Bećirović protiv Dana Srpske

Predsjedavajući Predstavničkog vijeća Parlamentarne skupštine BiH Denis Bećirović danas je, na pres konferenciji u Sarajevu, uvrijedio sve koji  slave Dan Republike Srpske, nazvavši taj praznik neustavnim, a Republiku Srpsku paradržavnom tvorevinom.

Republika Srpska 09.01.2014 | 21:05
Bećirović protiv Dana Srpske
Predsjedavajući Predstavničkog vijeća Parlamentarne skupštine BiH Denis Bećirović danas je, na pres konferenciji u Sarajevu, uvrijedio sve koji  slave Dan Republike Srpske, nazvavši taj praznik neustavnim, a Republiku Srpsku paradržavnom tvorevinom.On je pozvao OHR i Evropsku uniju da zabrane proslavu Dana Republike, a okomio se i na Srbiju i njene zvaničnike. Dan Republike Srpske za Denisa Bećirovića je neustavan, antidejtonski i naprihvatljiv jer, po njemu 9. januar nema uporište ni u Dejtonskom  mirovnom sporazumu ni u Ustavu BiH. Za razliku od BiH koja je, po nekoj samo njemu znanoj istoriji, najstarija država u Evropi, Republika Srpska, smatra Bećirović, nema istorijski kontinuitet. ,,Nedopustivo je da se slavi 9. januar, 1992. godine jer je to datum kada je formirano nepriznato, nelegalno i pradržavno tijelo unutar BiH'', kaže Bećirović. Nemoćan da sam nametne zabranu proslave Dana Republike Srpske, Bećirović u pomoć poziva OHR, visokog predstavnika, specijalnog predstavnika Evropske unije i šest zemalja potpisnika Dejtonskog mirovnog sporazuma. Zahtijeva da reaguju na, kako kaže, negiranje Dejtona i Ustava BiH. Bećiroviću smetaju i čestitke povodom Dana Republike Srpske koje dolaze iz Srbije pa, vjerovatno s ciljem razvijanja dobrosusjedskih odnosa, poručuje: ,,Srbija nije garant Dejtonskog mirovnog sporazuma, niti je pozvana da u BiH bude garant bilo čega''. Upitan da prokomentariše morbidne fotografije koje su ovih dana bošnjačka udruženja, povodom dana Republike Srpske, poslala na adrese  predstavnika svih nivoa vlasti u Republici Srpskoj i predstavnika Srpske u zajedničkim institucijama BiH, Bećirović je odgovorio da je BiH  demokratska zemlja u kojoj svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje. S ciljem, kako tvrdi, demokratije, ali prije će biti dodvoravanja bošnjačkim glasačima, Bećirović je u parlamentarnu proceduru uputio Prijedlog Zakona o praznicima u BiH, u kojem se osim Nove godine, Prvog maja i Dana pobjede nad fašizmom predviđa praznovanje tzv. Dana državnosti, Dana nezavisnosti i Dana prijema BiH u Ujedinjene nacije. Neizostavan je 11. juli kao Dan sjećanja na navodne žrtve genocida u Srebrenici. Iako se stalno poziva na Dejton, Bećirović smatra da datum potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma ne može biti praznik u BiH. Prijedlog Zakona o praznicima u BiH predviđa i po pet dana za vjerske praznike, po kojem Srbi ne bi praznovali Badnji dan, Dan Republike bio bi samo vjerski praznik, a ne bi imali ni pravo na slobodne dane za porodičnu krsnu slavu. Srbima ne bi bilo dozvoljeno ni da proslavljaju pravoslavnu Novu godinu, za razliku od pripadnika islamske vjeroispovijesti koji bi imali pravo na neradni dan za hidžretsku, muslimansku Novu godinu. Bećirovićev zakon ukida i Hrvatima u BiH praznovanje najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa. Demokratski, nema šta.

Komentari / 390

Ostavite komentar
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE
Name

istina

11.01.2014 18:58

RUMENKO SRECAN TI DAN REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

10.01.2014 09:46

De, dragi Denise, skini onaj komad slanine sa tavana koji krisom susis da komsije ne vide, nasjeckaj nam meze te uspi po jednu sljivovicu, a onda otvori dusu i reci od kojih kompleksa bolujes. Evo, uzimam sebi za pravo da zahtijevam od svih ljudi na ovom forumu da uloze maksimalne napore te da zajedno potrazimo lijeka za tvoj bolesni um. Otvori dusu, Becire, te nam reci sa koje strane glave te ziga. ZIVIO.

ODGOVORITE
Name

Rumenko veli

10.01.2014 09:31

E ako rumenko veli, mora da je tako...hehehe

ODGOVORITE
Name

Neka

18.04.2024 10:27

Neka neko kaze sta nije TACNO u izjavi velikog covjeka i gospodina Becirovica?!

ODGOVORITE
Name

Deki

18.04.2024 10:27

Mogu bosnjaci bit protiv tog dana ali ja mislim da smo mi danas pokazali koliko nas to interesuje sta pojedini bosnjaci o tome misle. Nemogu nam nista i to im je krivo. Za becirovica i ostale neprijatelje je danas pocela predizborna kampanja. Znaju oni da je RS za njiha strana drzava pa ajd da podjele federaciju sad jos sa kockastima. Nek se brinu bolje o sebi nego o nama. Mi sa njima nemamo nista i necemo nikad vise imati.

ODGOVORITE
Name

Simo

10.01.2014 09:02

Bas je smijesan ovaj Becirovic, on drzi govor mrznje, ponizava Dejtonski sporazum i tumaci ga na, samo sebi, poznat nacin, a trazi pomoc od OHR i Incka. Oni nikako da shvate da u RS postoji politicki zivot kao u svim evropskim zemljama. I da se tu igraju svakakve igre, ali kad je RS u pitanju sve su partije kao jedna. Ovaj jado misli da bi sad mogao jos nesto oduzeti od prava i nadleznosti RS posto se narod digao da smijeni Dodika i ekipu. E moj Becire, kad je RS u pitanju svaki Srbin isto misli. Ostavite se vi nasih praznika i brige oko toga. Mi cemo slaviti sta mi hocemo, a ne sta vama muslimanima pase. A vi "Has" ponavljate samo ko papagaj uvijek istu pricu. Pa i vi ste u Sarajevu pobili i protjerali sve Srbe. U Srebrenici ste prvi napravili pokolj 3144 osoba pa sto to nekad ne spomenete. To su vasi temelji te vase Bosne. Uzas kako ste bolesni mrznjom.

ODGOVORITE
Name

Srbislav

09.01.2014 21:30

E ovaj Becirovic kad god zine neko mu g. . .o izidje iz usta.

ODGOVORITE
Name

nikola

09.01.2014 21:02

pošto čovek želi da sve ukine,pa hajde onda da mi ukinemo njega.

ODGOVORITE
Name

nh

09.01.2014 20:18

Zivjela Bosna i Hercegovina u svojim granicama...

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2014 20:52

Sto? i vi ste slavili dan Bosne i Hercegovine, pa mi nismo nista reagovali, pa prihvatite i ovo danas kao istinu !!!

ODGOVORITE
Name

Aleksic

10.01.2014 11:06

Ko je taj Becirovic da bi o njemu komentarisao, on je tamo da dize i spusta ruku kad mu se naredi jer njegovom glavom misli drugi?! A njegovo je samo da je nosi, i ako zaluta, nebitan je.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.01.2014 20:13

Ovakvi nas likovi ujedinjuju.Svi mi koji ovde kucamo imamo razlicita misljenja o stranjama u RS.Jedni su za SNSD drugi za SDS ali kad je u pitanju RS tu nema razlike....Sto pre svatis Becirovicu da je RS trajna kategorija bice bolje za sve...Ti prozivas Srbiju,nas koji slavimo.Ja da se pitam nebi dao nasima da idu u Sarajevo na te sjednice dok se ne izvinite...

ODGOVORITE
Name

Haš

09.01.2014 19:07

Та ваша српска је клањем моје фамилије у општини Приједор настала и никад ту чињеницу неможете да избришете из историје а ваша култура и васпитање се осликава са вашим недоличним коментарима. Да је ви славите имате пуно право као и ми да указујемо на чињенице а Приједор и Томашица су само мали дио срамне историје. Живjели браћо Босанци и Херцеговци.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 18:08

Zivjela Republika Srpska,ali ne i ovi sto je vode,neka se srame onih koji su je stvarali.

ODGOVORITE
Name

Миле

09.01.2014 17:54

Живјела Српска и сви они који је воле, а они који је мрзе нек цркну од муке, и знајте никад је нећете укинути, макар вас било још пет пута толико, нико вас више ни у свијету не подржава, ви сте залутали у Хришћанској Европи, значи прелаз у православље или правац Африка ил Азија, тамо су ваша браћа!

ODGOVORITE
Name

marko

09.01.2014 16:46

bla bla becire Prica baba sto bi bila rada,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSK! VESELO SRBADIJO!

ODGOVORITE
Name

Md

09.01.2014 17:38

Pa antiustavno je to sto ti pričaš, izazivas mrznju, kako ti misliš da napraviš tu tvoju Bosnu ako tako pričaš, vi iz Federacije kad nemate argumenata vi se hvatate Alijine politike, nema od toga nista.

ODGOVORITE
Name

Dixi

09.01.2014 14:27

Kad bi se pitao Becirovic ni Srba ne bi bilo!

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:19

Je li to onaj iz one stranke koja je u koaliciji sa Dodikovom SNSD-om? Ništa novo ni čudno,

ODGOVORITE
Name

Živko

09.01.2014 14:20

Bećirović je jedan čovjek čiji civilacijski nivo uopšte ne odgovara ni najnižem nivou jednog civilizovanog građanina u 21. vijeku! Njegovo negiranje značaja Dejtonskog sporazuma i proglašenja Republike Srbske i proslave njenog rođendana je duboko nacionalno i kao takvo za svaku osudu!

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:10

Бећире сретна теби слава и дуго година да нам славиш у здрављу и весељу, уједно потражи икону на тавану и врати се својим коријенима

ODGOVORITE
Name

Мојсије са истока РС-а

09.01.2014 16:02

Бећире, ајде јадите се мало свјету како сте тобоже ви жртве...

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.01.2014 14:00

Koga jos briga sta ovaj prica, kao da je motku progutao. Klasicni Srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

srb in

09.01.2014 14:18

Bećiroviću , uzalud se glupiraš, jer nećeš dobiti sledeći mandat. Ti si prošlost i svog naroda i ove države. A malo pogledaj potpisivanje i u Dejtonu i u Parizu , pa ćeš valjda shvatiti da li je Srbija kao i Hrvatska, garant ili nije. Toliko ćeš valjda skontati.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.01.2014 15:58

Reče čovjek i osta živ. Ne valja mu što se ovoliko nervira, može negativno uticati na njegov kardiovaskularni sistem. Sreća da ne iskopaše piramidu odbjeglog faraona Ramzesa koji je promjenio ime u Ramo kada je došao ovdje, nebi čovjek mogao "opstati" od njih. Bilo je mjenjanja imena ali mnogo kasnije od Ramzesa . . .

ODGOVORITE
Name

z......

09.01.2014 15:40

Ti sto kmecis, vidijecemo kad se nastavi koce se slađe smijati.

ODGOVORITE
Name

MileRonhill

09.01.2014 14:02

Neka pusi ku.ac! Ili neka se vrati u pravoslavlje posto je janjicar ili neka ide u Tursku ako mu smeta !

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:16

ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Branko

09.01.2014 16:08

Boli nas ono izmedzu noge sta ovi zeleneni misle. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA I SRPSKI NAROD A POSEBNO RATKO MLADIC I RAFOVAN KARADZIC.

ODGOVORITE
Name

Ratko

09.01.2014 16:11

Bosnjaci opet jaukaju kao prije 20 godina. Kme kme kme. Puknite od muke.

ODGOVORITE