Nemoguće pomirenje u Bosni i Hercegovini?

Predstavnici Fondacije "Istina, pravda, pomirenje" iz Tuzle i Udruženje "Majke Srebrenice" smatraju da je 9.

Republika Srpska 16.01.2014 | 18:25
Nemoguće pomirenje u Bosni i Hercegovini?
Predstavnici Fondacije "Istina, pravda, pomirenje" iz Tuzle i Udruženje "Majke Srebrenice" smatraju da je 9. januar 1992. godine, kada se proslavlja formiranje Republike Srpske, ustvari dan nastanka paravojne tvorevine koja pokreće rat. "Obilježavate dan koji pokriva ratne zločine - dakle 9. januara počinje ta mašinerija zla koja proizvodi to što je proizvela. A fotografije o bošnjačkim žrtavama u Tomašicama kod Prijedora su samo potvrda forezničke istine", smatra Sinan Alić iz Fondacije "Istina, pravda, pomirenje". "Mi treba da probudimo savjest onih koji su učestvovali u svim događajima Bosne i Hercegovine, jer taj 9. januar je krojač svih ubistava koja su se desila na prostoru Bosne i Hercegovine. Ne govoreći o Bošnjacima, Srbima, Hrvatima ili bilo kome, smrtna kazna za svakog koji je ubijen na prostoru BiH je 9. januara donesena ta odluka", smatra Hatidža Mehmedović iz Udruženja "Majke Srebrenice". Ako se želi ukazati na ratne zložine u BiH, zašto se prećutkuju zločini nad Srbima, ističu iz srpskih udruženja porodica poginulih i izbjeglih. "Vi svi znate da su prve žrtve u BiH - Srbi. Nikad niste tu temu spomenuli. Da li znate da je Nenad Rankić iz Srebrenice 26. maja 1992. godine nabijen na kolac i pečen - ja sam lično gledala sliku kod njegove majke? - kaže Zdravka Karlica, predsjednik Organizacije porodica poginulih iz Prijedora. Hatidža Mehmedović obećava da će ispitati taj slučaj. "Hoću, tako mi Boga, jer to bi me bilo stid. Ja to prvi put čujem", kaže Mehmedovićeva. "Mi moramo priznati da je bilo zločinaca i na drugoj strani, ne možete reći da je srpska strana zločinačka", ističe Karlica. "Zašto se ćuti o žrtvama Tuzlanske kolone, zašto vam u Federaciji smeta sve što počinje sa "S". Zašto se prećutkuju zločini nad Srbima u Srebrenici, Bratuncu, Kravici koji su počinjeni pod komandom Nasera Orića", ukazuje Veljko Stevanović, predsjednik Saveza udruženja porodica izbjeglih i raseljenih lica i povratnika. Isticati samo bošnjačke žrtve i negirati zločin na Srbima – Republiku Srpsku izbacujete iz Bosne i Hercegovine, poručuje Stevanović. (BN TV) https://www.youtube.com/watch?v=BGXNuagGtF0

Komentari / 741

Ostavite komentar
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE
Name

Manda

18.01.2014 18:15

Sta je Bosnjaci svrbi vas guza. Hehe. Sta vi to jedva cekate "novu oluju" . Dobicete vi " oluju" samo neznam kud ce te bjezati? U RS vas nece, u Srbiju nema sanse, mi vas vise necemo , kuda ??? Jedino avionom za Tursku, Siriju ili Palestinu. Zasto si ti to spreman BOSNJAK ? Mislis opet u Njemacku ? Hehe . Nece vas vise ni tamo!

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

18.01.2014 18:05

Jedna ispravka U Sarajevu je bilo 136 logora za silovanje, mucenje i ubijanje Srba i Srpkinja a ne 125 . Bio sam u Kazanima, neznam ni sam kako sam prezivio. Mogu samo ovim kravama iz Srebrenice da kazem da nisam vidio vecih zvijeri, ubica, manijaka i zlocinaca od tih takozvani Bosnjaka. Vama je bog dao Srebrenicu samo da vam vrati sva ona zlodjela koja smo mi prosli u vasim logorima. Dabogda vam bog dao sve ono sto sam ja i moja djeca prosli u Sarajevu. Ubili ste mi cerku od 9 godina pred mojim ocima i pricate ko je poceo rat. Smradovi mudzahedinski nikad vam oprostiti necu.

ODGOVORITE
Name

zuti

17.01.2014 04:52

Hajde lazite nekog drugog ne britance I cjeli svjet samo lazete.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

17.01.2014 14:04

Bosnjak uživaj na26%BiH , probaj malo da odes do Zapadne Hercegovine pa vidi na koju državu posjeća,ne zanosi se jer vise vam nema ko pomoc.Vidio si kako su Rusi ojačali na primjeru Ukraine i nema bomoardovanja Sirije.

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:16

re.Mojsije sa Istoka

ODGOVORITE
Name

BOSNJAK

16.01.2014 23:18

MI SMO spremni A vi?

ODGOVORITE
Name

budalestina...

16.01.2014 22:52

ovo sve sto se desilo zato smo mi svi krivi jedni manje ili vise nije bitno..sad mozemo samo zaliti svoje koje su poginuli u ovaj prokleti rat..Sta vredi ako je Mladic u zatvoru ili Nasir...nama trebaju one osobe koje su ubijali i silovali koji su ucinili to zlo,koji se jos krecu po nasim gradovima i smiju se na ovo sve,nije vazno dal je srbin ili musliman ,hrvat...

ODGOVORITE
Name

Samo Kako Jes

24.04.2024 07:12

Umjesto sto se prepirete i jedni I drugi I treci bolje bih vam bilo da idete traziti posla

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

16.01.2014 20:58

Ко уопште тражи помирење са муслиманима, нисте ми јасни, какво бре помирење са њима, него припремајте се за друго полувреме.

ODGOVORITE
Name

Vrhpolje- S. Most

16.01.2014 20:55

Re. Srbin Srpska krv vam je tekla venama do 1389. godine .Od te godine nestaje i narednih 500.godina vam prociscavamo krv sve do danas.Izgleda da vam se opet pocela troavati i trbalo bi ponoviti cijeli ciklus.

ODGOVORITE
Name

SOKO

16.01.2014 20:55

ENO VAM DOKAZ KAKAV STE NATOD IZVODE VAS SA TENISKOG TERENA . KADA SU POBIJENI SRBI NA BOŽIĆ DALI STE VI OČEKIVALIHUMANITATNU U SREBRENICI O TOME NEVOLITE PRIČATI

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 08:25

91.-e ih je fino opomenuo Karadžić, a oni hoće neku njihovu Bosnu i dobili 26%.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 09:09

Je li ovo nesto cime se treba ponositi sta je ovaj veliki junak uradio? Takvi kao ti upravo potvrdjuju sve te opuzbe koje dolaze.

ODGOVORITE
Name

mrsic

16.01.2014 07:57

U Bosni i Hercegovini nema pocetka rata. To je samo nastavak rata u Sloveniji i Hrvatskoj gdje su velikosrbi poceli rat. Problem je u tome sto srpska propaganda je ubijedila veci dio srpskog stanovnistva da su drugi narodi krivi za pocetak rata.

ODGOVORITE
Name

Putinoglu

16.01.2014 08:09

Niste smjeli dati ovoliki prostor ovom muslimanu, a da pritom ne obezbijedite kompetentnog sagovornika sa srpske strane. Ovako je ispalo da ste dali odlicnu priliku muslimanima da u udarnom terminu iznose svoju "istinu" bez mogucnosti da neko argumentovano sa srpske strane neutrališe sve to. Oni su odlično iskoristili, besplatno im ponudjen medijski prostor. Šteta.

ODGOVORITE
Name

dule

16.01.2014 06:57

Zavadi pa vladaj. Dok je ovaca biće vune i džempera. Mrtve niko oživjeti neće niti može, ali ovakvi tipovi su svjesno instalirani da bi 18 godina poslije rata raspirivali mržnju. Ista stvar je i u Hrvatskoj. Kad političarima nestane para, a još se ušlo i u EU, a narodu sve gore, tu je stari oprobani recept - ćirilica, Srbi, ko je koga prvi napao, samo da se skrene pažnja sa nesposobnosti i kriminala u vlasti. Jer, zaboga, svi u vlasti su školovani eksperti, titule diplome, a narod nezaposlen i očajan.

ODGOVORITE
Name

Cojkilo

16.01.2014 18:45

Ma ko kaze da narod nije kriv Ma kriv je itekako kad su mu u prazne glave ugurali razlicite ratoborne bogove koji nikada se nece moci pomiriti

ODGOVORITE
Name

Mili

16.01.2014 07:33

Stid vas bilo sto dovodite bagru u studio. Ako nemate nikog drugog, ne dovodite, nemojte ni fasiste i turske hohstaplere. Srebrenica je dobila sto je tražila i sta ste se uzdrkali oko toga? Kad ce emisija o Srbima iz Hrvatske sto su proterani ili nestali, dosta je turskog fasizma i propagande.

ODGOVORITE
Name

petrar

16.01.2014 16:21

Gospodin Alić zna za Srebrenicu, Kazane, neće da zna za za Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu.Gospođa Mehmedović je ljubomorna na Srbiju sto je pomagala srpskom narodu u BiH,pa gdje im je bila njihova Turska.a kokoće doći do pomirenja kada komšije iz Federacije imaju toliko mržnje u RS i Srbe,kad bih mogli uništili bi srpsko biće. Trebamo mi Srbi da budemo složni.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:38

Sijekovac, Kupres, Dobrovoljacka ulica i Tuzlanska kolona, Koridor zivota, smrt 12 beba u KC BL, zlocini mudzahedina, Kravica na Bozic 1993, zlocin u Rogatici, 125 logora za Srbe u Sarajevu, ubistvo srpskog svata Nikole Gardovica...

ODGOVORITE
Name

Milovan

16.01.2014 09:24

Čim sam vidio ko su sagovornici u emisiji prebacio sam na drugi kanal.Mislim da su pogrešna mišljenja da treba dati priliku da se čuje i druga strana na ovakav način,jer ovi koji pričaju o zločinima isključivo vide zločin samo jedne strane.Medijska promocija koju im BN televizija omogućava je nepotrebna i kontraproduktivna.Nema tu ni oprosta ni pomirenja,to su pogrešne pretpostavke.Radi se jedino o patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko.I to je nažalost dobro plaćen posao.Tako je bilo i tako će nažalost biti i dalje.Mene jedino brine što su mlade generacije još radikalnije.BN televizija koju redovno gledam je ovom emisijom sebi žargonski rečeno fudbalskim riječnikom dala auto gol.Nemojte to više raditi.

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

16.01.2014 18:31

Južnjak u Vojvodini žive 90% SRBI veliki broj iz BiH i dan danas je naseljavamo .Nisi nikad ni bio u Vojvodini,u njoj su veći Srbi nego u samoj Srbiji.A Sandžaka je pola u Crnoj Gori koja je već jednom nogom u Evropi ,sumnjam da bi oni dali svoj dio bez krvi.

ODGOVORITE
Name

etnolog

16.01.2014 09:17

Gosp. Alic uporno poredi Hitlerov II Sv.rat sa ratom u BiH u smislu pocinjenih zlocina kako bi nametnuo njegovu istinu da su Srbi i prvi poceli i jedinini cinili zlocine, a sve u cilju ukidanja RS a pod izgovorom za istinu ,pravdu i pomirenje ,ali to mu nece proci jer je Muslimanska strana cinila i suvise strasnih zlocina koji ne mogu biti vecno skrivani od javnosti a za koje Gosp. Alic jako dobro zna samo nema "srce u junaka" da ih i javno objavi, e onda mozemo pricati o nekom pomirenju .

ODGOVORITE
Name

srbin

16.01.2014 07:34

STA KUKAJU OVE POTURICE KADA IM SRPSKA KRV TECE VENAMA. DRUGO, TRECE ILI CETVRTO KOLJENO IM SE POTURCILO ZA VRIJEME TURAKA DA BI SPASILO DU.E. KAKVI BOSNJACI I BOSANSKI JEZIK! SVI SU ONI POTURICE. TO NJIH BOLI SRBI SU SE SAMI UBIJALI U RATU VJEROVATNO. OVOJBULU I OVOM CVIKERASU TREBA ZABRANIT ULAZAK U REPUBLIKU SRPSKU. U ORAHOVI KOD GRADISKE JEDAN SRBIN USAO U DZAMIJU I STAVIO CD OD BAJE KNINDZE I ZA BAJRAM KAD JE ZAPJEVAO BAJA U DZAMIJI TO JE SVE GORILO NE VOLIM TE ALIJA. DOK SU SE MUSLIMANI POPELI U RAKETU U ONAJ SILJAK DA ISKLJUCE BAJA OTPJEVAO CIJELU PJESMU. ZIVJELA VJECNO, DRAGA NAM REPUBLIKO SRPSKA, I AKO TREBA SVI CEMO POGINUTI ZA NJU. I, BRACO SRBI, BUDITE SLOZNI. VIDIS KAKO SU OVI SLOZNI. ZAPAMTITE - SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

ODGOVORITE
Name

blbl

16.01.2014 06:33

Zaštićeni svjedok Tužilaštva BiH je dao iskaz na suđenju Ostoji Stanišiću i Marku Miloševiću, optuženima za učešće u zločinu počinjenom na brani kod Petkovaca, gdje je pogubljeno oko 1.000 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

dm

16.01.2014 20:10

Sve dok vazi pravilo sto veci zlocinac to veci heroj u svom narodu ne samo da nece biti pomirenja nego nema srece ni za te narode jer kad ljude zatrujes nacionalizmom tad je najlakse njima manipulirati i pljackati ih a da oni to neprimjecuju naj bolji dokaz su ove izborne godine

ODGOVORITE
Name

stl

16.01.2014 07:21

U Kravici nisu izginuli civili vec samo vojska tako da zlocina nije ni bilo, ali ako mislite na par baba sto su poginule, to su bili veci junaci od vojnika jer su i one imale oruzje i bombe sa sobom koje su iskoristile na najgori moguci nacin.

ODGOVORITE
Name

srebrenica

16.01.2014 06:59

Jedna strana ima dokaze i sudske presude, druga nema ili ne pokazuje.

ODGOVORITE
Name

Md

16.01.2014 06:53

Od pomirenja nista sve dok Turci ne priznaju genocid nad srpskim narodom od Osmanlijskog carstva, pa svi ratovi i naravno ovako zadnji. Malo sam razocaran u BN. Zasto dovodite baburine da laju protiv nas, ona koliko laje nece je htjeti ni njezin Alah, a ovi iz Organizacije za pomirenje - jedino im je lijep naziv, a ostalo je fašistička propaganda. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Milojko

16.01.2014 05:43

Sve ovo je u svrhu predstojećih izbora. Umjesto da tribina bude ekonomske prirode oni dovode profuknjače koje se vozaju u skupim terencima da truju narod pričama koje se pričaju prije svakih izbora.

ODGOVORITE
Name

Nasa Bosna

16.01.2014 06:15

Vas izgleda boli istina. Pa takve negativne komentare pisete.

ODGOVORITE
Name

Max

16.01.2014 17:32

Zivjela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

bosnjak

16.01.2014 10:31

Svaka cast na emisiji, sto ljudi sto cudi!

ODGOVORITE
Name

mario

16.01.2014 09:41

Ne treba niko slušati ove babe kako lažu, one su plaćene da to lažu, treba ih sve pobiti koji pričaju da je bilo genocida u Srebrenici. Živjela RS.

ODGOVORITE
Name

Skorpion

16.01.2014 09:46

Ova televizija BN je stvarno u sluzbi velikosrpske propagande,u nedostatku dokaza sa ortodoksne stane i voditeljica se debelo pridruzila u odbranu ortodoksnih zlocina.

ODGOVORITE
Name

Brko

16.01.2014 01:03

A ko je ono 31. marta, 92. bacio prvu bombu u kafic Istambul? Bacio je momak Srbin iz Dvorova koji je navodno odmah uhapsen. Smetalo mu sto se kafic tako zove. Malo se bolje informisite i priznajte ko je poceo rat.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

15.01.2014 23:43

Mira nema i nece ga ni biti sve dok nas Srbe tjeraju da zivimo s njima! Zato razlaz, ali miran razlaz, jer ovakvo stanje nece jos dugo biti odrzivo.

ODGOVORITE
Name

Samo Istina

16.01.2014 00:03

Srbe uvijek boli istina...sa vama se ne moze zivjeti, ko moze sa vama da zivi? Vi ste uvijek ugrozeni i sad zelite reci da ste vi oni koji su ginuli..

ODGOVORITE
Name

Bole

16.01.2014 00:07

Prosli rat je bio obicna farsa koju su rezirali placenici iz inostranstva. Srbi su mogli dobiti sve da su se za to borili, ali nisu. Sve u svemu dobro smo prosli kad uzmemo u obzir da smo se borili protiv NATO pakta, Al Kaide, Hrvata i Bosnjaka. Malo je onih koji su ova zla ikad pobijedili. Cuvajmo nasu Republiku jer smo je tesko stvorili.

ODGOVORITE
Name

koki

16.01.2014 10:32

Sve pohvale na racun BN televizije, samo napred i dalje samo objektivno.A kad je emisija u pitanju, pa da se Sarajevo ne zove Sarajevo i Srebrenica Srebrenica, Muslimani bi trazili da se zabrani upotreba slova S.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.01.2014 00:02

Srbe iz Zenice ste zaboravili

ODGOVORITE
Name

serbo boss

24.04.2024 07:12

Tako je braco Srbi sve im recite,a ne samo oni da kukaju!!

ODGOVORITE
Name

zb

24.04.2024 07:12

Daj gonite ove sto nece nista da priznaju,a i placeni su za to.jos malo pa ispade srebenica metropola od 100000.stanovnika.pola srbi pobili.pa imateli vi obraza kad odete tom vasem allahu

ODGOVORITE
Name

coki

15.01.2014 22:48

Ove majke srebrenice stvarno kao estradne zvijezde non stop u medijima

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

15.01.2014 22:50

Ova Hatidža je debelo plaćena da laje na Srbe i širi negativnu propagandu. Kakva mašinerija, pa oni su prije tog "famoznog" 9og januara u selu Jošinaca kod Foče na Svetog Nikolu pobili 70 osoba počevši od djeteta od 3 godine. Ni to im nije bilo malo pa su ubili sve životinje koje su našli. U selu Draževu su sjekli ruke, noge i glave starim osobama. Neke su žive vezali bodljikavom žicom pa zapalili! Ša će ova da ispita, ko nju šta pita, puno se ufurala. Krajnje je vrijeme da napravimo svoje tužilaštvo i hapsimo zločince. Biće dosta materijala i svjedoka a ovima odmah oduzeti nadležnost za RS.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

15.01.2014 22:52

DOSTA SA KUKANJEM ! Ovi iz udruženja idu pogrešnim putem. Braneći sebe da je i drugi činio zločine je jednako zaštiti zločinaca. Ti iz udruženja treba fino lijepo da sjedu i da se ne prepiru ko je više ili manje činio zločine. Nego da svi zločinci ma ko da su budu izvedeni pred lice pravde. Tu netreba braniti one koji su više ili manje činili zločine. Svi zločinci su isti. Treba da im se sudi i da ih stigne kazna. Ako ih nestigne zemaljska onda će da ih stigne božija, jer niko nema pravo drugom oduzeti život sem boga koji mu ga je podario. Igrati boga je opasno. Od božije se kazne nemože pobjeći.

ODGOVORITE
Name

re srbin

16.01.2014 08:42

Srbineeee, što si to toliko nervozan? E, jesi junačina, pa još krupnim slovima laješ. Zbog takvih niko ne voli Srbe, hoću reći VLAHE!

ODGOVORITE
Name

cestitam

16.01.2014 07:53

Svaka cast BN televiziji na emisiji. Jedina TV u RS koja je prije svega profesionalna i koje je neovisna od nacionalizma koji razjeda ovo društvo. Čestitke, a vi koji kritikujete BN preokrenite na RTRS i uživajte u personifikaciji Gebelsa

ODGOVORITE
Name

Grigorije.

15.01.2014 22:43

Nikad neće doći do pomirenja mržnja je ogromna i svaki dan je sve jasnije da nemožemo zajedno.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.01.2014 22:45

Po meni BN,kao televizija sa nacionalnom frekvencijom,ovakvim placenicima i lazovima poput gospodje Mehmedovic i gospodina Alica ne treba daje medijski prostor,imaju oni svoju FTV i BHT.

ODGOVORITE
Name

Nedjo

15.01.2014 22:45

Traze pomirenje a jedini uslov je ukidanje Republike Srpske. NIKADA zivela RS! .

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

16.01.2014 12:49

Nisu nama problem ni ratni huskac Alic niti "srebrenicka majka" Mehmedovic, problem su nasi srbi koji su u ovu emisiju dosli nepripremljeni i bez dokasa "crno na bijelo"! Dobro im je Mehmedovicka rekla da oni treba da pricaju o Srpskim zrtvama kojih je samo da podsjetim bilo preko 23000 i oko 60000 vojnika VRS-a a ne da cekaju da se neko iz Suda i Tuzilastva sjeti pa da nekog procesuira za zlocine nad srbima!

ODGOVORITE
Name

BORCI NEZABORAVLJAJU

16.01.2014 13:50

Mi njima da damo prostora da po nama pljuju na našoj televiziji ,a nijedan predstavnik našeg udruženja nikada nije pozvan na neku federalnu televiziju.Kod njih su samo dobro došli srbi koji pljuju po RS-u

ODGOVORITE
Name

Milunka

16.01.2014 13:05

Halooooo, zemlja zove Bošnjake :D Kosa mi se digne na glavi od priče o muslimanskim žrtvama, a ko je ubio, mučio i klao Srbe? Sramota!Gdje vas vodi ta politika, dokle mislite minimizirati srpske žrtve? Republika Srpska postoji i postojaće,dokle god Srbi dišu i žive!

ODGOVORITE
Name

Gazija

16.01.2014 16:31

Grozim se kakva mržnja vlada1! Svi zločinci bilo koje vjere trebaju odgovarati za svoja nedjela koja su počinili u proteklim ratovima! Hljeba,vode i slobode...

ODGOVORITE
Name

miki

16.01.2014 16:38

Hajde momci i djevojke malo da se radi a ne samo da se lupa i dzabalebari.

ODGOVORITE
Name

JUžnjak

16.01.2014 16:45

Ja sam Bošnjak, i svima vama Srbima želim da se odvojite od BOSNE..ali morate znatii,da če se odvojiti Vojvodina i Sanđak iz Srbije...Jer sanđak je Bošnjačkii..pa sad srbi razmislite šta je bolje za vas. ILi neka bude BIH i vaša država,pa se dogovorite sa Bošnjacima da imate na zastavi ORAO Ljiljan i Šahovnicu pa da zajedno živimo..ili da se iz RS odovije pa da Srbija gubi sve!!

ODGOVORITE