Бећировић против Дана Српске

Предсједавајући Представничког вијећа Парламентарне скупштине БиХ Денис Бећировић данас је, на прес конференцији у Сарајеву, увриједио све који  славе Дан Републике Српске, назвавши тај празник неуставним, а Републику Српску парадржавном творевином.

Република Српска 09.01.2014 | 21:05
Бећировић против Дана Српске
Предсједавајући Представничког вијећа Парламентарне скупштине БиХ Денис Бећировић данас је, на прес конференцији у Сарајеву, увриједио све који  славе Дан Републике Српске, назвавши тај празник неуставним, а Републику Српску парадржавном творевином.Он је позвао ОХР и Европску унију да забране прославу Дана Републике, а окомио се и на Србију и њене званичнике. Дан Републике Српске за Дениса Бећировића је неуставан, антидејтонски и наприхватљив јер, по њему 9. јануар нема упориште ни у Дејтонском  мировном споразуму ни у Уставу БиХ. За разлику од БиХ која је, по некој само њему знаној историји, најстарија држава у Европи, Република Српска, сматра Бећировић, нема историјски континуитет. ,,Недопустиво је да се слави 9. јануар, 1992. године јер је то датум када је формирано непризнато, нелегално и прадржавно тијело унутар БиХ'', каже Бећировић. Немоћан да сам наметне забрану прославе Дана Републике Српске, Бећировић у помоћ позива ОХР, високог представника, специјалног представника Европске уније и шест земаља потписника Дејтонског мировног споразума. Захтијева да реагују на, како каже, негирање Дејтона и Устава БиХ. Бећировићу сметају и честитке поводом Дана Републике Српске које долазе из Србије па, вјероватно с циљем развијања добросусједских односа, поручује: ,,Србија није гарант Дејтонског мировног споразума, нити је позвана да у БиХ буде гарант било чега''. Упитан да прокоментарише морбидне фотографије које су ових дана бошњачка удружења, поводом дана Републике Српске, послала на адресе  представника свих нивоа власти у Републици Српској и представника Српске у заједничким институцијама БиХ, Бећировић је одговорио да је БиХ  демократска земља у којој свако има право да изрази своје мишљење. С циљем, како тврди, демократије, али прије ће бити додворавања бошњачким гласачима, Бећировић је у парламентарну процедуру упутио Приједлог Закона о празницима у БиХ, у којем се осим Нове године, Првог маја и Дана побједе над фашизмом предвиђа празновање тзв. Дана државности, Дана независности и Дана пријема БиХ у Уједињене нације. Неизоставан је 11. јули као Дан сјећања на наводне жртве геноцида у Сребреници. Иако се стално позива на Дејтон, Бећировић сматра да датум потписивања Дејтонског мировног споразума не може бити празник у БиХ. Приједлог Закона о празницима у БиХ предвиђа и по пет дана за вјерске празнике, по којем Срби не би празновали Бадњи дан, Дан Републике био би само вјерски празник, а не би имали ни право на слободне дане за породичну крсну славу. Србима не би било дозвољено ни да прослављају православну Нову годину, за разлику од припадника исламске вјероисповијести који би имали право на нерадни дан за хиџретску, муслиманску Нову годину. Бећировићев закон укида и Хрватима у БиХ празновање највећег хришћанског празника Васкрса. Демократски, нема шта.

Коментари / 390

Оставите коментар
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.01.2014 18:58

РУМЕНКО СРЕЦАН ТИ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.01.2014 09:46

Де, драги Денисе, скини онај комад сланине са тавана који крисом сусис да комсије не виде, насјецкај нам мезе те успи по једну сљивовицу, а онда отвори дусу и реци од којих комплекса болујес. Ево, узимам себи за право да захтијевам од свих људи на овом форуму да улозе максималне напоре те да заједно потразимо лијека за твој болесни ум. Отвори дусу, Бецире, те нам реци са које стране главе те зига. ЗИВИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменко вели

10.01.2014 09:31

Е ако руменко вели, мора да је тако...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

19.04.2024 03:46

Нека неко казе ста није ТАЦНО у изјави великог цовјека и господина Бецировица?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.04.2024 03:46

Могу босњаци бит против тог дана али ја мислим да смо ми данас показали колико нас то интересује ста поједини босњаци о томе мисле. Немогу нам ниста и то им је криво. За бецировица и остале непријатеље је данас поцела предизборна кампања. Знају они да је РС за њиха страна дрзава па ајд да подјеле федерацију сад јос са коцкастима. Нек се брину боље о себи него о нама. Ми са њима немамо ниста и нецемо никад висе имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.01.2014 09:02

Бас је смијесан овај Бецировиц, он дрзи говор мрзње, понизава Дејтонски споразум и тумаци га на, само себи, познат нацин, а трази помоц од ОХР и Инцка. Они никако да схвате да у РС постоји политицки зивот као у свим европским земљама. И да се ту играју свакакве игре, али кад је РС у питању све су партије као једна. Овај јадо мисли да би сад могао јос несто одузети од права и надлезности РС посто се народ дигао да смијени Додика и екипу. Е мој Бецире, кад је РС у питању сваки Србин исто мисли. Оставите се ви насих празника и бриге око тога. Ми цемо славити ста ми хоцемо, а не ста вама муслиманима пасе. А ви "Хас" понављате само ко папагај увијек исту прицу. Па и ви сте у Сарајеву побили и протјерали све Србе. У Сребреници сте први направили покољ 3144 особа па сто то некад не споменете. То су васи темељи те васе Босне. Узас како сте болесни мрзњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србислав

09.01.2014 21:30

Е овај Бецировиц кад год зине неко му г. . .о изидје из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

09.01.2014 21:02

пошто човек жели да све укине,па хајде онда да ми укинемо њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нх

09.01.2014 20:18

Зивјела Босна и Херцеговина у својим границама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2014 20:52

Сто? и ви сте славили дан Босне и Херцеговине, па ми нисмо ниста реаговали, па прихватите и ово данас као истину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексиц

10.01.2014 11:06

Ко је тај Бецировиц да би о њему коментарисао, он је тамо да дизе и спуста руку кад му се нареди јер његовом главом мисли други?! А његово је само да је носи, и ако залута, небитан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

09.01.2014 20:13

Овакви нас ликови уједињују.Сви ми који овде куцамо имамо разлицита мисљења о страњама у РС.Једни су за СНСД други за СДС али кад је у питању РС ту нема разлике....Сто пре сватис Бецировицу да је РС трајна категорија бице боље за све...Ти прозивас Србију,нас који славимо.Ја да се питам неби дао насима да иду у Сарајево на те сједнице док се не извините...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаш

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живјели браћо Босанци и Херцеговци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 18:08

Зивјела Република Српска,али не и ови сто је воде,нека се сраме оних који су је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.01.2014 16:46

бла бла бецире Прица баба сто би била рада,ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСК! ВЕСЕЛО СРБАДИЈО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.01.2014 17:38

Па антиуставно је то сто ти причаш, изазивас мрзњу, како ти мислиш да направиш ту твоју Босну ако тако причаш, ви из Федерације кад немате аргумената ви се хватате Алијине политике, нема од тога ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диxи

09.01.2014 14:27

Кад би се питао Бецировиц ни Срба не би било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:19

Је ли то онај из оне странке која је у коалицији са Додиковом СНСД-ом? Ништа ново ни чудно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

09.01.2014 14:20

Бећировић је један човјек чији цивилацијски ниво уопште не одговара ни најнижем нивоу једног цивилизованог грађанина у 21. вијеку! Његово негирање значаја Дејтонског споразума и проглашења Републике Србске и прославе њеног рођендана је дубоко национално и као такво за сваку осуду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.01.2014 14:00

Кога јос брига ста овај прица, као да је мотку прогутао. Класицни Србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.01.2014 14:18

Бећировићу , узалуд се глупираш, јер нећеш добити следећи мандат. Ти си прошлост и свог народа и ове државе. А мало погледај потписивање и у Дејтону и у Паризу , па ћеш ваљда схватити да ли је Србија као и Хрватска, гарант или није. Толико ћеш ваљда сконтати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.01.2014 15:58

Рече човјек и оста жив. Не ваља му што се оволико нервира, може негативно утицати на његов кардиоваскуларни систем. Срећа да не ископаше пирамиду одбјеглог фараона Рамзеса који је промјенио име у Рамо када је дошао овдје, неби човјек могао "опстати" од њих. Било је мјењања имена али много касније од Рамзеса . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

з......

09.01.2014 15:40

Ти сто кмецис, видијецемо кад се настави коце се слађе смијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

09.01.2014 14:02

Нека пуси ку.ац! Или нека се врати у православље посто је јањицар или нека иде у Турску ако му смета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:16

ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАДОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

09.01.2014 16:08

Боли нас оно измедзу ноге ста ови зеленени мисле. ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРПСКИ НАРОД А ПОСЕБНО РАТКО МЛАДИЦ И РАФОВАН КАРАДЗИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.01.2014 16:11

Босњаци опет јаукају као прије 20 година. Кме кме кме. Пукните од муке.

ОДГОВОРИТЕ