли добити све да су се за то борили, али нису. Све у свему добро смо просли кад узмемо у обзир да смо се борили против НАТО пакта, Ал Каиде, Хрвата и Босњака. Мало је оних који су ова зла икад побиједили. Цувајмо насу Републику јер смо је теско створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коки

16.01.2014 10:32

Све похвале на рацун БН телевизије, само напред и даље само објективно.А кад је емисија у питању, па да се Сарајево не зове Сарајево и Сребреница Сребреница, Муслимани би тразили да се забрани употреба слова С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.01.2014 00:02

Србе из Зенице сте заборавили

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербо босс

27.04.2024 03:01

Тако је брацо Срби све им реците,а не само они да кукају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зб

27.04.2024 03:01

Дај гоните ове сто неце ниста да признају,а и плацени су за то.јос мало па испаде сребеница метропола од 100000.становника.пола срби побили.па иматели ви образа кад одете том васем аллаху

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

15.01.2014 22:48

Ове мајке сребренице стварно као естрадне звијезде нон стоп у медијима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.01.2014 22:50

Ова Хатиџа је дебело плаћена да лаје на Србе и шири негативну пропаганду. Каква машинерија, па они су прије тог "фамозног" 9ог јануара у селу Јошинаца код Фоче на Светог Николу побили 70 особа почевши од дјетета од 3 године. Ни то им није било мало па су убили све животиње које су нашли. У селу Дражеву су сјекли руке, ноге и главе старим особама. Неке су живе везали бодљикавом жицом па запалили! Ша ће ова да испита, ко њу шта пита, пуно се уфурала. Крајње је вријеме да направимо своје тужилаштво и хапсимо злочинце. Биће доста материјала и свједока а овима одмах одузети надлежност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

15.01.2014 22:52

ДОСТА СА КУКАЊЕМ ! Ови из удружења иду погрешним путем. Бранећи себе да је и други чинио злочине је једнако заштити злочинаца. Ти из удружења треба фино лијепо да сједу и да се не препиру ко је више или мање чинио злочине. Него да сви злочинци ма ко да су буду изведени пред лице правде. Ту нетреба бранити оне који су више или мање чинили злочине. Сви злочинци су исти. Треба да им се суди и да их стигне казна. Ако их нестигне земаљска онда ће да их стигне божија, јер нико нема право другом одузети живот сем бога који му га је подарио. Играти бога је опасно. Од божије се казне неможе побјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

16.01.2014 08:42

Србинееее, што си то толико нервозан? Е, јеси јуначина, па још крупним словима лајеш. Због таквих нико не воли Србе, хоћу рећи ВЛАХЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститам

16.01.2014 07:53

Свака цаст БН телевизији на емисији. Једина ТВ у РС која је прије свега професионална и које је неовисна од национализма који разједа ово друштво. Честитке, а ви који критикујете БН преокрените на РТРС и уживајте у персонификацији Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

15.01.2014 22:43

Никад неће доћи до помирења мржња је огромна и сваки дан је све јасније да неможемо заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.01.2014 22:45

По мени БН,као телевизија са националном фреквенцијом,оваквим плаценицима и лазовима попут господје Мехмедовиц и господина Алица не треба даје медијски простор,имају они своју ФТВ и БХТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

15.01.2014 22:45

Тразе помирење а једини услов је укидање Републике Српске. НИКАДА зивела РС! .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

16.01.2014 12:49

Нису нама проблем ни ратни хускац Алиц нити "сребреницка мајка" Мехмедовиц, проблем су наси срби који су у ову емисију досли неприпремљени и без докаса "црно на бијело"! Добро им је Мехмедовицка рекла да они треба да прицају о Српским зртвама којих је само да подсјетим било преко 23000 и око 60000 војника ВРС-а а не да цекају да се неко из Суда и Тузиластва сјети па да неког процесуира за злоцине над србима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

16.01.2014 13:50

Ми њима да дамо простора да по нама пљују на нашој телевизији ,а ниједан представник нашег удружења никада није позван на неку федералну телевизију.Код њих су само добро дошли срби који пљују по РС-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

16.01.2014 13:05

Халооооо, земља зове Бошњаке :Д Коса ми се дигне на глави од приче о муслиманским жртвама, а ко је убио, мучио и клао Србе? Срамота!Гдје вас води та политика, докле мислите минимизирати српске жртве? Република Српска постоји и постојаће,докле год Срби дишу и живе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

16.01.2014 16:31

Грозим се каква мржња влада1! Сви злочинци било које вјере требају одговарати за своја недјела која су починили у протеклим ратовима! Хљеба,воде и слободе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

16.01.2014 16:38

Хајде момци и дјевојке мало да се ради а не само да се лупа и дзабалебари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУжњак

16.01.2014 16:45

Ја сам Бошњак, и свима вама Србима желим да се одвојите од БОСНЕ..али морате знатии,да че се одвојити Војводина и Санђак из Србије...Јер санђак је Бошњачкии..па сад срби размислите шта је боље за вас. ИЛи нека буде БИХ и ваша држава,па се договорите са Бошњацима да имате на застави ОРАО Љиљан и Шаховницу па да заједно живимо..или да се из РС одовије па да Србија губи све!!

ОДГОВОРИТЕ