Како живи породица Бошњака који је погинуо за Републику Српску

Хедију Ибралић из села Јање код Бијељине сународници Бошњаци крстили су "четникуша".

Република Српска 23.12.2013 | 09:05
Како живи породица Бошњака који је погинуо за Републику Српску

Хедију Ибралић из села Јање код Бијељине сународници Бошњаци крстили су "четникуша".

Од ње, синова Деда (37), Сенада (32) и Нијаза (27), кћерке Санеле (31) и седморо унучади комшије окрећу главу и заобилазе њихову кућу, не опраштајући им што је Хедијин најстарији син Суад у 23. години погинуо као припадник Војске Републике Српске, на ратишту у Брчком 1994. године.

Хедији и деци, кажу, леди се крв у жилама од презира комшија и њиховог претећег дошаптавања, с којим се суочавају чим кроче из куће.

Браћа њеног невенчаног мужа Мустафе Чанића, Рагиб и Галиб, тврди мајка палог борца ВРС, пљују је на улици и отворено јој прете. Хедија, плачући, прича да су је девери много пута "частили" још већим бројем увреда. А најгора, она од које се "њен син преврће у гробу", гласи:

"Четникушо, шта чекаш, ископај сина и носи га преко Дрине, тамо су ти четници! Носи га у Београд, па га тамо сахрани! Шта ће четник на нашем гробљу?!" Зато Суадова мајка не може да прежали што сина није сахранила на локалном православном гробљу.

Ни Срби је, кад се све сабере, нису задужили. Ипак, верује да би била много мирнија да је Суад сахрањен код цркве, иако су њу и породицу, заједно са свим осталим Бошњацима, српске снаге протерале из Јање неколико месеци пошто јој је син положио живот за РС.

- Дошли су камионом и покупили нас на Бањ брдо, у Федерацију. Шест година смо провели у селу Брнајевићи код Ђурђевика. То је близу Тузле. Претрпјели смо голготу - становали у једној шупи усред шуме и просили. Ја сам пала, три и по године ходала на штакама од немила до недрага да испросим 10 килограма брашна. Око нас све сами Сребреничани. Једна жена је чула да ми је дијете погинуло у српској војсци. А њој убијени човјек и три сина. Пријетила је да ће нам бацити бомбу, стално говорила да смо четници. Једном је наишао мој син Сенад и рекао јој: "Ајде, шта галамиш, па и ви сте тукли народ, шта псујеш само Караџића".

Око три сата иза поноћи, док смо спавали, ето полиције.

Дошла двојица, питају: "Је л' Сенад ваш син?" Ја питам: "Да није у вези његовог разговора с овом Кадом из Сребренице?"

Они кажу: "Јесте". Рекох: "Па, кад је нас напала, виче да смо четници. Значи, ко год је прешао отуда, четник је". "Добро," каже он, "друго је то. Али, твој син је погин'о у српској војсци, пуц'о је на нас".

Они одоше, а послије 10 минута чу се запомагање. Туку ми дијете, разлијеже се! Пребили га, био је сав исјечен од батина. Од тада има срчану ману - сећа се мајка погинулог борца ВРС. Хедија је те 2000. године, кад је Сенад премлаћен, напустила Федерацију БиХ заједно с породицом и вратила се назад у Јању.

Трећег сина, Деду, малтретирали су Срби. Држали га дуже од годину у логору на Мајевици. Дедо је задржан кад је остатак фамилије протеран.

- Дедо је побјегао из логора. Препливао Дрину и отишао код сестре, удате у Лозницу. Имам још једну ћерку, а она је удата у Федерацију БиХ. И онда је моја ћерка из Лознице отишла код моје сестре у Нови Сад. Одатле су Деду послали у Мађарску. Тамо је оболио, стигло га што је преплив'о Дрину у децембру. Али, опет, Срби ме некако и помогну више од ових. А ови "моји" не могу очима да нас виде. Шта смо препатили, не дао бог никоме - закључује Хедија.

Оставите мог ујака на миру Кад су се вратили у Јању, мало шта се променило. Пониженог и премлаћеног Сенада са женом и дететом отац Мустафа, који  годинама не живи с Хедијом и децом, довео је на рушевину. После су стигли Хедија, Дедо, Нијаз и Санела.

У међувремену, Сенад је добио још четворо деце. И Дедо се оженио, има девојчицу , а Санела кћерку. Сви они и Хедија живе у малом дворишту, усред блатњавог сокака. Дедо, са женом и дететом, живи у кући напрслој од воде и фекалија из клозета, који су претходни станари направили у подруму. Остатак породице, њих 10, живе у 12 квадрата кућице коју им је, по повратку из прогона у Федерацију, направила месна борачка организација.

Нико не ради. Нема ни шансе да се било ко запосли. Нијаз и Дедо обилазе сметлишта. Целог дана скупљају храну за остале укућане. Хедија иде од пекаре до пекаре и моли за бајат хлеб. Често је, каже, буђав. Морају да га режу и одвајају здраве делове.

Шесторо деце једе са сметлишта. Једу у сменама, у кући имају само три кашике. Не памте кад су видели нож и виљушку.

Хедија сања да јој борачка организација РС додели мало материјала да целу породицу свије под један кров. Али, нико не долази, никада их нико не пита како им је. Сународницима Бошњацима, којима су окружени, тврди Хедија, стално стиже помоћ из Федерације - у храни, огреву, грађевинском материјалу.

Бошњачки донатори, због Суадове "издаје", њих не удостоје ни погледа. Хедија је ишла, обијала прагове локалних српских моћника. Нико је није погледао.

Сва помоћ РС, за коју је Сенад Чанић погинуо, свела се на асистенцију полиције кад Рагиб и Галиб полуде и отворено нападну његову породицу. Хедија, синови и кћерка ни данас не знају кад ће им родбина доћи пред врата и до изнемоглости понављати: "Носите четника, шта чекате!

Коментари / 288

Оставите коментар
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боснаааа

24.12.2013 21:33

Па овај је као неки серби који су били са немцима то су издајице својих народ И овај је овакав издајица свог народа засто да неко гледа за негову породицу ОНИ су издајица то треба да буде лекција да против свог народа никада не ратуј ма Где то било или за ста то било

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

24.12.2013 09:23

Јањарац или магарац ? Прица глупости само да би несто написао и оцрнио друге јер му изгледа памет није бас нека врлина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

24.12.2013 05:06

Лијепо вас молим дајте адресу од ове обитељи, да посаљем 500 долара и пакет робе одјеце и обуце , то је за мене ниста, а за те унесрецене људе је трацак наде да могу остати и опстати, написати адресу. Дајте слику људи, куце,дајте се обратите опцини, градонацелнику Брцког,алармирајте музицке звијезде, спортске удруге,, 2 концерта могу да омогуце овој обитељи да презиве 1 зиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јањарац

23.12.2013 09:13

Па зар неко стварно мисли да је Суад погинуо као припадник војске ВРС. Суада су убили пијани Српски војници у Брчком због тога што је Муслиман. Он уопште није био припадник ВРС нити је имао оружје. Био је припадник радног вода. А сви добро знамо како су пролазили припадници радног вода у ВРС који су копали ровове, и друге тешке послове на првим борбеним линијама. Ти људи у радном воду су стално били малтлетирани и тучени по линијама. Кад неког од њих убије неки силни пијани јунак српски из штаба јаве да је погинуо као борац на линији да неби се истрага спроводила. Био сам очевидац таквих догађаја. Истину треба у очи погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

23.12.2013 16:52

Јањарац је у праву то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

23.12.2013 06:36

Петар Ђокић ће то средити....Знам човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:49

Искрено и од срца хвала БНТВ на објављивању овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

23.12.2013 00:48

Искрено и од срца зелим да се сву удрузимо и да помогнемо обитељи погинулог борца врс ,а истовремено да се апелује на моју брацу Србе , да се не односе екстремистицки према националним мањинама, јер одлицно знам ста сам ја просла у Далмацији само зато сто сам православне вјероисповјести, нека Срби екстремистицких настројени се ставе у полозај ове обитељи па нека помисле ста ад мојој браци, сестрама,дјеци неко тако цини, да ли би се осјецали угодно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерасмус минус

23.12.2013 12:35

Мени као младом цовјеку и студенту ове националне прице иду на неку ствар. Дајте људи висе позитивних ствари, не интересује ме висе ни рат ни ко је које нације. Интересује ме да добијем посао након факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оки

22.12.2013 23:38

ајд бн тв потјерај то мало,ви ако не потјерате неце нико..мало опстину за врат нека помогне људе. а рагиба и галиба цаница би требало јавно питати с којим правом нападају зену?ако им се не свидја у рс,нек иду дје хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

22.12.2013 21:51

РС ,јеси паметан,ви Босњаци сте га убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

22.12.2013 20:45

Овој цеститој породици мора се помоци на неки нацин.Макар им изградити неку куцицу и заститити их од оцигледне мрзње њених сународника.Њен син је дао зивот за насу земљу Републику Српску и мора јој бити прузена свака помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гардиста

22.12.2013 20:26

Треба одмах помоћи. Аако ми из СДС-а додјемо на власт помоћи ћемо јер то је нас војник погинуо је за нашу РС. А Додик - дезертер никоме не помазе поготову борцима, ма које били националности. Ако си се борио за Српску - Додик те мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

22.12.2013 21:44

У Приједору,на градском гробљу Пашинац,постоје два гроба (за која лицно знам) један погинулог србина борца ВРС,а други хрвата погинулог борца ВРС један до другог, да ли нису имали породицу или је разлог нешто друго,али и данас 19 година од смрти немају споменика него временом остецени крстови са именима једини свједоче да су некад ти људи били медју нама, гдје је ту Борачка организација? Гдје су институције које су,па макар толико задужили?! Повраца ми се при самој помисли на БОРС, кога и ста они представљају и ције (лицне) интересе заступају...сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјого

22.12.2013 20:34

Ајде кренимо са помоци овој породици,није нормално да тако пролазе зато сто је цовек био у насој војсци.Објавите бројеве за слање пара из иностранства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 18:56

Треба БН телевизија да оде направи репортазу то би БИНГО за ову породицу.Јер кога они обиду томе се и помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рима

22.12.2013 18:18

Па ајде помози делијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.12.2013 16:22

Да ли сте се упитали која га је војска убила!? Сумљам прије да је војска РС то уцинила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:30

Требају Срби помоћи овој несрећној породици. Погинули Суад је супротност муслиманским тврдњама. Жао ми је ове несрећне жене и њене породице. Суаду лака Српска земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апис

22.12.2013 16:38

Да се помогне породици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.12.2013 16:39

А где је ту РС да помогне породицу погинулог борца? Нормално их следује пензија за погинулог. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:47

Срамота је за српски народ да се пати породица бошњака који је живот дао бранећи Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

26.05.2015 20:06

Док се не оцисти Босна од ових потурица,нема мира....Они заборављају да Срби могу дуго да трпе,али кад им пукне филм,боље је да покупе ствари и да иду где мисле да им је боље....Сетимо се кад су Турци у османском царству изгубили,стотине хиљада потурцених Срба је отисло са Балкана....оцисти се Балкан...и био је мир....Сада је ситуација иста....Време је за цисцење....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрен Цовјек

06.04.2019 13:20

Срам нек вас буде након толико година после овог глупог рата ви се и даље свадјате тко је у праву а тко није стоко једна. Свадјате се тко је веци србин,муслиман или хрват. Стоко заборављате да је то Босна и Херцеговина где сте се родили домовина нас свију. Погледајте само презимена иста презимена носимо на свим странама некад смо сви били једна те иста фамилија стоко неваспитана. Многи су пали на свим странама питајте се засто. Није било потребно да народ гине за ову данасњу клику криминалаца политицара на свим странама. Схватите ми смо једно обицни градјани а политицари не раде за нас него за себе. Схватите стоко престаните вец једном са глупим стварима кренимо напријед и градимо насу Дрзаву Босну и Херцеговину заједницки јер ако то не урадимо заједно неце нам будуца покољења то опростити .

ОДГОВОРИТЕ